Huomenta ihanat! Kömmin juuri suihkusta sohvalle, mutta ennen kuin siirryn keittelemään aamu(päivä)kahvia haluan kiittää kaikista tähän mennessä tulleista mielettömistä kommenteistanne edelliseen postaukseen.

Kuten hyvissä keskusteluissa tapana on, sain sanoistanne juuri niitä haaveilemiani pieniä ahaa-elämyksiä! Yksi maailman yksinkertaisin oivallus oli niinkin itsestään selvään asiaan havahtuminen kuin, että asiat tapaavat näyttää erilaiselta sisältä kuin ulkoa. Mikä yllätys. Kommenttienne lukeminen oli hyvä muistutus siitä ja tajusin, että olen pähkäillyt blogiani viime aikoina niin intensiivisesti, että sitä on omassa päässään itsekritiikin kourissa jumittunut ruotimaan potentiaalisia epäkohtia ja heikoimpina hetkinä mököttänyt peittoon kietoutuneena, ettei kiviäkään kiinnosta mitä mulla on tänään päällä tai mitä satuin eilen syömään.

Myönnän, olen hirveän harkitseva ja tunnollinen luonteeltani, niinpä olen vuosikaudet yrittänyt rentouttaa omaa sisäistä ääntä, joka vaatii itseltä usein kohtuuttomia. Muiden suhteen olen ylettömän armollinen ja lempeä, mutta mitä tulee itseen, löydän herkästi vikoja ja kohtia, joissa olisin voinut olla vielä parempi. Aika rasittavaa, tiedän. Ovathan vuodet (onneksi!!) lisänneet armollisuutta itselle, mutta rehellisyyden nimissä, onhan tässä vielä vähän työsarkaa jäljellä… :)

keltainen toppi 3 keltainen toppi 1

Mutta niin, piti vain sanoa, että kommenttinne lämmittivät mieltäni valtavasti. Siis todella, meinasi itku tulla! Ihana kuulla, että juuri ne asiat, mitkä innostavat minuakin blogissani eniten, tuntuvat sytyttävän myös teitä. Sain myös ihan loistoidiksiä ja kunnon inspisbuustin eilen! Innostuin mielettömästi kun ehdotitte joitain sellaisia teemoja, mitä olin varovaisesti omassa mielessäni jo ehtinyt pyöritellä, joten nyt sain tuulta niiden alle! Sen lisäksi löysin sanoistanne kivaa konkretiaa, joilla voisin pureutua moniin aiheisiin vähän syvemminkin, kuten vaikka teemoittamalla sekä kokoamalla ajatuksia ja omiin kokemuksiin pohjautuvia vinkkejä yhteen. Ja toki, näiden lisäksi sain liudan muitakin hyviä ideoita, jotka alkoivat jo raksuttaa mielessäni muotoaan hakien! Jee, oon ihan liekeissä!

Saa ehdottomasti käydä vielä heittelemässä ajatuksia, palaan kyllä vastailemaankin teille, mutta nyt on tartuttava hiustenkuivaimeen ja alettava kasaamaan tavaroita iltapäivän menoja varten. Mukavaa päivää kaikille!

keltainen toppi 4keltainen toppi 2keltainen toppi 5 Pusero: Zara / Hame: Zara / Kengät: Stylesnob / Vyö: Global / Kaulakoru: H&M

Postauksen kuvat ovat ehkä vanhimmat luonnoksiin roikkumaan jäänet asukuvat, ne ovat nimittäin viime maaliskuulta. Suomessa ei näin kesäisissä vaatteissa olisi selvinnyt, mutta Bratislavassapa tarkeni mainiosti! Ehkä tällaisissa asuissa pärjää myös Barcelonassa parin viikon kuluttua?

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.