Islanti on ollut mieletöntä luontoihmeiden ilotulitusta, joka päivä, joka hetki. Silmiään ei tee mieli ummistaa, ettei vain menettäisi ainuttakaan näkymää, niin kaunista kaikkialla on. Kamera pullistelee kuvista, ja niin monta maisemaa on piirtynyt vain verkkokalvoille, sillä koko ajan ei vain ehdi tai edes halua olla kamera kädessä kaikkialla. Mieleen kaikki nähty on painanut lähtemättömän jäljen, eivätkä verkkokalvoni koskaan unohda näitä maisemia, onneksi. Uskomattoman upeaa, kauneutta kaikkialla, ja hiiskumatonta hiljaisuutta. Syvää ihastusta. Ihana Islanti!

Päivä neljä – täältä tullaan! En malta odottaa, mitä maan pohjoisosalla on meille tarjota.

islanti 3islanti day1 2islanti day3 2islanti day1 3islanti day3 10islanti day3 5islanti 2 islanti day2 12islanti day1 1islanti day3 11islanti day2 1

Katso myös nämä

20 comments

Vastaa

Upeita maisemia, ja voin kuvitella että nautit matkasta siellä!

Islanti on leijunut omassakin mielessä nyt ainakin vuoden verran toivematkakohteena. Ehkä tässä 5 vuoden sisällä vielä sinnekin pääsen, toivon ainakin. :)

Vastaa

Islanti on kyllä upea, olen aivan varma, että ihastuisit! Voin siis enemmän kuin lämpimästi suositella! :)

Vastaa

ällistyttävän kaunista! niin upean näköistä että kuvista lähes liikuttuu! oon kauan haaveillu tuonne matkustamisesta, näiden sun kuvien jälkeen haave on ehdottomasti joku päivä toteutettava!
nauttikaa :)

Vastaa

Maisemat ovat kyllä todella huikeita, ja liikutus, se on tosiaan kulkenut täällä läpi kerta toisensa jälkeen, kera kehoa vavisuttaneiden kylmien väreiden. Sitä mykistyy siitä, miten paljon kauneutta, rauhaa ja monipuolisuutta yhteen pieneen saareen on siunaantunut. Ihana paikka :)

Vastaa

Ihania kuvia! Islanti on omalla matkakohdelistallanikin ollut jo pitkään.

Vastaa

Kiitti :) Voih, suosittelen lämpimästi!!

Vastaa

Ihanat islanninhevoset – viikon päästä tähän aikaan istun todennäköisesti sellaisen selässä. :)

Vastaa

Hih, itse en ole vileä uskaltautunut hepan selkään, mutta katsotaan, mitä loppuloma tuo tullessaan ;)

Vastaa

Ihana katsoa näitä kuviasi! Olen ollut Islannissa 10 vuotta sitten ja silloin päätin, että uudestaan on tuonne palattava, huikaiseva maa! Jään odottelmaan pitkää matkakertomusta kunhan palaatte reissulta :)

Vastaa

Vaikka olemme olleet ahkeria ja kolunneet saarta aamusta iltaan, olen aivan varma, että minulla jää silti palo päästä tänne uudelleen – Islannissa tuntuu olevan jotain mystistä koukuttavuutta, maa on huikean kaunis ja monipuolinen, täällä on mahdotonta matkailijan pitkästyä! Parempia postauksia matkasta luvassa tosiaan jahka palaan :)

Vastaa

Vau, millaiset maisemat. Tuolla mieli lepää, upea ja uskomaton luonto. Elämyksellistä loppumatkaa teille!

Vastaa

Kyllä, veit sanat suustani, juuri noissa on Islannin vaikuttavuus; luonto ja rauha. Uskomattoman upeaa, ja tämän loman jälkeen on kyllä ihan loistavasti nollannut mielensä arkea varten :)

Vastaa

Ihanaa! Matkakuume vain pahenee… :)

Vastaa

Hih, suosittelen Islantia tästä lähtien varmaan kaikille, upea kohde, pakko nähdä ja kokea :)

Vastaa

Uskomattoman kauniita maisemia ja todella hienoja kuvia! Näyttää upealle! Ihanaa lomanjatkoa teille!

Vastaa

Islanti on kyllä huimaavan kaunis, esteetikon mieli ja silmät lepäävät. Ja mikä rauha! Ihana maa, suosittelen lämpimästi :)

Vastaa

Niin kaunista! Olen myös aina halunnut Islantiin, ehkä joskus tämä toive toteutuu.

Vastaa

Oi, suosittelen lämpimästi! Uskaltaisin luvata, että pitäisit varmasti :)

Vastaa

Luin tätä ääneen, ja kirjoitat niin kauniisti ja tunteella, että liikutus vapisutti ääntäni… Kiitos, että jaat tämän kanssamme!!
Ikimuistoista loppulomaa!!
T. Tupuna

Vastaa

Oi, kiitos Tupuna ihanista sanoistasi! Olen otettu <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.