SatuTalo lähetti hauskan 5 x TOP 5 -haasteen ja pääsin pureutumaan omiin suosikkiasioihin. Haasteet on kivoja, mutta taas huomasin sen saman kuin monta kertaa aiemminkin, vastaaminen yksinkertaisiin kysymyksiin ja listauksiin on hurjan vaikeaa, sillä en ole järin mustavalkoinen ja vastaukset riippuvat monesti täysin siitä, mistä kulmasta asioita lähestyy. Tai sitten olen vain päättämätön. :)

Top 5 kaupunki

Voih, tämä oli vaikea! Tämä on erityisen sidottu siihen, millä perustein suosikkeja valitsee, lähtökohtia on niin monta ja objektiivisena mahdoton säilyä, sillä kaupunkien kauneus ja tunnelma sekoittuu niissä koettuihin asioihin sekä tunteisiin, jotka väistämättä värittävät mielipidettä. Niin moni paikka on sykähdyttänyt omalla tavallaan, oikeastaan kaikki, mutta erityisesti näihin tahdon vielä takaisin:

Hong Kong – New York – Ubud – Singapore – Pariisi

Top 5 haaveet

Haaveet elävät elämäntilanteen mukaan, ja on ns. kattohaaveita, jotka ajavat kaiken ohi, kuten terveyden pysyvyys, rakkaudentäytteinen elämä sekä henkisen hyvinvoinnin säilyminen. Niiden alla on liuta edellä mainittuja tukevia haaveita ja arkipäiväisempi tavoitteita, joita kohti kulkea, kuten:

Matkustaa ja nähdä paljon uusia maailmankolkkia – asua ulkomailla – toimia yrittäjänä tai muutoin tehdä töitä mahdollisimman omaehtoisesti ja itsenäisesti – löytää balanssi työn ja vapaa-ajan välille kyetä pitämään kiinni jatkuvasta kasvusta ja kehityksestä

Top 5 lempiruoka

Vihreä parsa – makeat ja täyteläiset jälkiruoat – pastaruoat – vuohenjuustosalaatti – juustot

riedel 1riedel 3

 Top 5 sisustuksen kulmakivet

Haavesisustukseni taitaa olla hyvin erilainen kuin mitä boheemiin mielenlaatuuni nähden käytännössä toimisi, mutta oman kodin kokonaisuus taitaa pääsääntöisesti muotoutua seuraavista:

vanhan ja uuden yhdistely – erilaiset tekstuurit – harmonia ja maanläheiset värit – kauniit yksityiskohdat – käytännöllisyys

Top 5 hyväksi koettuja vinkkejä elämänvarrelta

Tätä on melkein mahdotonta tehdä top-listaksi, omalla tavallaan hyviä ohjeita kun on maailma täynnä ja niidenkin merkityksellisyys vaihtuu elämäntilanteen mukaan. Muutamia simppeleitä ja yleismaailmallisia muistutuksia on ainakin seuraavat:

– Muista hymy! Hymy ei maksa mitään, mutta antaa paljon ja avaa ovia
– Kohtele muita niin, kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan
– Pidä mieli avoinna ja suhtaudu uuteen uteliaasti
– Pyri elämään niin, että voit katsoa tyytyväisenä taaksepäin
– Parhaat asiat vaativat työtä ja uskallusta altistaa itsensä kolhuille

Haasteet näköjään herkästi tyssäävät minuun, mutta nyt kannustan kaikkia kiinnostuneita tarttumaan haasteeseen ja vinkkaamaan siitä, niin pääsen kurkkimaan muiden top 5 -listoja! ;) Erityisesti nimettynä haastan mukaan kaksi rakasta ystävää, Beyond Tea Timen ja Rööperin Rouvan!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Erityisesti nuo elämänohjeet oli sellaisia, että ei voinut kuin nyökytellä ja olla samaa mieltä!! Näitä on kyllä kiva lukea:)

Vastaa

Kiitos haasteesta, oli huippuhauska haastaa itsensä pohtimaan näitä!! :)

Vastaa

Kiitos haasteesta murunen! Tartuin siihen heti: http://www.rooperinrouva.blogspot.fi/2014/02/blogihaaste-top-5-lista.html

Vastaa

Jee, olitpa nopea!! Täytyykin heti käydä kurkkimassa <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.