Matkanteko on vaihtelevien maisemien ohella tarjonnut mahdollisuuden myös erilaisiin yöpymisiin, hotelleista ja bed&breakfasteihin, kaiken keskellä tai sopivasti kaukana kaikesta, mutta lyhyen ajomatkan päässä lukuisista mielenkiintoisista kohteista, kuten vaikkapa Moulin de la Roque Provencessä. Rauhallinen majatalo, ystävällinen henkilökunta, vehreä piha ja houkutteleva uima-allas.Tyyliin sopiva sisustus ja omanlaisensa tunnelma, jonne melkein teki mieli vielä jäädä.

Loman tähän asti parhaita aamuja oli aamiainen terassilla aamuauringossa, uunituoreet croissantit ja patongit suussasulavin juustoin, ja illoista mieleen piirtyi ihana illallinen vaihteeksi ulkona kaupungin sykkeestä, majatalon puutarhassa puiden katveessa, sopivan etäällä kaikista muista. Tarjolla alueen viinejä ja joka ilta vaihtuva menu. Illan tullen puiden lomaan ujutetut lamppurivistöt syttyivät ja loivat pimeyden keskelle oman maailmansa. Kun muut seurueet hiljalleen siirtyivät nukkumaan, ei esimmäsitä iltaan Moulin de la Roguen terassilla tahtonut lopettaa, ja kun ympäristö lopulta oli kokonaan hiljentynyt heinäsirkkojen jatkaessa öistä soittoaan, hipsi viimeinen henkilökunnasta kuiskaamaan, ’te voitte vielä jäädä’ ja sammutti terassin valon poistuessaan nukkumaan, jättäen ainoastaan yksinäiset lamput ympäröimään terassin ainoaa täytettyä pöytää tehden siitä pienen lämpimän keitaan pimeyden keskelle. Parasta lomassa on ihanat ikimuistoiset hetket.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Voih… Miten sä aina löydät näitä ihania paikkoja…? Kauniita kuvia, ja lämmin, ranskalainen yö kuulostaa vähän toiselta kuin tämä eteläsuomalainen viileys viltti niskassa…: )

Vastaa

Hih, sattumalta ;) Kaunis kiitos, näitä lämpimiä öitä, tuoksuja ja tunnelmia tulee vielä ikävä Suomen koleuteen palattua :)

Vastaa

Ihalilin varmaan varttitunnin verran sun kuvia! Aivan mielettömän kauniita osaat ottaa! Täällä yritetään kovasti ottaa oppia sun taidoista :) Ja ihanalta kuulostaa tuo paikka, välitit hyvin tunnelman, tuli välittömästi halu päästä sinne :)

Vastaa

Oi että, ihana, kaunis kiitos!! :) Hih, mutta oikeasti, on helppo ottaa hyviä kuvia upeista kohteista ;)

Vastaa

Aivan ihania nämä sinun kuvat ja matkakertomus! Niin tekee mieli reissuun, kun näitä katselee! :)

Vastaa

Ihana kuulla, että oli mukava lukea! Kaunis kiitos sinulle ihanasta kommentistasi :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.