Meikkipussiini on alkuvuoden aikana ilmestynyt kaksi uutta meikkituotetta, jotka ovat hetkessä päätyneet lähes päivittäiseen käyttöön.

hohtopuuteri 2

Talven synkimpinä päivinä havahduin peilistä katsovaan harmaaseen näkyyn. Iho tuntui kalpealta ja elottomalta, ja mietin, miten siihen saisi nopeasti tuotua luonnollista hehkua. Muistin laatikon pohjalla lojuneen, silloin vielä korkkaamattoman (blogin kautta saadun) Lumenen Hohdeaurinkopuuterin, joka kuulosti juuri sopivalta ratkaisulta arkimeikkiä piristämään. Sipaisin hohdepuuteria sudilla kasvoille ja sen vaikutus näkyi heti. Siitä lähtien olenkin käyttänyt tuotetta lähes päivittäin.

Puuterin tuoma hohto on kevyt ja kaunis, piristää kummasti talven kalpeaksi tekemää ihoa. Sävy on kuitenkin sen verran vaalea, että lopputulos jää sopivan kuulaaksi ja luonnolliseksi, juuri täydelliseksi! Ihana tuote, jollaisen hankin varmasti uuden tämän kuluttua loppuun.

hohtopuuteri 5

Toinen talven hitti päätyi ostoskoriin ihan puhtaana heräteostoksena. Haahuilin H&M Beautyn meikkihyllyjen välissä ja silmiin sattui kaunis luonnonvaalea luomiväri sävyä Fine China Juuri sopivan neutraalin oloinen, mutta kuitenkin pigmenttirikas, ja väripigmenttiä siitä löytyykin todella hyvin! Sävy on matta ja värinsä puolesta se tuo ihanasti valoa silmämeikkiin, luomiväri korvasikin suoraan aiemman vähän persikkaisemman sävyn meikissä ja tuntuu toimivan meikkiin kuin meikkiin.

hohtopuuteri 7

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Tuo Lumenen hohdeaurinkopuuteri on ihan loistava tuote tällaiselle kalpeanaamalle kuin minä! Muut aurinkopuuterit ovat minulle aivan liian tummia, mutta tämä tuote todella toimii! :)

Vastaa

Oi, kiva, että oot tykännyt kanssa! Niin totta, talven kalpealle iholle tummempi aurinkopuuteri vain on liikaa, mutta tämä tuo väriä ja hehkua just sopivasti! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.