Maanantait tuntuvat maanantailta näin yrittäjänäkin. Ainoa ero on siinä, että tyypillisesti voi valita miten sen käyttää. On sellaisia maanantaita, jolloin siirrän suosiolla viikon aloituksen tiistaille ja sitten sellaisia, jolloin saakin ruksittua oikeastaan kaiken ja enemmänkin päivälle ajatelluista jutuista sekä tehtyä vielä ex tempore online-treenin päälle. Tosin tuskin on viimeiseen puoleen vuoteen ollut maanantaita, että olisin päässyt käyntiin ennen varhaisia lounasaikoja. Alussa koin siitä vähän syyllisyyttä, ihan kuin pitäisi vanhaan toimistoaikatapaan olla jo heti kahdeksan jälkeen tavoitettavissa jos mahdollisesti joku asiakas jo kaipaisi, mutta en enää. Nykyään sisäistän, että se on varsin epärelevanttia työn lopputuloksen kannalta, enkä stressaa siitä, jos luen sähköpostit vasta joskus aamukymmenen jälkeen.

Tänään oli jälkimmäisen esimerkin kaltainen maanantai, tyypillisesti tosin viikon alku asettuu jonnekin välimaastoon. Tähän poikkeuksellisen aikaansaavaan maanantaihin ehkä vaikutti irtiotolle pyhitetty synttäriviikonloppu, joka latasi akkuja. Tyypillisesti työ- ja arkiasioita rullailee mielessä viikonloppuisinkin, minkä takia pidän matkoista ja maisemanvaihdoksissa. Ne täyttävät mielen ihan jollain muulla ja nollaantumista tapahtuu vähän huomaamatta. Kotona ajatukset helposti saavat arjesta muistuttavia ärsykkeitä ja pitkäkestoisen levollisuuden tavoittaminen on haastavampaa.

Kukallinen maksimekko

Tämä asu on synttäripäivältä, eli viime lauantailta. Tähän Voglian kukalliseen maksimekkoon ihastuin aikoinaan Moumoun Iinan päällä, ja mietin heti, että mekko on juuri minun tyyliseni. Nyt sen itselle hankittuani ajatus vain vahvistui, se on todellakin minun tyyliseni. Parasta siinä on, että mallin ja värin yhdistelmä on käytännössä käyttökelpoinen vuoden ympäri. Pitkien hihojen ja mustien tehosteiden puolesta se käy hyvin talvellakin nilkkureihin ja paksuihin sukkiksiin yhdistettynä, kesällä se menee sandaalien sekä korikassin kanssa. Tarvittaessa mustan vyön voi irrottaa ja kietaista vyötärölle vaikka vaalean nahkavyön. Näitä löytyy vielä muutamaa kokoa Voglian outletista.

Mekko: Voglia / Nilkkurit: Aldo / Laukku: Marc Jacobs / Bleiseri: Zara / Huivi: ByPias, saatu blogin kautta / Kaulakoru: Pernille Corydon

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Onpa taas kaunis mekko, vahinko ettei omaa kokoani enää löytynyt. Ei ollut kuin kokoa 32 !

Vastaa

Kiva kuulla, kiitos – itsekin pidän tästä tosi paljon! Nyt näyttäisi olevan myös kokoa 36, mutta todellakin, suurin osa koista näyttää jo menneen :(

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.