Kun sain joitain viikkoja sitten ensimmäisen kerran käsiini ACOn tämän kesän Limited Edition -sarjan suihkugeelin ja vartalovoiteen, istuin pitkään nenä kiinni vaaleanpunaisissa purnukoissa ja annoin tuoksumaailman johdatella mielen kesään. Sinä päivänä satoi ja ulkona oli hyytävän harmaata, joten ajatukset kesästä otti mielellään vastaan. Pöydällä tuoksui vastapaistetut korvapuustit ja purkeista leijaili raikas kesäinen tuoksu, joka muistutteli metsämansikoita, mutta todellisuudessa onkin raparperin ja vadelman raikas yhdistelmä.

Mieleen tulvi muistot siitä, kuinka lapsena kotipihan metsämansikoita tuli kerättyä pitkään heinään ja syötyä nautiskellen yksi kerrallaan. Ja kun kesän tuoksuista puhutaan, niin aivan ehdottomat lempituoksuni ovat vastaleikattu nurmikko ja lämpiävän saunan tuoksu. Molemmat ovat sellaisia, joita ei pahemmin kaupungin kesässä tunne ja ehkä siksi niillä on aivan erityinen arvo. Kun jompikumpi saavuttaa sattumalta nenän, siirryn sinä samana hetkenä lapsuuden kesälomiin, joissa lauantaisauna oli kesäviikonlopusta toiseen pysyvä rutiini ja ison pihan vasta ajettu nurmikko tuoksui huumaavasti.

ACO 06ACO 01

Tänään kun ajettiin Uudestakaupungista Helsinkiin, tuntui ensimmäistä kertaa koko kevään aikana siltä, että kesä on jo ihan käsillä. Luonto on puhjennut hetkessä loistoon ja kun aurinko paistoi hetkittäin täydellä teholla, näytti maisema tietyistä kulmista kuin oltaisiin jo pidemmälläkin valoisassa kaudessa. Mikä mahtava fiilis!

Ylistys siis tuoksumuistoilla ja aluillaan olevalle kesälle. Sekä tietenkin myös uudelle ACOlle! Fanitan täysillä ACOn vastikään päivittynyttä ilmettä, joka toi apteekkisarjana tunnetun pohjoismaiselle iholle suunnitellun tuotemerkin ihan uudelle tasolle ja teki siitä kertaheitolla yhden tämän hetken visuaalisesti kiehtovimmista päivittäiskosmetiikkabrändeistä.

Näiden kesän vartalonhoitotuotteiden lisäksi olen ehtinyt jo paria muutakin uutta ACON tuotetta testaamaan ja tykästymään uudistuneen ilmeen lisäksi myös sisältöön. Hinta-laatusuhde tuntuu olevan todella kohdillaan!

ACO 02aco limited edition

ACO Limited Edition Body Lotion ja Shower Cream ovat raikkaat ja herkulliset, kauniit kylppärin hyllyllä, mutta tietenkin vielä kivemmat käytössä! Molemmat tulevat myyntiin pian ja saataville apteekeista ympäri Suomen, mutta jos et malta odottaa siihen asti, kannattaa jättää kommentti tähän postaukseen ja kertoa, mikä sinulle on se ”the” kesätuoksu. Oman lempparituoksun kertomalla osallistut arvontaan, jolla voit voittaa molemmat tuotteet itsellesi.

Tuotepaketteja arvon täällä blogin puolella yhteensä 2 kappaletta ja jos haluat maksimoida voittokertoimet, käy osallistumassa paketin arvontaan myös instassa!

Osallistumistaikaa on torstaihin 21.5.2015 klo 24:00 asti.

Eli vielä kertauksena: kerro suosikkikesätuoksusi kommenttiboksissa ja osallistut arvontaan! :)

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

85 comments

Vastaa

Kesässä on aivan valtavasti ihania tuoksuja. Tuomen kukat, syreeni, vastaleikattu nurmikko, aamukasteinen luonto, saunavihta.. Mutta ehkä ihanin tuoksu kaikista on tuoreet mansikat.

Vastaa

Oi joo, niin totta, syreeni on aivan ihana ja tuo aamukasteinen luonto – myös mun suosikkeja ja niin takuu kesäisiä!

Vastaa

Vastaleikattu ruoho, suolainen meri tai helteellä paahtunut havumetsä. Ihana on myös raikas tuoksu sateen jälkeen.

Vastaa

Myös mulla vastaleikattu ruoho on korkealla kesätuoksujen listalla. Samoin mökkisaunassa on aivan oma tuoksunsa ja kesäöissä. Hellepäivä ja jäätelö…. ai että :)

Vastaa

Omenapuun kukat !

Vastaa

Vastaleikattu nurmi ja mökkisaunan tuoksu! :)

Vastaa

Suosikki kesätuoksuja on itsellä niin monta, mutta ensimmäisenä mieleen tulee vanilijajäätelön ja tuoreiden mansikoiden tuoksu. Edellä mainitsemiesi vasta leikatun ruohon ja lämpiävän puusaunan lisäksi!

Vastaa

Mökkisaunan lämmitys, sateen jälkeinen luonnon tuoksu…siinä ehkä ne parhaimmat?

Vastaa

Kesän suosikkituoksuni on meri&suola auringon kilossa tai mansikan huumaava tuoksu vaniljan kera, HeidiS

Vastaa

Kesässä on niin paljon hyviä tuoksuja, että oli ihan vaikea valita niitä lemppareita :). Mutta mainittakoon ainakin vasta leikattu nurmikko, grillauksen tuoksu ja sateen jälkeinen raikas tuoksu :)

Vastaa

Mä oon syksy-ihminen ja rakastan syyskesän tuoksuja. Erityisesti sitä tuoksua, joka leijuu usvaisella puidulla pellolla tai niityllä. Tai voi se olla keskikesänkin niitty, mutta usva- ah! Ja metsän tuoksu. Ja sateen. Ja makeista tuoksuista liljankukat. No näitähän riittäisi!:) Joka tapauksessa luonto ja sen tuoksut on aina parhaita.

Vastaa

Puusaunan tuoksu mökillä sekä kaupungissa asfaltti sateen jälkeen ovat ihan mielettömän kesäisiä tuoksuja mun nenään! Lisäksi juurikin mansikoiden makea tuoksu :)

Vastaa

Paras kesätuoksu on tuore koivuvasta.

Vastaa

Tuoreiden mansikoiden tuoksu tekee kesän! :)

Vastaa

Kesätuoksuista paras on ehdottomasti sateen jälkeinen luonto!

Vastaa

Syreenin tuoksu kesällä on jotain aivan ihanaa! :)

Vastaa

Puusaunan ja grillin tuoksu mökillä! :)

Vastaa

Kesän ehdottomasti huumaavin tuoksu on saunan ja tuoreen saunavihdan tuoksu!

Vastaa

Kyllä mansikoiden tuoksu on kesän ihanin tuoksu :) Hyvänä kakkosena tulee vastaleikatun nurmikon tuoksu. Mukana arvonnassa :)

Vastaa

Kesän suosikkituoksuja on monta! Ilma kesäsateen jälkeen, vastaleikattu nurmikko ja meren tuoksu. Lisäksi aurinkorasvan tuoksu lämpimällä iholla :)

Vastaa

Juhannusruusun tuoksu on ihana!

Vastaa

Vasta leikatun nurmikon tuoksu <3

Vastaa

Kielon huumaava tuoksu ja metsän raikas tuoksu aamusateen jälkeen.

Vastaa

Tuoreet mansikat ja ilma kesäsateen jälkeen tuoksuvat kyllä niin kesältä! :)

Vastaa

Saunan lämmityksestä tuleva savun tuoksu ja kesäsateen jälkeinen raikas tuoksu.

Vastaa

Kesä on täynnä ihania tuoksuja, mutta viikonloppuna naapurissa grillattiin ja oli kyllä aikamoinen annoskateus, kun niitä tuoksuja nuuhki :)

Vastaa

Mun mielestä parasta kesässä on tuoreiden mansikoiden tuoksu sekä kaikki ihanat tuoksut kesäisellä torilla :)

Vastaa

Tuomi, syreeni, juhannusruusu… Kesäsateen jälkeinen luonto, aamukaste, saunan ja vihdan tuoksu, grillin tuoksu… :)

Vastaa

Morsiusangervot. Paras siksi, että yhdistyy niin voimakkaasti kouluaikaan, jolloin morsiusangervot kukkivat suvivirren laulamisen, kevätjuhlan ja todistustenjaon tienoilla. Ja silloinhan alkoi tietysti kesän kohokohta: loma! :)

Minni M.

Vastaa

Pionin tuoksu, Jasmikkeen tuoksu, vastaleikatun nurmikon tuoksu, savun tuoksu…..perisuomalaiset tuoksut siis.

Vastaa

Sateen jälkeen luonnon tuoksu :)

Vastaa

Kesällä on niiiin paljon ihania tuoksuja, mutta yksi lemppareista on kesätorin tuoksu (jos ei parkkeeraa ihan kalakojun viereen…).

Vastaa

Ehdottomasti paras tuoksu minulle on sateen jälkeinen metsän tuoksu alkukesässä! Sitä vedän sisään keuhkoihni niin paljon kuin vain saan. Tänä vuonna sitä tuoksua ei ole vielä ollut.

Vastaa

Tämä on ehkä hieman hassu vastaus, mutta tulevan kesän suosikkituoksu on ehdottomasti ihanan pienen kummityttäreni tuoksu; pääsen sitä tuoksuttelemaan, kun lapsen perhe tulee ulkomailta tänne lomalle!

Vastaa

Tuomi tuoksuu ihanasti nyt alkukesästä!

Vastaa

Vastaleikattu ruoho, aurinkoisen kesäpäivän kevyt tuulenvire meren tai järven rannalla, sauna, mökki, puuvuoristorata…

Vastaa

No tuo vastaleikattu nurmikko ja juhannuksen tienoilla koivuvihta ja juhannusruusu.

Vastaa

Voi, niitä on niin monia! Leikattu ruoho, mansikat, mökin harju pitkän talven jäljiltä, löylyvihta, grillin savu.

Vastaa

Kesäsade saa aikaan ihanan tuoksun :)

Vastaa

Metsän tuoksu sateen jälkeen.

Vastaa

Kesän tuoksu on se ”vihreä” kokonaistuoksu ulkona, mikä koostuu koivunlehdistä, nurmikosta, kukista… eli vehreästä kesäluonnosta.

Vastaa

Syreeni, nurmikko, mansikat ja aurinkorasva :)

Vastaa

Kyllä se on varmasti juhannussaunan tuoksu. Ihan niskavillat nousee pysyyn kun muistelee :D Se onkin jo ihan lähellä… :)

Vastaa

Syreenien tuoksu :)

Vastaa

Puusaunan ja koivuvihdan tuoksu, mansikat sekä meri:)

Vastaa

Savusaunan tuoksu :)

Vastaa

Vastaleikatun nurmikon tuoksu ja sitäkin enemmän tykkään metsän tuoksusta. Varsinkin havupuut tuoksuu hyvältä ;)

Vastaa

Vastaleikatun ruohon tuoksu ja suopursu.
Suomaisemat on niin sieluni maisemat!

Vastaa

Tuomi, syreeni ja kielo

Vastaa

Kesän paras tuoksu on sateen jälkeen tuleva raikas tuoksu kokoympäröivään luontoon.

Vastaa

Niitä on niin monta,mutta vihdan tuoksu saunassa on aivan Pop.

Vastaa

hei!lempparituoksuja on tietenkin kuten edellä monet todenneet niin luontoelementit, eniten meri!, hajuvesistä ”it”tuoksu on muutaman vuoden ollut Dolce &Gabbanan rose the one.Aivan hurmaava ruusutuoksu. Mielellään kyllä suihkugeelit ja vartalovoiteetkin saavat tuksua, sillä en oikein rusketu joten joudun käyttämään itseruskettavia, joiden tuoksu yleensä ei ole kovin miellyttävä, niin sen saa siten huomaamattomaksi.

Vastaa

Suosikkituoksun on sateen jälkeinen pehmeä tuoksu, mihin sisältyy puiden, ruohon ja kukkien tuoksuja…

Vastaa

kielo

Vastaa

Vanamoiden tuoksu! Se on niin harvinainen, makea tuoksu, ja vie minut aina takaisin lapsuusmaisemiin. Ihania tuoksuja ovat myös maan tuoksu sateen jälkeen, järven yli leijuva mökkisaunan tuoksu, metsän tuoksu, kesäyön tuoksu, tuoksu ukkosen jälkeen kun ilma on niin raikas, heinäpeltojen tuoksu… Kesä on täynnä ihania tuoksuja!

Vastaa

Suomessa ehdottomasti vastaleikattu nurmikko, ulkomaan rantalomalla taas aurinkovoiteen ja suolaisen meriveden sekoitus iholla :D

Vastaa

Juhannusruusu,syreeni ja kielo sekä koivumetsän tuoksu sateen jälkeen.

Vastaa

Suosikkikesätuoksujani ovat mansikka, koivu ja syreeni ?

Vastaa

Syreeni ehdottomasti =)

Vastaa

Vastaleikattu nurmi, koivunlehdet sateen jälkeen, omenankukat ja syreenit, merituuli Airistolla, Ruissalon metsät

Vastaa

mansikka, koivu ja syreeni

Vastaa

Kielo, syreeni ja ruusu

Vastaa

Kesän suosikkituoksu on vastaleikattu nurmikko, meren tuoksu, raparperi ja kirpeä omena.

Vastaa

koivun lehdet sateen jälkeen,ja juhannus ruusu

Vastaa

vastaleikattu ruoho, mansikat, juhannusruusu..sateen jälkeen ulkona on ihanan raikas ja happirikas tuoksu :)

Vastaa

Kesämökillä istuessa meri, koivut ja grilliruoka ovat kesän merkkejä. Myös kevyet kesäiset hajuvedet tuovat kesän mieleen.

Vastaa

Suosikki tuoksuni on vihdan tuoksu saunassa .

Vastaa

Aaah.. Tämän alkukesän ensimmäinen tuoksu oli vastaleikattu nurmikko ja se siinnitti kyllä ajatukset kesään.. Yksi parhaista kesätuoksuista, ja saa mieleen myös lapsuuden kesät. Toki syreenit, ja juhannusruusut tuoksuvat hurmaavilta. Eikä sateen jälkeinen ilma ja puusaunan lämpiäminen vähille pisteille jää. Kesässä on niin monia ihania tuoksuja. Kesä <3

Vastaa

Paras on ehdottomasti sateen jälkeinen luonto!

Vastaa

Vastaleikattu nurmikko on kesäisistä tuoksuista se rakkain!

Vastaa

Juuri nyt kun naapurit grillaavat ja aurinko paistaa lämpimästi, niin vastaan grilliruoan tuoksu. Myös tuore kotimainen sipulinippu ja etenkin sipulinvarret tuoksuvat niin kesältä.

Vastaa

Raikas metsän tuoksu kesäsateen jälkeen. Mansikkajäätelö. Iho aurinkoisen päivän jälkeen… kesä on ihanaa aikaa hajuaistille :)

Vastaa

Oijh..kävin tutustumassa tähän apteekissa <3 ihana tuoksu sekä loistava koostumus! :)

Vastaa

Kesän suosikkituoksujani ovat metsä ja mansikat. Mansikoiden tuoksun ajattelu vie jo kesään ja laituripiknikille. Ihanaa.

Vastaa

Ehdottomasti vasta leikattu nurmi! ehkä vähän kliseinen vastaus, mutta sen kun haistan harmaalla sateisella säällä paljon ennen kesää kun nurmikko alkaa kasvamaan ja se on leikattu niin mmm<3 juuri tätä tuoksua olen saanut tuoksutella tässä pitkin toukokuuta kun ympärillä kaikki leikkaa nurmikkoa :) ja juuri tuo jos sattuu olemaan tosi harmaa sää ja mielessä pyörii ettei kesä koskaan tule niin se luo uskoa siihen että se tulee!

Vastaa

Tuore koivu

Vastaa

Suosikkituoksuni on tuomen vasta puhjenneet kukat ja silmiä hivelee niiden herkkä ulkoasu. Myös mökin terassilla on ihana tuoksutella meren suolaista tuoksua ja kuunnella kaikessa hiljaisuudessa sen kohinaa.

Vastaa

Saunavihta, merenranta, lapsen paahtunut iho <3

Vastaa

Kesän tuoksuja on vastaleikattu nurmikko, rantasauna, grilliruoka ja mansikat.

Vastaa

Ulkosaunan tuoksu <3

Vastaa

Juhannusruusu :)

Vastaa

Metsä ja mökkisauna?

Vastaa

Koivu,mansikka,raikas merituuli

Vastaa

Kielojen ihana tuoksu, koska äiti aina vouhkasi miten ihanalle ne tuoksuu. Nyt kun äitiä ei ole, kesäkuun kielojen tuoksu tuo kaikki mukavat muistot mieleen.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.