Unelias Töölössä laiskottelee ja jättää sepustukset toiseen kertaan, nyt nukuttaa liikaa. Pitkä kiva päivä takana, johon on mahtunut onnistumisia, kohtaamisia ja naurua. Aika hyvä, sanoisin. Tällaisia lisää, niin hyvä syksy tulee! Asukuvatkin ajantasainen taas, olenpas tsempannut näiden kanssa!

Ps. Neuleeni veti tänään kovasti puoleensa pikkukärpäsiä, taisivat nekin ressukat kaivata aurinkoa!

pantterihamepantterihame 16pantterihame 19pantterihame 12pantterihame 8Pantterihame: Zara / Laukku: Ted Baker / Korkkarit: Buffalo / Kauluspaita: ASOS / Neule: French Connection

Kuvat: Ansku / Shoe Lover

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Jäi viime käynnillä kommentointi kesken, kiitos jälkikasvun. – Niin, siis toi pusero on aivan taivaallinen! Mä niiin tykkään keltaisesta, mutta harvoin löytää ja näkee keltaisia vaatteita, jotka ei olisi joko urheilukamaa tai täysin mauttomia muulta olemukseltaan. Valkoinen paitis antaa sille vielä sen piste-iin-päällä -loppusilauksen. On niin raikas, etten ensi alkuun edes nähnyt tuota hametta, ja minä kun normisti saan sisäisen kirkumiskohtauksen jos asussa on eläinkuosia enemmän kuin huivin tai kenkien verran.

Vastaa

Keltainen on kyllä ihana väri!! Olen haaveillut keltaisesta hameesta jo jonkin aikaa, mutta mistään ei tunnut löytyvän :/ Se ei kyllä todella ole se yleisin väri klassisemmissa vaatteissa etenkään ihan puhtaana sävynä! Pöh, saisi olla enemmänkin!

Haha, ihana – keltainen on todella toiminut auringon tapaan, sokaissut ja jättänyt jopa pantterikuosin (joka yleensä kyllä on aika huomiomagneetti!) varjoonsa :D

Vastaa

Ihanan pirteä syysasu!! :)

Vastaa

Kiitos!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.