Olin tänään tullut sopineeksi aamutapaamisen jo puoli kasiksi ollakseni tehokas, mutta myönnän aamulla ihmetelleeni, mitä mielessä liikkuikaan niin aikaisen tapaamisen sopiessa. Onneksi liikkeelle lähdettyä ja aamukahvin saatua hiljalleen heräili ja tapaaminenkin osoittautui niin antoisaksi, että varhaisen aamun harmitus katosi nopeasti. Kunnolla heräsin viimeistään seuraavan kalenterimerkinnän kohdalla, nimittäin kehonhuoltotunnilla. Sain Casallilta blogin kautta kutsun testaamaan putkirullausta ja innoissani ilmoittauduin mukaan, en nimittäin ole koskaan rullailua kokeillut, mutta siitä paljon hyvää kuulleena oli kiva päästä kokeilemaan itse sekä opettelemaan tekniikkaa.

Rullailusta jäi hyvä fiilis, se tuntui helpolta, mutta samalla myös tehokkaalta – sellaisena, jota ehkäpä olisi syytä tehdä kotona ja jota ihan oikeasti olisi myös helppo tehdä säännöllisesti. Rullailla kun voi osissa silloin kun ehtii tai siltä tuntuu, eli ei tarvitse käyttää tuntia kerralla koko kropan läpikäyntiin. Vaikka itse koneen äärellä vähän liikaakin notkun (ja vieläpä erittäin epäergonomisissa asennoissa), niin silti etenkin selän huolto on sellainen, mikä helposti meinaa unohtua. Josko vaikka tämän päivän aamuohjelma motivoisi siihenkin entistä paremmin…?

casall 2

Iltapäivä vierähti ystävän seurassa ja jos rullailu teki hyvää kropalle, niin kiireetön aika ystävän kanssa teki todella hyvää mielelle. Raahasin läppäriä matkassa, jotta ehtisin pitää Anskulle pienen perehdytyksen käyttämiini kuvankäsittelyohjelmiin, mutta kävikin niin, että muutama tunti vierähti elämästä, tulevaisuudesta ja kaikesta siltä väliltä ja ympäriltä jutellessa niin, ettei koskaan päästy itse aiheeseen, eli ruudun äärelle. Mutta ensi kerralla sitten! Nyt fiilis on aikas rentoutunut ja viikon kruunaa huomenna aamiaistreffit toisen ystävän seurassa. Onnea on ihanat ihmiset elämässä!

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Ostin tuon saman pötkylän puoli vuotta sitten, en osaa käyttää :D Käy kipeää! Mutta joogamaton tarvitsisin uuden, just tänään tsekkailin olisiko Casallilla jotain n.4mm paksuisia mattoja, oma kun luistaa _ihan liikaa_. Oliko matto liukas (jos hikoilit käsistä)?

Vastaa

En mäkään osaisi, jos en olisi saanut opastusta :D Mutta tuo tunti oli kyllä älyttömän hyvä, nyt tiedän perustekniikat ja uskallan varmasti kotonakin kokeilla ;) Mulla on ollut itsellä ihan vastaava Casallin matto käytössä jo jonkin aikaa ja kieltämättä siinä on pientä liukkautta jos hikoilee paljon – mua se ei ole haitannut, sillä en kotona tee hirveän rankkoja treenejä vaan enemmän venyttelyä (ja toivottavasti tulevaisuudessa rullailua kanssa), mutta täytyypä kiinnittää huomota asiaan nyt kun mainitsit :)

Vastaa

Meillä kokeiltiin valmennuksessa kans rullailua ja oli kyllä ihanaa! Varsinkin näin yksin asuvalle selkäjumiselle toi ois niiiiin tarpeen kun ei oo ketään hieromassakaan :)

Vastaa

Todellakin, tuo selälän rullailu oli ihan parasta! Heh, vaikka tässä taloudessa on kaksi, niin turha odotella selkähierontaa, joten rulla tulee täälläkin siltä osin erittäin tarpeeseen ;)

Vastaa

Mä olen putkirullaillut nyt noin puolen vuoden ajan kerran pari viikossa ja pakko myöntää, että eritoten selkä ja hartiaseutu on pysynyt äärimmäisen hyvässä kunnossa juurikin sen ansiosta! <3

Vastaa

Oi, onpa ihana kuulla!! Ehkä munkin on nyt ihan pakko alkaa tekmään tuota vähintään pari ekrtaa viikossa, selkä nimittäin on mulle aina ollut vähän ongelma tapaus, joten kropan huolto siltäkin osin olisi todella paikallaan. Ja tuo rullailu oli kyllä mahdottoman helppoa, joten ei todella pitäisi olla kynnystä tehdä sitä silloin tällöin vaikka iltaisin :)

Vastaa

<3

Vastaa

Voi, sydän sulle <3

Vastaa

Meillä pötköä kutsutaan tuttavallisesti rullapullaksi, ja tämä kaveri on ollut käytössä jo muutaman vuoden sekä mulla että miehellä. Toimii kuin junan vessa, etenkin selän ollessa peeaskana. Sillä saa käden käänteessä ihan jäätävätkin juntturat aukeamaan ja fiiliksen kepeämmäksi! :)

Vastaa

Oi vitsit, kuulostaapa hyvälle! Juost tuota selkää mäkin ihan ekana ajattelin, sen(kin) huolto olisi kyllä erittäin fiksua! Täytyypä munkin alkaa rullailemaan säännöllisesti! :)

Vastaa

Oi, tuota kapistusta on ikävä nyt 2kk ajan reissussa ollessa. Varsinkin eilen, kun tuli istuttua lähes kellon ympäri autossa Mongolian todella huonoilla ”teillä” ajettaessa. Ostin just tuon kuvassa näkyvän hard core- rullan alkukesällä, ja siitä on tullut lempikapistukseni ikinä. Valehtelematta joka päivä ollut käytössä, ja lyö mennen tullen laudalta halvemmat ja tasaisemmat versiot.

Vastaa

Ooh, Mongolia! Se on ihan mun kärkihaavekohteita, joten olen täällä kateudesta vihreänä :) Kuulostaa aivan ihanalta!! Ja hyvältä toki sekin, että oot tykännyt rullasta! Mä olen nyt yrittänyt muistaa käyttää omaani ja kieltämättä, hyvälle se tuntuu enkä yhtään ihmettele jos käyttöön koukuttuu ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.