Ulkona tuuli ulvoo, kirjaimellisesti, en tiedä mikä syysmyrskyn poikanen on meneillään, mutta puiden suhina, kattoja vinguttava tuuli ja avointa ikkunaa vavisuttavat puuskat kuuluvat lämpimälle kotisohvalle asti. Aamupäivällä satoi kaatamalla kun kävelin Töölöntorilta kotiin ja tuntui käsittämättömän synkältä – kohta taitaa olla aika kaivaa kynttilät esiin ja alkaa ihan tosissaan tunnelmoimaan syksyä. Mutta ennen sitä pysytään vielä kesävaatteissa.

travel outfit 1travel outfit 20

Tämä asu on Romaniasta, Sinaiasta, jossa päälläni vasta hankkimani kauniin tiilenpunainen neuletakki. Tai oikeastaa hankin tismalleen samanlaisen neuletakin jo kuukautta aiemmin, mutta kadotin sen jonnekin Bulgarian Veliko Tarnovon ja Rusen välimaastoon. Joko unohdin sen Preobrazhenskin luostarin ulkopuolella penkille, jossa muistan riisuneeni neuletakin luostarin tiloissa kiertelyn jälkeen, tai sitten se tippui vahingossa matkanvarrella sijainneen huoltoaseman lattialle. Joka tapauksessa vasta vähän ennen Romanian rajaa huomasin sen kadonneen.

Koska olin jo ehtinyt ihastua neuletakin väriin ja se myös oli ainoa pitkähihaiseni matkalla, olin todella harmissani ja soimasin huolimattomuuttani. Päätin perille päästyä kokeilla onneani Bukarestin H&M:ssä, josko sama neuletakki sattuisi tuurilla tulemaan vastaan tai edes joku korvaava, ja onni oli matkassa, tismalleen samaa neuletakkia oli siellä myynnissä (joskin kalliimpaan hintaan), niinpä ostin neuletakin toistamiseen. Mies totesikin, että ilmeisen hyvä ostos kun sen on valmis hankkimaan saman vaatteen uudelleenkin, ja niinpä kyllä, neuletakin rento malli ja erityisesti ihana väri ovat aivan erityisesti mieleeni!

travel-outfit romania 1travel-outfit romania 2Toppi: H&M / Neuletakki: H&M / Hame: Zara / Sandaalit: Nome / Laukku: DKNY

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Onpa ihana neuletakki! Mahtaisikohan niitä olla vielä myymälöissä? Nettikaupan kolusin läpi, mutta siellä ei tuollaisia näyttänyt olevan.

Vastaa

Kiitos! Mä kanssa tykästyin tähän väriin aivan erityisesti, ja toki mallikin on kaikin puolin mieleen :) Voi että, harmi jos ei löytynyt!

Ostin omani (tai siis molemmat) liikkeestä ja tosiaan vielä kuukausi sitten sitä oli myymälässä saatavilla, joten jos hyvä tuuri käy, niin voisi olla jossain liikkeessä vielä saatavilla :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.