Aika hurjaa ajatella, että remontti on jo tavallaan loppusuoralla. Toimintasuunnitelma vikoihin vaiheisiin on selvillä ja lähiviikkojen aikataulutuskin katsottuna. Toki työtä vielä riittää, vanha talo ei päästä helpolla, mutta nyt kaikki tuntuu jotenkin selkeälle. Eilen puursin täyden päivän asunnolla ja ehkä sen takia en tänään sunnuntaina jaksanut enää yhtään mitään. Tai siis tein kuroin kyllä rästityöt kiinni, mutta senkin hoidin sängystä käsin kun mies oli isänpäivän vietossa. Eli vaikka sain aikaan, tapahtui se vähäeleisimmällä mahdollisella tavalla.

Olin ajatellut käydä jatkamassa maalausta asunnolla, mutta sitten totesin, että tapanani on kokea ylitunnollisuutta asioista ja kokea siten tarpeetonta stressiä, vaikka oikeasti maalaus ei ole mitenkään kriittistä juuri tänään. Niinpä jätin asian ensi viikkoon. Huomenna on joka tapauksessa mentävä asunnolle briiffaamaan remonttiammattilainen, joten ehkä tänään välipäivä on ihan ok.

Tämä asu on harvinaisen siistiä ja värikästä, menneinä viikkoina kun ole ollut mainittavasti menoja, joten arkiasut ovat olleet varsin, noh, arkisia.

Mekko: Flounce / Nilkkurit: Jonak / Laukku: Liebeskind

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.