Iloa on lentokoneessa toimiva netti! Eikä se ole itsestään selvyyttä, edes Norwegianilla. Tämä on kuudes lento kyseisellä lentoyhtiöllä, mutta ensimmäinen, jolla netin oikeasti voi sanoa toimivan. Joskus se ei ole toiminut lainkaan ja joskus se on säälittävästi yrittänyt ja yrittänyt, muttei kuitenkaan kunnolla toiminut. Mutta nyt, nyt se todella toimii! Voi tätä riemua, kummasti näppärämmin kuluu kotimatka.

Palailen matkajuttuihin vielä, mutta näin kiteytettynä täytyy sanoa, että meillä oli aivan ihana matka. Neljä päivää tuntui paljon pidemmältä kuin olikaan ja Kööpenhamina ihastutti. Mieli on täynnä innostusta (ja sisustusinspiraatiota, vielä kun joskus saisi purettua ajatukset teoiksi), mutta myös väsymystä, etenkin tänään on ollut niin pitkä päivä, että tekisi mieli jo olla kotisängyssä, eikä vasta puolessa välissä lentomatkaa. Noh, tuntuupahan sitäkin paremmalta päästä omaan sänkyyn!

Tämä asu ei ole matkalta, sillä nettiyhteyden rajoja en viitsi testata tuoreita kuvia lataamalla, vaan tyydyn suosiolla Shoeloverin Anskun nappaamiin Mam’zellen avajaisten yhteydessä. Tosin ei tämä kauaksi tipahda matkan asuista, samassa trenssissä ja tähtihuivissa olen nimittäin viilettänyt Kööpenhaminan kaduilla. Vain laukku ja kengät ovat olleet eri.

beige trenssi 2beige trenssitrenssi beige 1Trenssi: H&M / Laukku: Massimo Dutti / Nilkkurit: Nine West / Huivi: BeckSøndergaard

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.