Menneinä viikkoina on kuvausmahdollisuudet olleet vähän vähissä. Miehen luona majaillessa ei oikein ole valoa ja pintoja siihen tarkoitukseen ja oma asunto on vielä pölyn ja remontin kourissa, niinpä kaikenlainen tuore kuvailu (ellei sitten koske remonttia), on jäänyt vähiin. Ei siis yllätys, että näiden menneen evakkokuun aikana kuluneiden kosmetiikkojenkin yhteenveto venähti yli uuden kuun puolivälin.

1 Physicians Formula Skin Booster Vitamin Shot* on kiva kevyt geelimäinen seerumi, sopii hyvin hengittävää ja kostetuttavaa seerumia kaipaavalle sekä myös nuoremmalle iholle. Sellainen miellyttävä arkituote, josta jää raikas fiilis. Plussaa myös kivanäköisestä tuoteesta, kirkkaassa seerumissa nimittäin mukana värillisiä palleroita, jotka avautuvat iholle hierottaessa.

2. BTB13 Sensitive Cream* on taattua BTB13-laatua, eli erinomainen päivävoide päivittäiseen käyttöön. Voidemainen koostumus on hoitava ja rauhoittava. Nimensä sarja saa Oulun Yliopistossa kehitetystä patentoidusta BTB13-molekyylistä, joka lisää ihon energia-aineenvaihduntaa ja puhdistaa kuona-aineilta. Sarja on myynnissä vain ammattilaisilla ja se on suosittu myös esteettisen kirurgian jälkihoidossa, jossa kutinan esto sekä ihon nopea uusiutuminen on tärkeää. Tuotteet on varsin pelkistettyjä ilman kikkailuja, mutta toimiva, kuten tämäkin. Lisäksi sarja on vegaaninen.

3. Balm You Pure Arabica Coffee Oil* oli varsin mielenkiintoinen tuote, itse asiassa en ole aiemmin käyttänyt mitään vastaavaa. Eli kyseessä on kahviöljy, joka tuoksuu todella huumaavan ihanasti kahville. Melko täyteläinen, eli tosi pieni määrä riittää, mutta sellaisenaan vähän liian paksu omalle iholla. Toimi parhaiten yhdistettynä pisarana kosteusvoiteeseen. Kyseessä on siis puhdas luonnon öljy, joka on sen myötä myös vegaaninen ja eläinkokeeton. Ei kohonnut lemppariksi, mutta oli kiinnostava uusi tuttavuus (ja se tuoksu, ah!).

4. Lavera Eyebrow Styling Geliin olen täysin ihastunut, itse asiassa ostin heti tämän loputtua uuden samanlaisen. Toimiva ja riittoisa väritön geeli, hyvä levitysharja ja muutenkin tukeva pakkaus. Sen lisäksi luonnonkosmetiikkaa ja hinta juuri sopiva, eli iso suositus tälle!

5. Lumene Bright Now 360 Eye Treatment* oli melko perus silmänympärysvoide. Selkeästi voidemainen tuote, muttei kuitenkaan liian paksu. Itse kuitenkin pidän vähän kevyemmistä ja geelimäisemmistä silmänympärysvoiteista, eli tämä ei kohonnut lemppareiksi vaan jäi jonnekin keskimaastoon. Ei hyvä eikä huono, mutta ehkäpä parempi kuivemmalle iholle.

6. Physicians Formula Mineral Wear Loose Powder.* Kuten ehkä tiedätte, pidän mineraalipohjista ja pidin myös tästä tosi paljon. Superriittoisa pakkaus, joskaan ei maailman käytännöllisin. Itse asiassa kaadoin tätä laakeampaan astiaan ja levitin pehmeällä kabukilla, eli mukana tullut sienimäinen levitin ei ollut ihan omaan makuun. Mutta itse mineraalipuuteri oli erinomaista, levittyi kauniisti ja pysyi hyvin. Sävy sopi vaalealle iholle, paremmin talvikauteen kuin kesään, mutta kesällä sekoitin joukkoon ripauksen tummempaa sävyä. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen tuote.

7. YSL Touche Éclat Radiant Touch edelleen lemppareita, lisää valokynästä täällä.

8. H&M Eye Shadow, Fine Chinaa yritin jo korvata. Kävelin M.A.C:in pisteelle luomivärin kanssa ja kysyin myyjältä, löytyykö vastinetta. Sain myöntävän vastauksen ja lähdin kotiin uuden luomivärin kanssa vain todetakseni, ettei se ole luonnonvalossa yhtään sama. Se siitä, ja seuraavana päivänä tilasin monta uutta luomiväripakettia H&M:ltä. Korvaava tuote kyllä edelleen kiinnostaa, ja täytyy seuraavaksi katsoa Boho Greenin tarjonta, merkin paletissa nimittäin on yksi kiinnostava sävy ja muutenkin luonnonkosmetiikan versio olisi vielä parempi. Mutta tällä mennään toistaiseksi!

9. We Love the Planet Deodorant Lovely Lavender* oli pettymys, ja todella erikoinen sellainen. Olen nimittäin käyttänyt jo useamman We Love the Planetin deodorantin ja tykännyt tosi paljon, mutta tämä Lovely Lavender oli ihan erilainen. En tiedä, oliko kyseessä vain maanantaikappale, vai kuuluuko sen olla näin erilainen kuin muiden tuoksuprofiilien tuotteet, mutta tämä oli koostumukseltaan todella pehmeää. Täysi mahdottomuus käyttää stickinä, vaan tuntui enemmän voidemaiselta ja oli siten pakko levittää sormin. Mutta koska tuote ei ole tarkoitettu sormin levitettäväksi, ei se irtoa saippuallakaan helposti käsistä, toisin kuin vaikka nimenomaan sormilevitykseen tarkoitetut saman merkin alumiinipurkkiset tuotteet. En siis tiedä, mistä tämä johtui, mutta ehdottomasti palaan We Love the Planetin tuotteiden äärelle vielä, mutta juuri tätä laventelidödöä tuskin ostan. Mutta kuten huomaatte, vaikka kummastelin koostumusta, käytin sen silti viimeiseen pisaraan, eli toimivuus kyllä muutoin erittäin hyvä, lähinnä käyttökokemus ei toiminut.

10. Erborian Black Cleansing Oil* on ranskalais-korealaisen ihonhoitosarjan mielenkiintoinen musta puhdistusaine kasvoille. Koostumus on nimensä mukaisesti hieman öljymäinen, mutta ei kuitenkaan öljyinen. Pikemminkin geeliin taittuva, ja siten varsin miellyttävä. Vaahtoutuu käsissä pehmeäksi ja on kaikin puolin kiva tuote. Ei superpuhdistava (välillä jouduin toistamaan pesun silmämeikin alueelle lähinnä ripsarin takia), mutta riittävän. Ei siis voimakasta puhdistajaa etsivälle, mutta hellävaraisempaa tuotetta kaipaavalla ja poistaa kyllä kevyen arkimeikin kerrasta.

11. Korres Greek Yoghurt Foaming Cleancer* oli todella ihana! Tykästyin jo heti ensimmäisellä käyttökerralla ja vaikea keksiä valittamista tuotteesta. Paitsi ettei ole vegaaninen. Tosi monet Korresin tuotteet ovat, mutta tämä sisältää kreikkalaista jogurttia, joten ei siten ole täytä kriteereitä. Mutta tuote on yhtä aikaa rauhoittava ja puhdistava. Koostumus on todella miellyttävä ja käsissä kevyesti vaahtoava. Meikit lähtee helposti ja muutenkin iho jää puhtaan tuntuiseksi. Lämmin suositus tälle, kuten ylipäätään koko Greek Yoghurt -sarjalle, mainioita tuotteita!

* Saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.