Heinäkuu kiitää ihan liian vauhdilla ja havahduin vasta nyt lomalla siihen, että kesäkuun aikana loppuneet kosmetiikat on vielä vetämättä yhteen. Mutta nyt, ennen illaksi Linnanmäelle suuntaamista on hyvä hetki muistella menneen kuun tuotteita.

1 Nivea Refining Clear-up Stripsejä olen käyttänyt jo vaikka kuinka kauan, mutta kokonaan unohtanut nostaa ne osaksi näitä yhteenvetoja. Johtuen ehkä siitä, että pakkauksen ehdin yleensä nakata kierrätykseen ennen kuin itse tuotteet loppuvat. Kasvojen ihoni on paksu, suuri-ihohuokoinen ja rasvaisuuteen taipuva, joten se on ihan teini-iästä lähtien ollut myös mustapäiden pilkuttama. Asia, josta en pidä, mutta jo suht hyväksynyt. Koska pysyvää apua asiaan en ole löytänyt, turvaudun silloin tällöin tilapäisiin konsteihin. Täsmäapua tuovat mustapäälaput, joita on jollain tapaa tyydyttävää käyttää pahimmille mustapääalueille. Todellakin siis imevät ikävät mustat pisteet itseensä. Vaikka tiedänkin mustapäiden palaavan, käytän silti säännöllisesti.

2. Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum 200* oli ihana, kivoin kasvoseerumi hetkeen. Hyvin imeytyvä geelimäinen koostumus, jota käytin iltaisin yövoiteen alla. Kosteuttava ja hoitava, muttei yhtään tuhti tai öljyinen. Lisäksi pakkaus ihastutti, tämän näköisiä tuotteita mielellään lisää yöpöydälle, kiitos! Evolve on brittiläinen vegaani luonnonkosmetiikkasarja, ja tämän kokeilun perusteella palaan sarjan ääreen varmasti toistekin.

3. Amika Perk Up Dry Shampoo* oli yllättävän hyvä! Talkiton ja hieman hoitava, koostumukseltaan sopivan kuiva ja kevyesti volyymia tuova, eli juuri sopiva arkikäyttöön. Plussaa kivannäköisestä pakkauksesta.

4. Batiste Dry Shampoo Plus Heavenly Volume piti mitä lupasi, toisaalta olen muutoinkin hulluna Batisteen. Toimiva ja volyymia antava kuivashampoo, plussaa siitä, että tuote on vegaani.

5. Goldwell Soft Color 10V tuskin kaipaa enää esittelyjä, niin monta kertaa se on blogissani näkynyt. Ehdoton luottotuote, joka on oleellinen tekijä siinä, että sain venytettyä kampaajalla käyntivälini lopulta näinkin pitkäksi. En enää käytä muuten kuin yöksi hiuksiin jättäen. Seuraavana päivänä selvästi viileämpi sävy kauttaaltaan (myös omassa hiusvärissä) ja muutenkin miellyttävän pehmeä tuntu. Ihana tuote, jota voin lämpimästi suositella!

6. Shower Gel Woodland in Springin sain ystävältä ihasteltuani suihkugeelin kaunista pakkausta. Mainio perustuote. Suihkugeelissä koen vähän hankalaksi kierrekorkit, joten siitä miinus. Muuten hyvä ja mukavasti vaahtoava, eli sopi hyvin kuorintakintaan kanssa käytettäväksi.

7. Schwarzkopf Gliss Hair Repair Shampoo, Conditioner + Fiber Therapy Hair Repair.* oli toimiva yhdistelmä. Olen yllättynyt siitä, kuinka moneen markettihiustuotteeseen olen viime aikoina mieltynyt. Jos viisi vuotta sitten ei tullut mieleenkään käyttää marketista löytyviä shampoita, tänä päivänä olen oikein sinut niiden kanssa ja saan monesta ihan saman vastineen kuin moni hintavampi olisi.

Tällä hetkellä tosin kiinnostaa eettisemmät valinnat myös hiuskosmetiikan saralta, joten se saattaa olla kynnyskysymys edullisimman hintaluokan kategoriassa. Joka tapauksessa, jos perusmarkettituotteet kiinnostaa, nämä sopivat loistavasti pitkälle, karhealle ja takkuun taipuvalle tukalle. Shampoo oli hellävarainen, hoitoaine silottava sekä selvittävä, ja hiusnaamio toi lyhyellä vaikutusajalla selvästi lisää kammattavuutta. Oikein hyvä kokonaisuus ja tehon puolesta ehdottomasti hinta-laatusuhde kohdillaan.

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.