Nyt taisi venähtää kautta aikojen pisimmälle edelliskuun loppuneiden kosmetiikkojen yhteenveto, mutta sentään vielä juuri ja juuri oikean kuun puolella pysytään. Tässä siis yhteenveto joulukuussa loppuneista!

1. Lumene Sisu Recover&Protect Facial Oil* oli vähän pettymys. Lumenella on joitain kivoja kasvojen täsmätuotteita, mutta tämä ei sopinut omalle iholleni. Tuote tuntui tukkivan ja ihon kunto koheni selvästi kun luovuin tästä. Ehkä ylipäätään seerumit sopivat omalle iholleni paremmin kuin öljyt. Loppupurkin käytin dekolteelle, johon se toimi mainiosti. Kaunis pakkaus, mutta ei minulle sopiva tuote.

2. Natura Siberica Shower Gel oli keskiverto suihkugeeli. Näppärä pumppupullo, jota oli helppo käyttää suihkussa, ja muutenkin koostumukseltaan toimiva tuote miedolla tuoksulla. Vaahtoavuutta olisin kaivannut, mutta se on tyypillistä luonnonkosmetiikan suihkugeeleissä. Ehkä vähän paksumpi koostumus olisi tehnyt tästä riittoisamman tuntuisen, mutta silti kiva ja hintaansa nähden hyvä tuote. En ehkä ensimmäisenä poimisi juuri tätä uudelleen hyllystä, mutta voisin kyllä kokeilla jotain muuta versiota. Natura Sibericaan ylipäätään olen tykästynyt, joten merkin tuotteita tulee varmasti vielä hankittua.

3. YA Naturae Vartalokuorinta* (tuoksu omena ja mustaselja). Yliopiston Apteekki on lanseerannut oman luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjan, jonka tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Monta hyvää ominaisuutta ja hintatasoltaan todella kohtuullinen (hinnat pääasiassa alle kympin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta). Pakkaukset ovat simppelit, mutta riittävän raikkaat. Tämän vartalokuorinnan ulkonäkö ei varsinaisesti antanut odottaa mitään ja ehkä siksi kokemus oli positiivinen yllätys. Kuorinta oli koostumukseltaan erinomainen, tuoksu raikas ja muutenkin hyvä tuote. Sarjan suihkugeeli on myös tosi kiva!

4. Nivea Invisible Anti-perspirant* on toimiva perusdeodorantti, mutta tykkään enemmän roll-on -versiosta. Suihkeista en muutenkaan niin perusta, mutta koska tämä on ihan toimiva, tuli käytettyä kun kaapista kerran löytyi. Jos suihkeet miellyttää, tämä ajaa hyvin asiansa.

5. Herbina Soft Casmere Antiperspirant* oli kiva, tai niin kiva kuin nyt perusdeodorantti ylipäätään voi olla. Toimiva, hyvä pito sekä ihanan tuoksuinen tuote. Lisäksi soma ja raikas pakkaus. Voisin mieluusti käyttää uudelleenkin!

6. YOUTUEL Pharma B5 Toothpaste* – kuinkakohan monta Yotuelia olette nähneet blogissani vuosien varrella? Ehdottomasti eniten käyttämäni hammastahna, eli tämä on ihan lemppareita. Toimiva, hellävarainen ja kaikin puolin hyvä. Tykkään, tykkään!

7. Biozell Arganöljyeliksiiri* on sekin useita kertoja blogissa vilahtanut tuote. Hinta-laatusuhteeltaan paras hiuksille kohdennettu arganiaöljytuote, mitä olen käyttänyt. Ei jätä hiuksia raskaiksi, mutta hoitaa ja silottaa pintaa. Loistotuote!

8. Goldwell Soft Color (sävy 10V) toimii, vaikka hiusteni sävy on tummentunut vähitellen. Eli kylmentää sävyä selvästi ja tehokkaasti. En enää käytä muuten kuin jättämällä yöksi, sillä lopputulos on niin kaikkein tehokkain. Huipputuote, en tiedä mitä tekisin ilman! Ei vedä takkuun vaan jättää hiukset pehmeiksi ja helposti käsiteltäviksi.

9. Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Hoitoainesuihke* yllätti positiivisesti. Olen viime aikoina tykästynyt moniin marketista löytyviin edullisiin hiustenhoitotuotteisiin. En tiedä johtuuko se siitä, että hiusten kunto on kohentunut niin huimasti, ettei enää ole mainittavasti erityisvaatimuksia, jotka tuotteen tulisi täyttää vai enkö vain ennen ole antanut tarpeeksi mahdollisuuksia ennakkoasenteen myötä. Joka tapauksessa, nyt kylppäristä löytyy useita edullisempiakin hiustenhoitotuotteita ja ostinpa ennen reissua shampoon kolmella eurolla Tokmannilta. Mutta tämä hoitosuihke on niin ikään mainio. Hoitavuusaste jossain keskipaikkeilla, eli saisi olla makuuni nähden vielä aavistus enemmän selvittävyyttä, mutta toisaalta toimii hyvin muihin jätettäviin hoitotuotteisiin yhdistettynä.

10. Schwarzkopf Color Refresher* -tuotteesta kuvittelin kilpailijaa Goldwellin Soft Colorille, sillä se vaikutti käyttötavoiltaan ja tuotespekseiltään hyvin samantyyliseltä, mutta olin väärässä, se(kin) kalpenee edellä esitellyn luottotuotteeni rinnalla. Annoin jopa Color Refresherin viipyä yön yli, mutta vaikutus oli mitätön ja hiukset vetivät takkuun, siinä missä Goldwellin versio viilentää sävyä selvästi jättäen kuitenkin lopputuloksen pehmeäksi. Ei jatkoon siis.

*Saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.