Näitä koostepostauksia tehdessä tuntuu aivan erityisesti siltä, että kuukausi menee silmänräpäykessä. Juurihan vasta kirjoitin lokakuun aikana loppuneista tuotteista! Vaikka onhan siitäkin jo neljä viikkoa. Nyt siis luvassa marraskuun aikana loppuun puserretut kosmetiikkapakkaukset – seuraavan yhteenvedon ilmestyessä ollaankin jo vaihdettu vuotta. Hui!

living-proof-perfect-hair-day-1

1 Björn Axén Megafix Harispray on kuulunut luottohiuslakkoihin jo vuosikaudet. Oikeasti voimakas ja hyvä pito, eli sopii hyvin pitkän ja raskaan hiusmassanikin viimeistelyyn. Hinta-laasuhde todella kohdillaan ja lakka tuntuu aina superriittoisalle, sitä kun ei tarvitse vahvan pitonsa takia paljoa kerralla.

2. Goldwell Elixir Versatile Oil Treatment* on oli kivan riittoisa hiusöljy, jota olen käyttänyt miksattuna voidemaiseen jätettävään hoitoaineeseen (yleensä aina käytän hiusöljyjä voidetuotteen yhteydessä). Toimi hyvin, ei latistanut hiuksia ja lisäsi hyvin käsiteltävyyttä. Kaiken kaikkiaan silti varsin perustuote.

3. Living Proof Perfect Hair Day Shampoo & Conditioner* -settiä kehuin jo syksyn suosikkituotteita listatessani, eli molemmat kolahtivat. Shampoo oli hoitava, mutta sopivan kevyt ja hoitoaine taas riittävän hoitava ollakseen perushoitoaine. Täydellinen kombo! Living Proofin keulakuva ja puolesta puhujahan on muuten Jennifer Aniston, mikä sopii brändille hyvin. Ainakin itsestä tuntui, että hiukset jäivät aivan erityisen liikkuviksi, sileiksi ja helposti käsiteltäviksi näiden kanssa – jos ei nyt ihan yhtä täydellisiksi kuin Jenniferin hiukset, niin ainakin vähän paremmiksi versioiksi omasta tukasta!

madara-scrub-1

4. Estelle&Thild Sweet Blossom Body Scrub* oli koostumukseltaan aika ihana, ja kehua täytyy myös aina yhtä kauniita Estelle&Thildin pakkauksia ja raikasta tuoksumaailmaa. Näitä on kaikin puolin ilo käyttää!

5. PHYT’S Déodorant* on alumiinivapaa deodorantti ja luonnonkosmetiikkadödöksi todella hyvä, mutta ei silti ihan niin luotettava kuin tylsät markettidödöni. Niinpä en tätä uskaltanut ihan pisimpinä ja tärkeimpinä päivinä käyttää, mutta perusarjessa oikein näppärä.

6. Estelle&Thild Sparkling Citrus Bloom Body Butter*. Nämä minikokoiset E&T:n vartalovoit ovat olleet ihania, sillä on päässyt kokeilemaan helposti eri tuoksuisia ja etsimään samalla sitä omaa suosikkia. Tässäkin oli ihana raikas tuoksu ja samat kehut kuin vartalokuorinnankin kohdalla, mahdottoman söpö pakkaus!

7. Mádara Exfoliating Oil-to-Milk Scrub* oli miellyttävä ja aivan hullunhyväntuoksuinen kuorintavoide kasvoille. Koostumus oli kiva, tehokkaan tuntuinen ja pakkauksen designista plussaa. Parhaimpia Mádaran tuotteita, mitä olen kokeillut.

urban-dacay-primer-1

8. LUMENE Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer oli melko keskiverto tämäntyyppinen primeri. Täyteläinen koostumus peitti näppärästi ihon pieniä virheitä, mutta jäin kaipaamaan vähän parempaa pitoa. En oikein osaa vielä sanoa, onko tämä sellainen, joka voisi kilahtaa ostoskoriin uudelleenkin. Paremman puutteessa mahdollisesti myöhemmin, mutta ainakin seuraavaksi aion kokeilla jotain muuta vertailun vuoksi.

9. YSL Touche Eclat valokynä on niin ikään luottotuotteitani, mutta senhän te jo tiedätte, niin monta loppuun käytettyä valokynää täällä on jo vilahtanut! Uuden ostin varastoon viikonloppuna Tallinkin laivalta (oli muuten selvästi edullisempi kuin maissa Helsingissä tai Tallinnassa), ettei vain pääse tulemaan vastaan arkiaamua, jolloin valokynä loppuisi kesken kaiken, eikä uutta olisi kaapissa valmiina!

10. Urban Decay Eye Shadow Primer Potionit ovat loistavia, mutta tästä vahvan kultaiseen taittuvasti sävytetystä en tykännyt. Pito toki loistava, kuten näissä Urban Decayn silmämeikinpohjustajissa aina, mutta väri van oli ihan liian vahva vaalealle iholleni, joten ei jatkoon – pitäydyn mieluummin vaaleammassa sävyssä ja siinä klassikkoversiossa. Täytyy kyllä nillittää, että en yhtään tykkää näistä jo vähän aikaa markkinoilla olleista pakkauksista – vanhat puristettavat tuubit olivat niin paljon kivemmat!

everyday-minerals-face-1

11. Perfect Silk Lashes Curling Eyelashes Mascara oli Reetan liikkeestä ostettu ripsari nimenomaan sopimaan yhteen ripsipidennysten kanssa. Pehmeä harjaosa ei vahingoittanut pidennyksiä, mutta tuo niihin haluttaessa kivasti ekstrasyvyyttä. Erinomainen syvä musta sävy ja muutenkin mainio pysyvyys, mutta tietty lähti ihan tavallisella hellävaraisella puhdistusvaahdolla vahingoittamatta pidennyksiä.

12. MAC Fling Brow Sculpt Brown Pencil* oli positiivinen yllätys. Suhtauduin siihen alussa vähän skeptisesti, mutta varovaisen alun jälkeen tykästyin todella. Ensinnäkin sävy oli todella hyvä, juuri oikea omille kulmilleni. Koostumus vähän vahamainen, joten lopputuloksesta tuli pitävä ja luonnollinen. Kynän kärki myös pysyi todella hyvänä kulmakarvojen muotoilua ajatellen, eli se ei ikään kuin koskaan tylsistynyt liiaksi hylsyn kärjen muotoilun myötä. Mainio tuote!

13. Everyday Minerals Pearl Finishing Dust on täydellinen. Ihana hienojakoinen koostumus, joka antaa hillittyä hehkua iholle. Olen käyttänyt tätä puuterin tapaan nestemäisen meikkivoiteen päällä tai sipaissut kevyesti mattaisen mineraalimeikkipohjan kanssa. Uusi lähti saman tien tämän loputtua tilaukseen, eli lämmin suositus!

14. Everyday Minerals Eye, sävy Good Looking. Kaunis vaalea persikkaan taittuva sävy, eli loistava jokapäivän luomiväri. Nyt olen tosin itse mieltynyt hieman keltapohjaisempiin, eli olen tyytyväinen, että sain tämän käytettyä loppuun ja tehtyä tilaa uusille sävyille (joita odottelen kuumeisesti postilla saapuviksi). Everyday Mineralsin lumiväreissä on kiva pigmentti ja jauhemaisissa tuotteissa riittoisuus todella kohdillaan!

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.