Piti vielä eilen palata blogin äärelle, mutta olin kertakaikkiaan niin koomassa illan, etten saanut yhtään mitään aikaiseksi. Kun oli ollut jännittynyt koko päivän, iski mieletön väsymysaalto samantien kun pääsin kuvauspaikan ovesta ulos ja ajatus alkoi kulkea vasta parin tunnin kuluttua. Ensin oli nollatila, sitten hitaasti alkoi vaivata itseään kaikella, mitä olisi pitänyt sanoa ja mitä tuli sanottua. Tiedättekö ne ihmiset, joita pieni paine tuntuu ruokkivan tavallista parempaan suoritukseen? Noh, minä en todellakaan kuulu niihin, päinvastoin; alarimaa hivotaan hyytävästi. Onneksi kuvausryhmä oli juuri niin rento kuin minulle oli lupailtu, joten kaikkein suurimmat suoriutumispaineet asetin kai itse itselleni.

kuvaukset 3kuvaukset 1kuvaukset 9

Selvisin hengissä (voitto!), vaikka olin jo miettinyt kauhuskenaariota, että jännityksestä pyörryn tai menetän puhekykyni kokonaan kesken kaiken (ja mies, joka oli henkisenä tukenani, joutuisi tuuraamaan kuvaukset loppuun vaaleassa peruukissa ja pinkissä huulipunassa). Silti, en ole yhtään varma uskallanko katsoa lopputulosta sitten joskus loppukesästä kun se tulee ulos. Tuoreessa muistissa on, kuinka tuskallista oli aikoinaan katsoa työpaikan esiintymiskoulutuksessa kuvattu video omasta puheesta. Todella tuskallista.
kuvaukset 5kuvaukset 18

Katso myös nämä

19 comments

Vastaa

No, kerro nyt hyvä ihminen MIKÄ OHJELMA! Kaikki lukijasi odottavat täällä kieli vyön alla :-) Milloin se tulee ulos???

Usko pois, että olet ihan okei siinä lopputuloksessa. Itseään kohtaan on aina niin uskomattoman kriittinen, ja sitten sitä vielä kuulee oman äänensäkin ihan erilaisena kuin mitä se jostain nauhalta tulee (oppilaat sekoaa aina kun ne vie ekaa kertaa kielistudioon ja ne kuulee oman puheensa nauhalta).

Vastaa

Hih, mä hihkun sitten kun ajankohta tulee lähemmäs (menee loppukesään) – enköhän siihen mennessä saa omat pasmat asian suhteen kasattua ;)

Tuo on kyllä ihan totta, että itseään katsoo niin kriittisesti ja tyystin toisesta näkövinkkelistä kuin muut, ja varmaan onkin pieni (tai suuri, heh) järkytys, jos ei ole koskaan ennen nähnyt/kuullut itseään kunnolla nauhalta :)

Vastaa

Oo, mä tiedän missä sä olet ollut! :D Olen aivan varma, että esiintymisesi meni loistavasti. :)

Vastaa

Hih, mä arvasin että ainakin sä arvaat :)

Vastaa

Kaikki on hyvin, kunhan se ei ole – :D

Vastaa

Arvasit oikein! :) Pahoittelut, että koskin kommenttiisi, ajattelin, että haluan julkaista asian vasta myöhemmin :)

Vastaa

Kyllä se varmasti muiden silmissä näyttää ihan kelvolta televisioesiintymiseltä, vähintään! Omissa silmissä se saattaa sitten näyttää aivan muulta, mutta kannattaa uskoa muita. Kauhistuisin itse siitäkin, jos esiintyisin vaikkapa vain uutisissa haastateltuna satunnaisena kadunkulkijana.

Vastaa

Hih, uskon, että muut pystyvät ehkä katsomaan sen ilman, että silmät vuotaa verta, mutta selviänköhän myötähäpeän aallon aikaan saamiselta? ;) Mutta totta kyllä, että itse on kyllä ihan ylikriittinen, ja oman kuvan näkeminen ”muiden silmin”, ei ole ihan välttämättä helppo hetki – etenkään jos ei alunperinkään ole kokenut oloa ihan luontevaksi tilanteessa :) Jännää!

Vastaa

Mahtavaa, uusi aluevaltaus! :) Mielenkiintoista nähdä tyyli-inspiraationi elävänä. Saa nähdä, muuttuuko blogin kautta saatu mielikuva sinusta…

Vastaa

Hehe, älä odota paljoa, olin sen verran kohmeessa ja sanat kadoksissa, että odotan itsekin lähinnä kauhunsekaisin tuntein, että mitä tuleman pitää… ;) Omaan näköjään jonkinmoisen itsemurhavietin, että pitää käydä julkisesti toteamassa asia, jonka olen tiennyt aina, etten ole esiintyjä tai esilläolotyyppiä, vaan aivan päinvastoin :)

Vastaa

Apua, onkohan mahdollista että ollaan samassa rakennuksessa töissä? Näin ihan sun kaksoisolennon tänään ruokailemassa :)

Vastaa

Hih, se on kyllä mahdollista – tosin kävin tänään vain nappaamassa työpaikan lounasravintolasta ruokaa mukaan, ja söin työpaikan keittiön rauhassa :)

Vastaa

No se ehkä täsmäisi sitten… Tällä tytöllä oli harmaa printtipaita, jossa luki New York. Mikä sattuma jos se olit sinä! :D

Vastaa

Ooh, tuntomerkit täsmää, ollaan siis samassa rakennuksessa töissä ;)

Tulen ensi kerralla moikkaamaan :)

Oi huikeaa, tule vain nykyäisemään hihasta! :) Mutta älä hämmenny, jos menen ihan puihin, on aina yhtä jännää (ja samalla tietty hauskaa) kohdata lukijoita ihan kasvotusten ;)

Vastaa

Mistä tuo aivan ihan mekko on, joka on päälläsi? Mekko ja sinä olette niin kauniita! Hyvin se esiintyminen meni, ja muista että itse sitä vain katsoo kriittisesti… t. toinen suuri hermoilija, joka jännittää tosi paljon vastaavia tilanteita

Vastaa

Oi, kiitos! Ostin tämän Vilan mekon hirveässä kuvauspaniikissa just edellisenä viikonloppuna, joten näitä samoja hyvinkin voisi olla vielä myynnissä :) Parempia asukuvia mekosta tulossa ihan pian!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.