Koska mummonmökkimme päärakennukseen ei tule juoksevaa vettä ja saunallekin vain jääkylmää, koin pyhäinpäivän minireissun loistavaksi ajankohdaksi testata kunnolla blogin kautta saamiani Neal’s Yard Remedies -puhdistuspyyhkeitä. Mielessäni elää vahvasti epäilys miedoilta vaikuttavien putsareiden tehokkuuteen etenkin silmämeikin kohdalla ja puhdistuspyyhkeet jotenkin automaattisesti lasken tähän kategoriaan, ehkä johtuen siitä, että vaikka osa käyttämistäni pyykeistä on toiminut mainiosti, osan kanssa on joutunut haaskaamaan liudan kangaspaloja päästäkseen eroon koko silmämeikistä. Tietty puhdistuspyyhkeet eivät noin niin kuin ylipäätään ole se nopein tapa paksun kuivan ripsarikerroksen poistamiseen, mutta parhaimmillaan niiden voi luottaa toimivan siinäkin.

facial wipes

Neal’s Yard Remediesin puhdistusliinat ilokseni tehosivat mainiosti myös silmämeikkiin ja lopputulos kahdella pyyhkeellä oli täysin meikitön ja raikas. Ihan pienesti edesautoin ripsarin liukenemista kylmällä vedellä kärsimätön kun olen, mutta ilmankin olisi pärjännyt vaikkakaan ei ihan yhtä nopeasti. Kaikki meikki lähti viimeistä piirtoa myöten ja iho jäi miellyttävän tuntuiseksi.

Jotkut puhdistuspyyhkeet jättävät ainakin oman ihoni vähän raskaaksi, jopa hengittämättömän tuntuiseksi, ja yleensä tykkäänkin vesipesun aikaansaamasta raikkaasta fiiliksestä, mutta näillä lopputulos oli tosi miellyttävä eikä kasvoveden viimeistelevää vaikutusta jäänyt kaipaamaan. Uskallankin lämpimästi suositella jos satut etsimään puhdistusliinoja luonnonkosmetiikasta! Nämä ovat ehdottomasti puhdistusteholtaan kilpailukykyiset, uskaltaisin jopa väittää parhaiksi, joita itse olen käyttänyt (vertailukohtana tosin ainoastaan tuttujen markettimerkkien vastaavia).

Neal’s Yard Remediesen liinat on valmistettu biohajoavasta luomupuuvillasta ja ne sisältävät aloe veraa, antioksidanttirikasta valoista teetä ja kamomillaa sekä leventelin eteerisiä öljyjä. Liinojen luvataan sopivan kaikille ihotyypeille, ja ainakaan oman kokemuksen perusteella en näe syytä, etteivätkö toimisi mainiosti herkällekin iholle. Plussaa ihanasta vaaleanliilasta pakkauksesta!

facial wipes 6facial wipes 4

     Puhdistusliinoja löytyy ainakin Joliesta ja Naturellesta, mutta myös Helsingin keskustan Sokoksella myydään Neal’s Yard Remediesia, joten todennäköisesti myös puhdistuspyyhkeitä. Hinta n.8,5 €. Puhdistusliinapaketti saatu blogin kautta.

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.