Se aika kuusta, eli helmikuun aikana kuluneiden kosmetiikkojen yhteen niputtamisen aika, olkaapa hyvät!

1 ACO Misellar Cleansing Water 3 in 1* oli loistotuote. Käytän melko mietoja puhdistusaineita kasvoilla, jolloin riskinä on, että meikkiä jää pesun jälkeen iholle. Niinpä misellivesi on  erinomainen viimeistelytuote. ACOn misellivesi oli ihanan raikas ja riittoisa, ja ennen kaikkea sopivan puhdistava, eli poisti hellävaraisesti samalla kosteuttaen myös meikin jämät. Tykkäsin todella!

2. YON-KA Nutri Defence Creme* oli loistava talvi-ihon tuote. Täyteläinen ja superkosteuttava, eli käytin jopa yövoiteena ja vaativimpina talviviikkoina päivävoiteen tapaan. Sopii siis kuivalle iholle erinomaisesti. Vaihdoin tähän kun poikkesin Kauneushoitola Hillassa kasvohoidossa kun ihoni tuntui reagoineen silloin käyttämiini tuotteisiin, niinpä jätin ne pois ja korvasin tällä kaapista valmiiksi löytyneellä. Iho tykkäsi ja auttoi hyvin talvikuivuuteen. Lämmin suositus!

3. Kiehl’s Pure Vitality Skin Renewing Cream* kuulosti spekseiltään aivan ihanalta, sisältää mm. gingeniä ja manukahunajaa, mutta siitä huolimatta ei vain toiminut omalle iholle. Tämä oli juuri niitä kasvotuotteita, joiden mainitsin aiheuttaneen tukkeumaa iholleni. Tuote jäi ikään kuin kalvoksi pintaan ja ihoon puski näppyjä. Niinpä loput purkista käytin vähemmän herkälle decolteen alueelle, olisi ollut sääli jättää keskeneräinen tuote kokonaan käyttämättä.

4. Estelle&Thild Biohydrate Refreshing Eye Gel* oli ihan ok tuote, mutta ei tuntunut itselle tarpeeksi tehokkaalta. Kevyt geelimäinen koostumus oli miellyttävä, mutta jäi silti vähän etäiseksi. Ehkä kymmenen vuotta sitten tämä olisi ollut mainio, mutta nyt tarvitsee jo tehokkaampaa! Suosittelen siis 20+ -vuotiaille, jotka kaipaavat kevyttä ja helppoa silmänympärysgeeliä.

5. Balmuir Natural Body Lotion* oli supermiellyttävä. Kevyt mieto tuoksu ja hyvä koostumus. Lisäksi näppärän kokoinen pakkaus mukaan otettavaksi, itsellä tämä oli täsmätuotteena yöpöydän tuntumassa.

6. YSL Touche Éclatia ilman en halua olla. Olette kuulleet tästä niin monesti, että tuskin tarvitsee enää hehkuttaa. Arjen luottotuotteitani vuodesta toiseen!

7. ECO by Sonya Face Tan Water* itse asiassa kului loppuun jo aikaa sitten, mutta olen vain unohtanut ottaa sen mukaan yhteenvetoihin ja tämä jos mikä ansaitsee saada maininnan. Aivan ihana tuote, jonka olisin jo ostanut uudelleen, ellei hinta olisi niin suolainen (nyt odottelen supertarjousta, että voisin kotiuttaa kesää vasten). Luonnonkosmetiikan itseruskettaja, jossa kevyt vesimäinen koostumus. Ruskettaa luonnollisesti ja imeytyy hyvin. Kasvojen ohella käytin myös haastavampiin kohtiin, kuten käsiin ja jalkateriin.

8. Neutrogena Blackhead Eliminating Daily Scrub on nimensä mukaisesti hyvä päivittäinen kuorija. Oma epäpuhtauteen taipuvainen iho tarvitsee säännöllistä kuorintaa, mutta hellävaraisesti ja tämä vastasi hyvin siihen tarpeeseen. Tässä supermiellyttävä koostumus ja kivasti kevyt puhdistava vaikutus. Jäi kuitenkin häiritsemään, etten googlailulla saanut selvää mikrorakeiden materiaalista, niinpä tämän kuluttua loppuun päädyin varmuuden vuoksi ostamaan mieluummin luonnonkosmetiikan kuorinta-aineen.

9. Vita Liberata Self Tanning Tinted Mousse sai kääntämään kelkkani. Aiemmin vannoin Vita Liberatan voiteen nimeen, mutta en tiedä onko tässä muuttunut koostumus vai vain opastinväri, mutta kokeilin pitkän tauon jälkeen ja hurahdin. Opastinväri on ihanan luonnollinen ja tekee levittämisestä helppoa, lisäksi vaahto imeytyy nopeasti, eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Ihana tuote!

10. Batiste Rose Gold Dry Shampoo saattoi vedota ihan vain ruusukultaisuudellaan (jotain, mitä en voi vastustaa!), mutta osoittautui yhdeksi parhaista Batisteista. Tykästyin niin, että kävin jo ostamassa pari lisää. Mainio kuivashampoo siis!

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.