Tämä asu onkin vilahtanut jo kuvissa, koruja on tullut läheltäkin tarkasteltua, mutta itse asukuvat ovat antaneet odottaa julkaisua. Asun pariksi kokeilin väsätä rentoja kesäkiharoita. Kampaaja opasti yksityiskohtaisesti muutamaa päivää aiemmin, miten teen itselleni kestävät ja huolettomat kiharat, vieläpä nopeasti aamulla ennen töihin lähtöä. Olin varma että epäonnistun, mutta ohjeet olivat niin helpot, että unihiekkaisin silmin ja tumpeloin sormin sain kuin sainkin taiottua yllättävän symmetriset rennot kiharat, jotka todella kestivät koko päivän – ja mikä parasta, valmistuivat vieläpä etuajassa ja aamulla jäi aikaa muuhunkin!

vila pitsimekkokiharat 21kiharat 24kiharat 20Mekko: Vero Moda / Kengät: Biviel / Rannekorut : Glitter & H&M

Katso myös nämä

17 comments

Vastaa

Nuo kiharat ovat tosi kivan näköiset :). Saisikohan vinkkejä tännekin :) ?

Vastaa

Kiva kuulla, että toimii :) Oi toki, kiitti toiveesta, rustaankin hetimmiten postauksen siitä, miten väsäsin nämä :)

Vastaa

Kaunis asu ja ihana kampaus! Miten teit kiharat? :)

Vastaa

Kiitoksia! :) Kiva kuulla, että kiharaohjeet kiinnostavat, laadinkin ne pikapikaa omaan postaukseensa :)

Vastaa

Ihana toi valkonen läpinäkyvä pitsi mekko.

Vastaa

Kiitoksia :)

Vastaa

Kaunotar! Ihana tuo koralli ja pitsi yhdessä <3

Vastaa

Oi, ihana sinä, kiitoksia!! :)

Vastaa

Miten sen asuntotarjouksen ja asunnon oston kanssa kävi? Täällä jännätään teidän puolesta :)

Vastaa

Hih, kiitos kysymästä! :) Äh, asian suhteen näyttää vähän huonolta, vastatarjous olisi ollut kohtuullinen (ei siis mennyt sellaisenaan läpi tarjouksemme), mutta lainaehdot pankeilla näyttää sen verran huonoilta, että näyttää siltä ettei mitenkään ennen lomia (hidas kesäaika ja edessä oleva reissu painavat päälle) ja juuri tätä asuntoa varten saada neuvoteltua niitä sellaisiksi, jotka voisi hyvillä mielin ottaa kannettavakseen. Harmittaa vietävästi, mutta ei auta muu kuin yrittää ajatella, että ehkäpä vielä parempi odottaa tulevaisuudessa. :/

Vastaa

Mitä! Eikö asunto olekaan jo teidän? Luulin, että maljojen nosto (Facebookissa) tarkoitti sitä?

Vastaa

Me ehdittiin nuolaista ennen kuin tipahti ;) Tosiaan, tänään tehtiin tosi iso päätös, joka vaatii vielä sulatelua. Pädyttiin siihen, että ei saada tälla aikataululla sellaista lainaa, joka halutaan, eli maksetaan kireästä aikataulusta selvsäti ylimääräistä, mikä ei näin ison hankinnan ollessa kyseessä todella kannata. Niinpä vatsanpohjassa kirpaisten todettiin, että jatketaan mieluummin lainojen kilpailutusta ja sitten kun niiden kanssa natsaa riittävn hyvillä ehdoilla, tehdään kaupat. Loma on tulossa siltä kannalta äärimmäisen huonoon saumaan, eikä kiire ollut hyväksi elämän suurimpia kauppoja solmiessa. Huoh.

Vastaa

Kokeilin tuota samaa mekkoa mutta kirkkaankeltaisella alushameella Stockalla. Se oli ihana, mutta S-kokoa ei enää löytynyt ja M-koko oli auttamattomasti liian iso. Tosi pirtsakka mekko!

Vastaa

Oi, keltaisella pohjalla toimisi kyllä varmasti kanssa tosi kivasti, voisi jopa olla melkein vähän kivempi kuin tämä koralli, vaikka kyllä tästäkin pidän :)

Vastaa

Mitäpä tässä voi muuta sanoa kuin että olet älyttömän kaunis.Tuo mekko passaa sulle kuin nenä päähän :)

Vastaa

Oi että, ihana! Suuret kiitokset kehuista, olen otettu :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.