Matthew Williamsonin Lindexille suunnittelema mallisto saapuu huomenna valikoituihin Lindex myymälöihin ja itse olin jo valmistautunut suuntaamaan tänään keskustan myymälässä järjestettyyn ennakko-ostoiltaan. Sähköpostiin kuitenkin kilahti myöhemmin tieto kanta-asiakkaiden mahdollisuudesta tehdä ennakko-ostoksia netin kautta, ja niinpä pyörsin alkuperäisen suunnitelman todeten, että on paljon kivempi shoppailla kotisohvalta käsin. Huono puoli toki on, että vaatteita ei päässyt hypistelemään ja kokeilemaan, mutta saipahan shoppailla rauhassa!

Niinpä klikkasin nettikaupan alkuillasta auki ja valitsin koriin pienen pähkäilyn jälkeen pinkit housut, trikoomekon ja söpön cluchin, joita kaikkia olin jo aiemminkin malliston ennakkoon julkaistuissa kuvissa silmäillyt. Monta muutakin juttua kiinnosti, joten aion käydä vielä liikkeessä kokeilemassa tuuria sitten myöhemmin, mutta nyt kun lemppareiden top 3 on jo kassan kautta käytetty, ei kiirettä ole. Onnistaa jos onnistaa.

Näiden seuraavien äärellä tein valintaa, mutta lopulta päädyin ostamaan itselleni sydämellä merkityt. Lindexin housujen koon suhteen tosin olin vähän hukassa, joten nyt vain kovasti toivon, että tein oikean valinnan ja tilaamani koko on oikea.

mathew williamson lindex 2 mathew williamson lindex 3mathew williamson lindex 1Kaikki kuvat lainattu Matthew Williamson Lindex collection.

Mallisto on huomenna myynnissä valikoiduissa myymälöissä ja netissä alkaen klo 9.00.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kävin eilen Lindexillä tarkoituksenani ostaa vain tuo rannekoru, vaatteet kun eivät etukäteen netistä katsottuna vaikuttaneet ihan mun tyylisiltä. Kävin kuitenkin tsekkaamassa vaatepuolenkin ja kotiin lähti harkinnan jälkeen rannekorun lisäksi karvaliivi ja musta mekko, jossa on upea ommeltu kirjailu. :) Jos siis oot tykästynyt näihin jo netin kuvien perusteella niin uskallan väittää, että liikkeestä löytyy vielä monta kivaa juttua lisää. Hyvää viikonloppua! :)

Vastaa

Ooh, mahtavaa että teit löytöjä! Itsekin hipsin vielä töidne jälkeen Jumbon Lindexissä poikkeamaan, mutta en tiedä olisko osa tuotteista jo mennyt vai eikö siellä vain ollut kaikkea tarjolla, mutta muutamaa juttua en siellä lainkaan huomannut :/ Sitä karvaliiviä itsekin katselin, ja se on kyllä tosi kiva! Samoin se musta mekkokin, tai noh, itse olisin voinut ottaa melkein kaiken, mutta oli pakko vähän peiltata siihen, mitkä täydentää parhaiten jo olemassa olevaa vaatekaapin sisältöä :) Jännityksellä odottelen jääkö jotkut tietyt jutut myymättä ja siten tulevat aleen (kuten Missoni-mallistosta, josta teinkin alesta parhaat löydöt), sillä jos näin käy, niin aion varmasti iskeä kiinni ;)

Ihanaa viikonlopun jatkoa myös sinulle!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.