Joku ehkä miettii, että unohdinko kokonaan sen yhden postauksen, jonka kirjoittelin jo päälle viikko sitten ja jäin julkaisua pohtimaan. No enhän minä sitä unohtanut, vaikka myönnän kyllä, että kävi niin kuin vähän pelkäsin, että mitä kauemmin kirjoituksesta on, sitä turhemmalta koko postaus tuntuu. Normaalistihan olisin tässä vaiheessa jo painanut deleteä, mutta koska tottumuksia ja omia mukavuusalueita on mukava ravistella, ajattelin että ehkä sitten kuitenkin julkaisen sen. Olkoonkin niin, että se on liian pitkä monelle luettavaksi, mutta lukekoot ne (kolme?) ketä kiinnostaa, kirjoittelen sitten sen jälkeen vaikka taas meikeistä ja asuista, niihinkin kun materiaalia koneen kätköistä löytyy vaikka kuinka.

Mutta en nyt, kunhan vain tulin huikkaamaan, etten ole unohtanut ja tulen kyllä julkaisemaan sen. Kunhan keksin otsikon (ihan oikeasti bloggaamisen tylsin osuus! Miksei kukaan kehitä otsikkogeneraattoria? Käyttäisin). Ja kuvat. Tuntuu vähän hölmöltä julkaista kilometrinmittainen postaus ilman kuvia, mutta eihän nuo asukuvatkaan oikein sinne lomaan istu. Joten heti kun saan ratkaistua nämä kaksi elämää suurempaa ongelmaa, palaan postauksen kanssa.

Sitä ennen vaikka kaverikuvia. Mulla on nimittäin ollut ilo ja kunnia tutustua blogin kautta ihan huipputyyppeihin (se bloggaamisen yksi ihanimmista puolista)! Minustakin epäsosiaalisesta erakosta on siis kehkeytynyt ilmeisesti ihan toimiva seuraneiti. Tai sitten vain säälistä kutsuvat mukaansa, tiedä tuosta. Mutta oli miten oli, hauskaa on ollut, etenkin sinä iltana kun kännykkäni hajosi (se ei kyllä ollut mukavaa) ja päälläni oli pitsiasu, olin nimittäin viettämässä iltaa upeiden blogityttöjen kanssa. Puhetta ja naurua riitti niin paljon, että oli pakko päätyä järkkämään pikaisesti uudet treffit! Synkkä syyskausikin menee kummasti kivuttomammin kun on kivaa tekemistä ja hyvää seuraa.

kaverikuva 1kaverikuva 3

Käykäähän siis kurkkaamassa iltanne ratoksi näiden upeiden leidien ihastuttavat blogit; Cherryn visuaalisesti vaikuttava Dear Moments & Me, Anskun värikäs tyyliblogi Shoe Lover, Camillan hempeän harmoninen Everything has Beauty ja kameran takana seisovan Tarun kauneuden keidas Home at Last.

Ihanaa iltaa kaikille!

kaverikuva 5Kuvat Taru / Home at Last.

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Mä olen vieläkin vähän järkyttynyt sun puhelimen hajoamisesta noin vain, etten osannut edes sanoa mitään lohduttavaa siellä ravintolassa :D Miten kiinni sitä onkaan tuossa omassa luurissaan, voi hirvitys!

Ja olen niin samaa mieltä tuost otsikkogeneraattorista. Hyvin usein tulee mieleen, että jos vaan laittaisi päivämäärän otsikoksi, puuh niiden keksiminen on hermostuttavaa :D

ps. minusta olet kyllä varsin mieletön seuraneiti. En ollenkaan tunnista sua sanasta epäsosiaalinen erakko! Höpsis!

Vastaa

Hih, mäkään en meinannut millään uskoa tapahtunutta todeksi! Olin ihan varma, että kyllä se siitä vielä virkoaa, mutta eipä niin käynyt. Nyt se on ollut korjattavana jo kohta pari viikkoa, eikä mitään ole vielä kuulunut. Huoh, toivottavasti herää vielä henkiin :/

Hei joo, tuo päivämäärä ei välttämättä ihan huono idea olekaan! Ei ehkä kyllä joka päivä :D Mutta esim asukuviin voisi toimiakin? Mutta eihän se kyllä persoonallinen ole, mutta toisaalta parempi vaihtoehto kuin se, että postauksen julkaisu viivästyy tolkuttomasti ihan vain sen takia, että otsikon kohdalla lyö ihan tyhjää… ;)

Ja kiitos kovasti! Ehkä tässä mun erakkoudessa on oleellista seura, jossain vain herään heti eloon ja toisessa pysyn aina sivustaseuraajana – eli siis loistoseuralle kiitos :)

Vastaa

Hihii, erakko. :D Seura oli kyllä ruoan ohella illan parasta antia, pian uudelleen! <3 Ja voi pylly sitä sun luuria, mun puhelin varmaan tekee pian saman, se on ihan karsean surkea tapaus, tilttailee, katkoo puheluita, sammuu itsestään… Ah, en silti viitsi satsata uuteen ennen kuin hajoaa, koska neiti käyttää tota lelunaan. :D

Vastaa

Ehdottomasti! <3 No voi vitsi, kuulostaa kyllä just siltä, että tuskin on mainittavat elinajanennusteet odotettavissa puhelimellasi! Haha, mutta ainakin on ollut kokonaisvaltaisessa käytössä :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.