Kuten olen todennutkin, olen tehnyt kesään aikana – tai jos tarkkoja ollaan, oikeastaan jo viimeisen vuoden tai parin aikana – ostoksia melko harvakseltaan ja valikoiden. Olen kyllästynyt heräteostoksiin (vaikka tänään sellaisen kyllä pitkästä aikaa tein, ostin nimittäin bomber-mallisen takin, jollaista en ollut aiemmin ajatellutkaan tulevani omistamaan) ja huomannut kiinnostuvani yhä enemmän laadukkaista ja pitkäikäisistä hankinnoista. Myös kotimaisesta muodista, joka aiemmin tuntui itselle etäiseltä, on alkanut löytymään suosikkeja, joita toivon saavani hiljalleen koottua kaappiini.

Viikko sitten ostin ensimmäisen maripaitani, joka sittemmin on ollut käytössä jo paljon, ja Marimekolta on muitakin herkullisuuksia niin sisustus- kuin vaatepuoleltakin kiikarissa. Mutta on toki muutakin tällä hetkellä haaveissa kuin Marimekkoa, tai peräti jo ostoskoriin kilahtaneita, kuten seuraavaa.

kotimaista muotia1. Marimekon Sapho-hameeseen ihastuin toissa viikolla outletissa piipahtaneena. Hame jäi kummittelemaan mieleen, niinpä laitoin sen eilen tilaukseen verkkokaupasta. Ihana ajaton malli, joka sai olon tuntumaan sirolta. Ainoa ongelma on koko, mikä oli myös syynä hameen jäämisestä aiemmin kauppaan. Pieninkin koko oli itselle selvästi liian iso vyötäröltä, niinpä se tulee vaatimaan kavennusta.

2. Becksöndergaardin Mill-huivia olen eksynyt silmäilemään jo useamman kerran. Kauniille klassiselle huiville on aina tarvetta ja nyt kun musta klassikkohuivi löytyy jo, on seuraavana hankintalistalla harmaa. Millin laitoin tilaukseen jonkin aikaa sitten, joten en malta odottaa sen saapumista. Tosin eniten tarvetta sille taitaa olla vasta ilmojen vähän viilennyttyä.

3. R/H Studion Mickey Dressiin ihastuin Televisio Lifestyle Shopissa vierailtuani ja sen myötä se myös siirtyi toivehankintalistalle. Television verkkokaupasta oli oma koko jo loppu juuri tässä väriyhdistelmässä, mutta aloin pohtimaan, voisiko sittenkin myös mustavalkoinen malli toimia itsellä. Ainakin se olisi ympärivuotinen!

4. Musta nahkainen shopperi on ollut hakusessa jo jonkin aikaa. Olen muutaman mallin kotiin tilannut, mutta aina jokin on mättänyt ja ne ovat päätyneet palautukseen. Nyt tilasin Zignin shopperin, jonka toivon olevan se, jota ei tarvitse palauttaa.

5. Mustat nahkasandaalit ovat kiikkuneet niin ikään ostoslistalla läpi kesän ja kerta toisensa jälkeen olen eksynyt silmäilemään Warehousen nilkkaremmisandaaleita ja nyt odottelen niitä Zalandolta saapuviksi. Toivottavasti istuvat, jotta saan vielä toivesandaalit tänä kesänä käyttöön. Jos ei, en tiedä mistä lähteä vastaavia vielä metsästämään.

6. Mukavan Rusetti-pipoon ihastuin Design museon shopissa ja viimein tänään kävin ostamassa sen itselleni Nougatista. Viime hetkellä tosin meinasin vaihtaa rusettipantaan, mutta päätin lopulta pitäytyä alkuperäisessä ajatuksessa. Saa nähdä, miten itselle tyystin uudenlainen päähine istuu arkikäyttöön!

Bonus: Ostoslistalla on myös citykelpoinen sadetakki, mutten vielä tiedä millaisen hankkisin. Olen kiikaroinut Rainsin sadetakkeja, joita hypistelin keltaista versiota tänään Cilla’sissa, mutta Rainsin värivalikoimasta ei ole löytynyt suoraa kolahdusta, joten en tiedä olisiko sittenkin jonkun toisen merkin valikoimassa paremmin itselle sopiva vaihtoehto.

Kuvat lainattu, lähteet linkkien takana.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.