Talven rippeet ovat nopeasti kadonneet näkökentästä, joten parasta karistaa talven pölyt lumet jaloista myös täällä blogin puolella, julkaisten vika selvästi talvinen asukuva pois keveämpien tieltä. Osa talvitakeista on kiikutettu jo varastoon, mutta eteinen lainehtii vielä talvikengistä. Asia on korjattava pikimmiten. Tosin havahduin eilen siihen, kun ystävä kyseli, milloin ehditään näkemään, että kalenteri hälyttää täysbookattua toukokuun puoliväliin asti. Siis häh, minä jonka arki yleensä rullaa tylsää tasaista rataa, joutuu kaivelemaan vapaailtaa (merkitäkseen lisää ohjelmaa kalenteriin) kiven alta? Eikä muutoinkaan tuon toukokuun osalta ihan lusmuilla, ne pari viikkoa siinä välissä ennen Islantiin katoamista ovat kanssa ehtineet jo keräillä merkintöjä, vaikka ollaan selvästi vielä huhtikuun puolella. Kummallista.

porohameporohame4

Pusero: Zara / Huivi: Zara / Takki: H&M (saatu) Hame: Seppälä / Laukku: Tiger of Sweden / Vyö: 2nd hand

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Hauska hame. Itseläkin on talvikengät vielä eteisessä pyörimässä, pitäisi jaksaa huoltaa ja laittaa talvisäilöön. Ihanaa kevättä!

Vastaa

Kiitti! Llöysin sen Seppälän alesta kolmella eurolla, enkä voinut olla nappaamatta matkaan, vaikken silloin vielä ollutkaan varma missä ja miten sitä voisi käyttää :)

Huojentavaa, että muillakin vielä talvivaatteet eteisessä. Kevät tuli jotenkin niin äkkiä, tekisi mieli sanoa yhdessä yössä, ettei vain ole pysynyt perässä! :)

Kaunis kiitos, ihania kevätpäiviä myös sinulle!

Vastaa

Hauska porohame! Tosi äkkiä tuli tosiaan jo niin kevät, että talvitakit tuntuvat jättipaksuilta – vaikkakin vastaavasti poplari tuntuu vielä ohuelta. Onneksi tilanteen pelastaa nahkatakki! :-)

Ajattelin tänä keväänä kokeilla sellaisia pakkauspusseja, joista imetään ilma pölynimurilla, ja saadaan näin takit tms. pienempään tilaan. Pysyvät ehkä myös paremmin kissankarvattomina… :-)

Mukavaa viikonloppua ja ”etelänmatkaa” Tallinnaan! :-)

T. Tupuna

Vastaa

Kiitos :) No niinpä! Itsellä käytännössä siirtymä talvitakista ja talvikengistä avokkaisiin ja bleiseriin tapahtui vuorokaudessa, joten ei ihmekään, ettei pysy vaatekaappi kauden päivityksessä ihan mukana :)

Toi pakkauspussi idea onkin näppärä, olen itse asiassa sitä joskus kanssa miettinyt, mutta laiskuuttani en sitten ole saanut asiaa vietyä eteenpäin! Nyt kun tilaa on entistä vähemmän, niin tulisivat kyllä vastaavat täälläkin enemmän kuin tarpeeseen… :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.