Olen tässä jo muutaman kuukauden ajan arponut, mitä hiuksieni kanssa tekisin. Välillä ne tuntuvat juuri hyviltä näin ja toisena hetkenä taas peilistä tuntuu katsovan peikko. En kuitenkaan ole ollut varma oikein mistään, kuten siitä, haluanko ylipäätään tehdä jotain ja jos, niin mitä se olisi. Niinpä en ole suonut asialle hetkellisiä ajatuksia enempää ja väli edellisestä kampaajalla käynnistä on huomaamatta venähtänyt vuodeksi. Myönnän kyllä itse silloin tällöin saksineeni latvaa varovasti silloin tällöin.

Viime viikolla viimein sain vahvan olon, että nyt on pakko vähintään ainakin siistiä latvaa ja kysyä, onko kampaajalla jotain muita freesausideoita ilman hyvän kasvatustyön turmelemista. Niinpä suuntasin tutun kampaamon nettisivuille varausaikaisessa, ja mikä takaisku olikaan kun huomasin, ettei kampaajani nimeä enää löytynyt listalta. Sen kerran kun pääsin varausasteelle, koko asia sai kuoliniskun muutamassa minuutissa.

Olisi täysin arpapeliä lähteä jollekin tuntemattomalle, joka ei tiedä historiaani hiusten kanssa, joten hymähdin mielessäni ja totesin, että se siitä sitten toistaiseksi. Nyt olen alkupisteessä. Sen lisäksi, että mietin mitä hiusten kanssa tekisin, on miettivä myös missä. Taitaa venähtää väli entisestään.

Hiusten suhteen siis olo on yhtä kysymysmerkkiä, mutta tämän pilkkumekon kanssa samaa ei ole. Itse asiassa tämä mekko edustaa hyvinkin paljon vaatemallia, jollaisesta pidän todella paljon, etenkin arkikäytössä. Simppeli tyköistuva trikoomekko kun toimii missä vaan, toimistossa, illanvietossa ja muissa arkiaktiviteeteissa. Tämä saisi olla muutaman sentin pidempi ollakseen täydellinen, mutta noin niin kuin muilta osin on todella makuuni, kuosia myöten.

Kietaisumekko: New Look / Laukku: Tiger of Sweden / Nilkkurit: Tenpoints / Kello: Daniel Wellington
Kuvat: Anna-Maria K.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Sun hiukset on ihan unelmat! Pituus, väri, paksuus ja kaikki. :)

Mun piti just saksia reilusti hiuksia, kun latvat niin kuivat ja kärsineet. Vieläkin irvistän peilikuvalleni. En innostu ollenkaan tästä lyhyemmästä versiosta. Nyt vaan kovasti toivon, että hiukset kasvaisi nopeasti. ;)

Vastaa

Oi, onpa kiva kuulla, kiitti! Sitä ehkä välillä harhautuu tarkastelemaan itse ruhan kriittisesti :)

Mutta ou nou, niin tiedän tuon tunteen kun lyhyempi malli ei kolahdakaan! Onneksi ne kasvaa, vaikkakin odottaessa se helposti tuntuu hitaalta. Mutta toivottavasti saavuttaa pian sellaisen mitan, joka alkaa jo tuntua omalta! :)

Vastaa

Hei vaan tyylikäs mekko:) Viasat kanavat vapaassa katselussa pe 2.2. klo 16-ma 5.2. klo 08 antennissa kanavapaikka 19 :)

Vastaa

Kiva kuulla! :)

Vastaa

Voisi muuten olla tosi kiva myös pohjepituisena. itse vierastan nykyisin minimekkoja. Muotikin onneksi suosii pidempiä mekkoja.

Vastaa

Totta, tämä malli ja matsku todella voisi toimia pidempänä! Omaan makuun sopisi pohjemittaa vielä paremmin täysi maksimitta :) Nyt on kyllä onneksi todella runsaasti eri pituuksia saatavilla, mikä on huippujuttu, löytyy paremmin eri makuun sopivia!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.