Taas on vapaat hujahtanut ohi ihan hetkessä, mutta paljon kivaa on tullut tehtyäkin.Kulunut viikko on painottunut hedonismiin. Tokihan oma lukunsa on eilinen kylpyläkäynti ja viikonloppuinen hotelliyö, mutta myös ruokailuun on panostettu. Ruokailun lomassa on löhöilty ja katsottu elokuvia kuten hyvä James Bond Quantum of Solace sekä kohtuullinen Happy-Go-Lucky.

Viikon aikoina olemme ruokailleet seuraavissa Helsingin ravintoloissa, mistä ei liene vaikea päätellä, että minkä maan keittiö on lähellä sydäntä:
Tiistai: Benjam’s bisto
Erinomaista italialaista ruokaa kotoisassa ympäristössä.
Keskiviikko: Long Wall
Aina hyvää peruskiinalaista, ei ole koskaan tarvinnut pettyä.
Torstai: Koto
Erinomaista japanilaisen keittiön edustaja. Monipuolinen menu, josta löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Erinomaisia susheja!
Perjantai: Don Corleone
Erinomaista italialaista, erinomaista pastaa!
Lauantai: Virgin Oil
Niin ikään hyvää italialaista erittäin miellyttävässä ympäristössä.
Sunnuntai: Weeruska
Poikaystäväni yksi suosikkiravintoloista. Isot annokset ja hyvä hintalaatusuhde. Minulle nirsolle tosin listalta löytyy harvoin mitään.
Maanantai: Café Esplanadi
Hyvät lounassalaatit, mutta vielä paremmat pullat ja wienerit!:)

Oli siis syytäkin näiden ruokailujen jälkeen tehdä tänään pitkä päivälenkki, joka tällä kertaa suuntautui Seurasaareen. Mutta nyt taas paluu arkeen ja arkiruokaan…ja töihin, ei kyllä huvittaisi. Jatkaisin miellelläni vapaata vielä parilla päivällä, mutta ei taida onnistua. Kesälomaa odotellessa…:) Noin, tulipa raportoitua tekemiset.:) Huomenna itse asiaan, eli vaattesiin. Ylinnä muuten tostain asuni.

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.