Poden hillitöntä laukkukuumetta, joka on oikeastaan hyvin kestotila. Vaikka omistankin kenkiä huomattavasti enemmän kuin  laukkuja, vaihtaisin asian milloin vain päinvastoin. Väärästä heikkoudesta viestivä jakauma ehkä tulee siitä, että kenkiä on jatkuvasti tarjolla huippuhyvin alennuksin, joten niitä tulee herkästi ostettua heräteostoksina kun kivat sattuvat hyvin aleprosentein vastaan, mutta ne laukut, joilla kaappini mielelläni täyttäisin, eivät ole mainittavissa alenuksissa, eivätkä muutenkaan ole heräteostoskohteita. Siksipä laukkuhyllyni täydentyy verkkaiseltaan, mutta täyttyypähän sitten hartaasti toivotuin tulokkain. :)

Tällä hetkellä haaveilen erityisesti viininpunaisesta laukusta, ja sellaisia olen eksynyt hivelemään ja sivelemään tänä syksynä erityisen usein. Toinen takuuhitti olisi harmaa arkikelpoinen laukku. Noiden lisäksi sytyn vaikka millaisille hauskoille kirkkaan pinkeille ja roosaan taittuville, ja olenkin haaveillut samanlaisesta Jacobsin Lil Ukitasta kuin nykyinen mustani, mutta pinkkinä. Oi, se olisi ihana! Kelpuuttaisin kyllä sen muissakin sävyissä, sen verran tykästynyt kyseiseen laukkumalliin olen. Nudensävyt ovat myös ikisuosikkejani, ja nudenvärinen laukku puuttuukin tällä hetkellä valikoimastani sen yhden aiemmin paljon käyttäneeni lukon hajottua. Olisi ihana omistaa arkitavarat imevä laukku (ainakin) niissä klassisimmissa väreissä, ja tehostaa kokoelmaa hauskoilla ja leikkisillä tehosteväreillä.

Upeita laukkuja on vaikka kuinka, ja jos nyt saisin valita yhden vapaavalintaisesti, olisin todella sormi suussa. Varmasti ottaisin jonkun klassikon, mutta silti, voisin ottaa niin monta muutakin, kunhan nyt jotensakin olisi malliltaan ajaton ja ehdottomasti laadukas. Eksyin eilen silmäilemään laukkuvalikoimia Black Fridayn alennusten kannustamana. Ruutushoppailun aikana silmiin sattui vaikka mitä kiinnostavaa, kuten vaikkapa kaikki oheiseen kollaasiin kasaamani – kelpaisi ihan jokainen!

furla 2Laukut lähteineen vasemmalta oikealle, ylhäältä alas: Marc Jacobs Classic Q Francesca / Michael Kors Miranda / Nina Ricci Marché / Lanvin Trilogy / Givenchy Antigona / Chloé Marcie / Furla Medirienne / Furla ZIZI clutch / Furla Frida

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Marcie on ollut omallakin toivelistalla jo jonkin aikaa… :) Ja täältä tulee tietenkin täysi tuki pinkille laukulle!

Vastaa

Voih, toi Marcie on niin ihana (ja niin kallis)! Ottaisin milloin vain itselleni, ja melkein missä tahansa värissä, mutta tämä roosa on erityisen söpö kyllä :)

Vastaa

Hienoja laukkuja. Mitä mieltä muuten olet Vuitton ja Chanel laukuista, ootko omistanut tai haaveillut niistä? mun mieleen ei oikeen ole ruskeat LV laukut, ottaisin mielelläni jonkin persoonallisen laukun.

Vastaa

Chanelin klassikkolaukun mielelläni ottaisin ihan jo varmasti sen monikäyttöisyytensä takia, mutta toisaalta, en tiedä olisinko itse valmis koskaan maksamaan laukusta niin paljoa – varmaan mieluummin pistäisin saman rahan ulkomaanreissuun :) Tuohon LV neverfull -malliin (siihen, joka varsin monelta löytyy) suhtautuminen on hyvin kaksijakoinen. Tavallaan malli on alkanut miellyttää silmää ja tuollainen tilaihme tulisi tarpeeseen, mutta toiselta puolen häiritsee kun se on niin tavattoman monella! LV:ltä löytyy muutama vähän vähemmän katukuvassa näkynyt kiehtova malli, kuten eräs tyystin toisenlainen kauniina viininpunaisena.

Vastaa

Voi ei! Laukkukuume on hirmuinen vaiva ja kovin tuttu myös täällä suunnalla.

Muistelenko muuten oikein, että tilasit jossain vaiheessa mittatilausfarkut? Joko nämä ovat saapuneet ja vastasivatko odotuksiasi?

Vastaa

Voih, siihen vaivaan ei taida olla lääkettä, tai jos on, niin sellainen tänne äkkiä :)

Joo, kyllä, muistat ihan oikein! Valitettavasti farkut eivät vielä ole tulleet, mutta itse asiassa juuri viikolla mietin, että pitäisi kyllä ihan hetkenä minä hyvänsä tulla! Kerron ilman muuta sitten, että millaiset ovat ja täyttyykö odotukset :)

Vastaa

Voi ei, minkä teit! Tuo Meridienne on iiiiiihana! öynöy..
Enkä ole muuten vieläkään päässyt yli siitä, kuinka upealta näytät uudessa bannerissa, hot hot! ;)

Vastaa

Voih, eikö ookin! Nyt kun joku antaisi ”vähän” veronpalautuksia isomman joulubonuksen, niin ei kyllä tarvitsisi miettiä mihin se käyttää ;) Hih, kiva kuulla, että uusi banneri toimii – kiitos ihana <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.