Vietän synttäri-iltaani villasukat jalassa läppärin äärellä samalla kakkua syöden, eli tuskin se ikimuistoisin synttäripäivä, mutta toisaalta, eipä näin 32 vuotta täyttäessä kai tarvitsekaan (vaikka yleensä kyllä liputan juhlimisen nimeen kun sille tarjoutuu tilaisuus) – katsotaan sitten ensi vuonna tai viimeistään kymmenluvun puolikkaaseen päästessä!

Näin synttäri-iltani ratoksi päätin vastailla useammassakin blogissa vastaan tulleeseen kysymyshaasteeseen, eli kertoa, että mitä nyt kuuluu.

kakkukeisari 4

Miten voit?

Vaihtelevasti. Tämä kevät on kaiken kaikkiaan ollut aika kummallinen ja viime viikkoina on koeteltu kestokykyä ja hymyä. Mutta noh, mun yleinen elämänasenne on melko leppoisa, joten sillä mennään – hymyllä tuulta päin.

Mitä toivot tällä hetkellä?

Tiettyä balanssia arkeen, erinäisten irtonaisten palasten loksahtelua paikoilleen. Enemmän matkoja, kivoja kokemuksia ja helppoutta. Onnistumisen elämyksiä.

Mitä olet syönyt tänään?

Aamupuuron, lounassalaatin, iltapäivällä Skyr-rahkan ja protskupatukan. Illalla leipää, avokadoa, banskua ja paaaljon kakkua!

Mikä on suosikki hedelmäsi?

Hmm, vaikea kysymys! Ensimmäisenä tuli mieleen ananas ja päärynä, mutta voi olla, että olen nyt unohtanut jonkin oleellisen. Tämä kyllä vaihtelee vähän mieliteon ja kauden mukaan.

Mitä ajattelit tehdä huomenna?

Huomenna on toimistopäivä, eli todennäköistä on, ettei kyseiseen päivään tule paljoa enempää mahdutettua. Mutta kiva yhteistyöpostaus tulee, joten sen julkaisua odotan malttamattomana!

kakkukeisari 7

Kenen kanssa nukuit viimeksi?

Viikko sitten lauantain ja sunnuntain välillä oli mukavaa yöseuraa, mutta pääsääntöisesti nykyään nukun yksin.

Mitä luet tällä hetkellä?

Tällä hetkellä ei ole mitään kirjaa kesken, mutta uusimmasta Imagesta on vielä viimeinen lukematon artikkeli auki ja tuorein Mondo odottelee paneutumista. Eli ne ovat tällä hetkellä pöydällä – tai oikeastaan laukussa, sillä tapaan lukea bussissa aina kun en kuuntele musiikkia.

Viimeksi katsottu elokuva?

Apua, tää on melkein noloa sanoa. Mutta joo, Zoolander 2. Ei kerro mitään leffamaustani, mutta ehkä se kertoo, että kävin katsomassa sen ihan vitsillä. Nauroin ehkä kerran.

Kuka soitti sinulle viimeksi?

Viimeksi nyt illalla soitti mun rakas ystäväni Mr. V, joka on viime aikojen turbulenssin kohdalla ollut yksi niistä ihmisistä, jotka ovat eniten jaksaneet kysellä vointiani ja tsemppailla arjen käänteissä, ja se on tuntunut hitsin hyvälle. Lähes samaan aikaan soitteli myös hyvää vauhtia kauniiksi ystävyyssuhteeksi kehkeytyvä ex onnentoivotuksia ja kuulumisia. Ja siihen suuntaan täytyy myös lähettä iso kiitos kaikesta tuesta ja kärsivällisestä kuuntelusta arjen haasteiden keskellä! Mitä tekisinkään ilman näitä ihmisiä.

Kolme viimeksi tullutta tekstiviestiä?

Koska en oikeastaan tekstivestittele, niin käännetään katse Whatsappiin. Sinne on tipahtanut henkilökohtaisia onnentoivotuksia läheisiltä, mutta niitä en sen enempää lähde avaamaan. :)

Mitä lukee viimeksi lähettämässäsi tekstiviestissä?

Hmm. Meinasin tässäkin olla tylsä ja olla vastaamatta. Mutta menköön. ”Heh, tai sit vaan kuuma seura sai hetkeksi heräämään eloon ;) Mutta käytännössä romahdus varmaan tapahtuu vasta illalla, jolloin 32 virallisesti tulee täyteen – sitä odotellessa :) Sitä ennen aion syödä vähän lisää kakkua (kotona villasukissa ja vappuhattu päässä)!”

Kuka kirjoitti sinulle viimeksi Facebookin chatissa?

Facebookin chatissa viestittelen itse asiassa juuri nyt yhtä aikaa, mutta erillisissä viestiketjuissa, Saaran, Elsan ja Ilonan kanssa.

Mille nauroit viimeksi?

Nauroin humoristisimpia onnentoivotuksia sekä ystävälle puhelimessa tätä omaa, maailman tylsintä synttäri-illan viettoa.

Viimeisin ostos?

Viimeisin ostos liittyy ruokaan, ostin lounaan Munkkiniemen Cafe Torpanrannassa.

kakkukeisari 03

Mitä pelkäät?

Pelkään jämähtämistä, kehityksen loppumista ja tietyn oman elämän hallinnan mahdollisuuden menettämistä. Mutta pelko ei ole rajoittava, vaan enemmänkin kannustava ja eteenpäin ohjaava voima.

Minne haluaisit matkustaa juuri nyt?

Haluaisin tehdä pienen reissun, joko autolla tai raiteilla Euroopassa, haaveena lähtö Itävallasta, kulkea esimerkiksi Tsekin läpi Puolaan, poiketa Ukrainassa ja palata ehkäpä Unkarin kautta takaisin. Pähkäilen mennäkö yksin vai yrittääkö napatako joku seuraksi kokemuksia ja kuluja jakamaan.

Mitä toivoisit syntymäpäivälahjaksi?

Oi, tää onkin ajankohtainen aihe, sillä synttärini ovat tänään! No en mä tiedä, kauniita sanoja, läheisyyttä ja noh, matkan  ;) Sen sijaan olen saanut palohälyttimen. Heh. No ei, olen saanut myös ihania sanoja!

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Paljon onnea!

Kuulostaa kaikilta mun 8 syntymäpäivältä sen jälkeen, kun täytin 30. Toki on toi mies tossa toisinaan ollut, joskus tosin töissä. Ehkä ensi vuonna pitää repäistä, kun tulee pyöreitä täyteen. ;)

Vastaa

Oi, kiitos onnitteluista! Heh, mulla taisi olla jotain ihan yhtä hehkeää viime vuonna – eli ilmeisesti sama juttu, kolmen kympin tultua mittariin ei enää niin jaksa tehdä synttäreistä numeroa ;) Mutta pyöreitä on aina syytä juhlistaa!

Vastaa

Voi vitsi on jääny kommentit vähiin viime aikoina…! Nyt pakko silmät ristissä naputella synttärionnittelut, eli paljon onnea siis. ?

Vastaa

Oi, kiitos onnitteluista! Ihana kun jaksoi väsymyksen keskellä jättää kommentin <3

Vastaa

Onnea! joo matkoja ei voi kyllä koskaan olla liikaa. Matkustelu tulee varmaankin edullisemmaksi jos on matkaseuraa. Yleensä kun hotelleissa sun muissa menee sama summa vaikka matkustaisi yksin. Itävallassa on upeat alppimaisemat

Vastaa

Oi, kiitti onnitteluista!

Totta, olen huomannut, että pienellä budjetilla reissatessa kulujen jakaminen on iso juttu pitää pieni matkabudjetin kurissa pitämiseen. Yhden hengen huoneet todella ovat lähes samoja hintoja kuin mitä kahden hengen. Toivottavasti siis saan reissun toteutumaan ja onnistun houkuttelemaan jonkun matkaseuraksi :D

Vastaa

Grattis i efterhand!

Vastaa

Kiitos :)

Vastaa

Tässä useamman vuoden blogia seuranneena haluan nyt vihdoin ylistää maukuasi etenkin mitä tulee vaatteisiin, matkailuun ja persoonaan :> Olet antanut paljon ideoita ja inspiroinut matkan varrella. Mitä ihanin nainen tyylikkyydellä! Paljon levitä hymyjä ja ihania hetkiä kevääseen.
Vielä oikein paljon Onnitteluja!

Vastaa

Voi kiitos, olipa aivan ihana päivän piristys kommenttisi!! Olen tosi otettu <3

Kiitos näistä kauniista sanoistasi ja kuin myös, ihania kevätpäiviä! :)

Vastaa

Oikein paljon onnea! Yritän muistaa jättää useammin kommentteja, on viime aikoina jäänyt, vaikka blogiasi olenkin aina seurannut. Ihanaa kevään jatkoa ja tulevaa kesää!

Vastaa

Oi, kiitos onnitteluista! Ihana kuulla, että olet vielä siellä <3 Ja kuin myös, kaunista kevättä!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.