Normaalisti hehkuttaisin perjantain ihanuutta, mutta tänään perjantai on ollut kuin maanantai, asiat vain eivät ole mennyt putkeen. Pahimpina vastoinkäymisenä mainittakoon vaikka muutaman tunnin työstämäni raportti, joka lähes valmiina meni ja kadotti kaiken sisältönsä taivaan tuuliin niin, että tekninen tukikin joutui myöntämään, ettei vastaavaa omituisuutta ole tullut vastaan. Kun pääsin kotiin, oli kyllä erittäin vahvasti olo, että onneksi on viikonloppu, mutta miellyttäväksi kulunutta päivää ei hyvällä tahdollakaan voi kutsua – auringonpaisteesta huolimatta!

Lisäksi matkasta lähtien on ollut hiustympeys. Varasin kampaajan heti reissun jälkeen, mutta sitäkin saa odottaa vielä kolme viikkoa kiitos täyden varauskalenterin, vaikka oikeasti on sellainen olo, että pitäisi päästä ihan heti nyt. Kaipaan kesäfreesiä niin mallin kuin sävyn puolesta, mutta ei kai auta muu kuin odottaa omaa vuoroa.

Onneksi on jäätelöä pakastimessa. Ja usko, että huomenna on paremman onnen päivä. Niinpä luulen, että loppuillan vietän peiton alla, syön jäätelöä ja katson jotain riittävän kevyttä Netflixistä. Siinä ei kai mikään voi mennä vikaan? Vielä parempi toki olisi, jos olisi lasi viiniä, mutta ei.

Aloin muuten tällä viikolla purkamaan reissukuvia, joten uskon, että ensi viikolla päästään kiinni reissuaiheisiin. Nyt kuitenkin esimakua asukuvien muodossa. Nämä kuvat ovat Tunisin medinasta, matkan toisena päivänä.

Mekko: Lindex / Korikassi: & Other Stories / Sandaalit: Swedish Hasbeens

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.