Festarikesäni starttasi eilen ja jatkuu vielä paremmalla sykkeellä tänään. Sideways saapui teurastamolle ja koska tapahtuma jäi viime kerralla välistä, nyt halusin ehdottomasti mukaan. Festari teki vaikutuksen intiimiydellään, ei täyteen pakattua tunnetta vaan kivaa kiireettömyyttä, väljyyttä ja leppoisaa menoa. Oikein kiva!

Oma mieli ehkä hapuili eilen vähän alamaissa, mutta tänään herätessä päätin kiriä sen kuntoon, joten en malta odottaa, mitä tämä Sideways-päivä tuo tullessaan! Ainakin superhyvää seuraa – Eino, Elsa, Saara ja ties ketä muita kivoja kohtaamisia! Ja sääkin näyttää hurmaavalle. Lupaavaa, ehdottomasti!

Sometukset jäivät eilen, kameraa en edes ottanut mukaan ja kännykkäänkin kertyi vain muutama räpsy, lähinnä nämä. Ehkä ihan hyvä juttu. Puolivahinkoinen someloma lienee välillä varsin hyvä asia!

Asu:
Mekko: & Other Stories (ihan lempparimekko tällä hetkellä!) / Reppu: Re-Kånken / Loaferit: Aerosoles, saatu blogin kautta

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Blogi on ollut auki noin neljä minuuttia ja jo olen sua haastamassa ;)

http://www.anna-mariak.com/2017/06/10/saaren-kansanpuiston-jarvimaisemissa-mieli-palautuu-vaivattomasti/

Vastaa

Oi ihanaa! Kiitos <3

Vastaa

Heippa!

Ihania kuvia, olet varsinainen kaunotar :)

Millaista kokoa tuo &otherstoriesin mekko on? Siis tuo musta jossa on pieniä pilkkuja, se on ihana! Kutistuuko pesussa, lyheneekö mitta? Mitä kokoa itse käytät? Arvon tässä 36 ja 38 välillä…

Vastaa

Oi, kiitos ihana! <3

& Other Storiesin mekot on ihania! Omistan jo useamman ja tykkään tosi paljon :) Pääsääntöisesti kaikki merkin mekkoni ovat kokoa 36. Ihan valtavaa eroa suhteessa yhden pienempään/isompaan ei ole. Käytännössä monesta mekosta menisi mulle myös 34, mutta niissä on usein mitta sen piirun verran lyhyempi, että mun pituiselle kuitenkin sitten 36 on siinä suhteessa ollut parempi (siis kaupassa sovittaessa, eli vielä pesemättömänä).

Mutta tosiaan, tuo kutistuminen, se ehdottomasti kannattaa ostaa huomioon! Ostin yhden 36-kokoisen mekon, joka kutistui ihan valtavasti. Niin paljon, että kävin ostamassa uuden kun tykkäsin siitä hirveästi, mutten todellakaan ollut osannut odottaa niin rajua kutistumista eikä oikein mitään ollut enää tehtävissä. Nyt en enää tiedä uskallanko pestä näitä mun jo olemassa olevia, todennäköisesti pitkitän mahdollisimman kauas tuuletuksella/paikallispesulla. Eli siis tosiaan, kutistuminen kannattaa ottaa huomioon ja siinä mielessä tosiaan pienesti reilumpi koko ei ole yhtään huono idea! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.