Tämä viikko on ollut aivan järjettömän kiireinen ja viimeiseen kahteen päivään en ole ehtinyt edes läppäriä avata, vaikka niin olin kuvitellut ehtiväni päivittä blogia jossain välissä reissua! Matka Brysseliin oli antoisa, mutta kuten työmatkoilla usein on tapana, päivät olivat todella täysiä ja pitkiä. Tänä aamuna olikin koko kiireisen viikon jälkeen sellainen olo, ettei ihan tiennyt mikä maa tai vuorokauden aika kyseessä. Mutta kyllä tämä tästä, pikkuhiljaa. Tosi aika kotona jäi minimiin kun tänään herätyskello pirisi ajoissa ja lähdettiin miehen sukulaisia tapaamaan, niinpä hengähdystaukoa kotona saan odottaa huomisiltaan.

tyomatkatavarat 6

Brysseli oli upea ja sää aivan ihana, vielä niin lempeä, että ulkona tarkeni syödä ja ilman takkia kulkea kaupungilla. Poikkesin Brysselissä kolmisen vuotta sitten Ranskan autoreissun yhteydessä ja myönnettävä on, mettä mielikuva kaupungista kohosi tämän matkan myötä. Pidin keskustan kortteleiden tunnelmasta ja tietenkin lukuisista suklaa- ja jälkiruokapuodeista – ainoat ostokseni olivatkin kauniisti pakattuja herkkuja. Poikkesin oluttastingissä, ja vaikka oluen ystävä en olekaan, oli se oikein kiinnostava kokemus, sekä käväisin tsekkaamassa Brysselin yöelämää työkavereiden yllyttämänä. Reissukuvia puran matkablogin puolelle kunhan ehdin, mutta nyt tuntuu siltä, että lyhyet alkuillan unet olisivat varsin paikallaan! :)

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Brysseli on mielestäni jotenkin ranskalaishenkinen, täysin erilainen alue Flandersiin verrattuna :) muistan kivasti valaistut kadut Brysselistä ja sen että ihmisillä oli tapana kokoontua illaksi ravintoloihin aivan kuten Italiassa ja Ranskassa. Kiva että pääset joskus matkoille myös työn kautta!

Vastaa

Niin totta! Bryssel oli kyllä aivan ihana ja ne lukuisat herkkukaupat todella hurmaavia :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.