Viikonlopun harmaus on ärsyttänyt ja erityisesti on harmittanut se, kuinka suorassa yhteydessä oma energiataso on säähän. Kun aurinko paistaa on mieli korkealla ja kun on harmaata, ei oikein saa mitään aikaiseksi. Tänään kuitenkin taistelin koleutta vastaan ja poikkesin niin ystävän luona kahvittelemassa kuin Helsingin Messukeskuksen Talvipuutarhassa järjestetyillä Luonnonkaunis -messuillakin. Tarkoitus oli ihan vain piipahtaa tsekkaamassa tarjontaa, mutta messutarjoukset houkuttelivat shoppailemaankin.

luonnonkaunis messut 01

Ostokset olivat tavallaan heräteostoksia, mutta kuitenkin sellaisia, jotka tavalla tai toisella tulevat tarpeeseen.

Chian siemet – fanitan chiansiemeniä ja ne ovat erottamaton osa aamujen kreikkalaisen jogurtin ja myslin komboani. Juuri pari päivää sitten pyörittelin pakettia Ruohon juuressa, mutta hyvä etten hankkinut, sillä nyt messuilla tuli kilon pussi vastaan. Tarjous, jota ei voinut jättää käyttämättä. Ja nyt ainakin riittää siemeniä hetkeksi!

Kodin puhdistustuotteet – olen hiljalleen siirtynyt myös kodin puhdistusaineissa ekologisempiin vaihtoehtoihin. Tällä hetkellä käytössä on useampikin Maison belleä (jotka lisäksi ovat pakkauksiltaan kauniita!), mutta nyt messutarjouksen myötä päädyin kokeilemaan Lilly’s Eco Clean -tuotteita. Ulkonäkö ei ole yhtä kaunis, mutta toivottavasti sisältö korvaa sen, missä visuaalisuus jää jälkeen.

Aurinkopuuteri – Lily Lolon ihan suosikkibronzerini vetelee viimeisiään ja tarkoitus oli tänä viikonloppuna tilata uusi, mutta kun messuilla tuli vastaan Zuiin Earth -sävy, hetken harkinnan jälkeen päätin ottaa riskin ja kokeilla uutta. Eniten mietitytti hinta, joka oli liki tuplat Lily Lolon lemppariin nähden, mutta toisaalta koostumus tuntui niin miellyttävältä ja sävy luonnolliselta, etten voinut vastustaa kiusausta hankkia kokeiluun.

Itseruskettaja – niin ikään herätehankinta (joskin blogin kautta saatu) oli Eco by Sonyan Face tan water, eli itserusketava kasvovesi. Niin kiinnostavan kuuloinen tuote, että olin iloinen saatuani sen testiin. Kropalle nimittäin on jo hyvä ruskettaja käytössä, mutta kasvoille ei vielä ole löytynyt mieleistä, ehkäpä tämä oli se  ”the” tuote?

Nyt nappaan valkkarilasillisen lauantai-illan kunniaksi ja mietin mitä tehdä, yrittääkö houkutella joku viiniseuraksi vai viettääkö kahdenkeskistä aikaa Netflixin kanssa? Elämän suuria valintoja.

Luonnonkaunis -messut on muuten vielä huomenna, joten jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa, kannattaa poiketa!

Lippu messuille saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Voisitko tehdä jutun tuosta itseruskettavasta kasvovedestä ja miten on toiminut?:) sitten kun olet ehtinyt kokeilla. Minä kokeilin nuorempana Lorealin, Nivean ja Doven itseruskettavia mutta en löytänyt mitään hyvää. Lähes kaikissa oli joko ällö haju tai sitten oranssiksi tekevä iho. Joku taisi olla hyvä mutta eiköhän sen myynti lopetettu pian. Niinpä olenkin jättänyt rusketuksen nyt vaan aurinkopuuteriin, persikka poskipunaan ja aitoon aurinkoon, siitä tarttuu joskus kiva hehku ainakin käsivarsiin. Mielellään kokeilisin kyllä jos löytyisi joku uusi ja kevyt tuote

Vastaa

Totta kai! Otinkin sen juuri testiin, joten kirjoittelen pian kokemuksia – kiva kun kiinnostaa! :)

Itseruskettavat ovat kyllä kehittyneet vuosien varrella huimasti ja ihan mahtavaa, että myös luonnonkosmetiikasta löytyy nykyään tosi hyviä vaihtoehtoja! Monesta on saatu hyvin häivytettyä tuo haju pois ja imeytyvyys on monessa jo ihan huippuluokkaa. (esimerkiksi tuo Vita Liberata ei haise yhtään perinteiselle itseruskettajalle ja imeytyy supernopeasti). En nimittäin kanssa tykkkää epäluonnollisesta lopputuloksesta saati lähmäisestä tunteesta iholla voiteen levityksen jälkeen! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.