Kaksi koostetta kuuluu vuodenvaihteeseen, matkat ja asut. Matkakoosteen olen tehnyt jo useamman vuoden ajan, asujen yhteen kokoamisen aloitin vasta viime vuoden vaihteessa. Työtä askuvien yhteen keräämisessä riittää, mutta toisaalta vastaaviin yhteenvetoihin on hauska palata myöhemmin. Ehkäpä niistä myös vähän hahmottaa vuoden hittejä ja ainakin hiusten kasvua (siihen kun itse tulin kiinnittäneeksi huomiota)!

Vuonna 2013 asukuvia kertyi jostain syystä parisenkymmentä enemmän kuin viime vuonna, mutta onhan 144 kuvakokonaisuuttakin ihan hyvä saldo, vai mitä? Mielenkiintoista seurata mihin tämän vuoden kuvat painottuu ja elääkö oma tyyli mihin suuntaan. Mutta pidemmittä puheitta, tässä (melkein) kaikki viime vuoden asukuvat (täysin sekalaisessa järjestyksessä)!

2014 asut 1 2014 asut 2 2014 asut 3 2014 asut 4 2014 asut 5 2014 asut 6 2014 asut 7 2014 asut 8 2014 asut 9 2014 asut 10 2014 asut 2014 asut 12 2014 asut 13 2014 asut 14 2014 asut 152014 asukuvat

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

21 comments

Vastaa

Voi apua miten upeita! Tuo yksi vartalonmyötäinen pinkki mekko, valkoinen hame ja ylärivin kolmas ja ja ja…! Näitä kun katselee niin vähän harmittaa etten itse jaksanut tehdä asukollaasia, toisaalta se olisi ollut aika vaatimaton tällaiseen verrattuna. Tyydyn ihailemaan!

Vastaa

Oi, kiitti ihana!! <3 Hihi, tuo pinkki mekko on munkin suosikkeja! Tuolla se kaapissa odottelee uutta käyttökertaa, toivottavasti pääsee pian uudelleen päälle :)

Vielä ehtii kokoamaan asukollaasin! On kiva katsella muidenkin asuvuotta, jotenkin hahmottuu ihan uudella tapaa vuoden vaatesuosikit ja myöhemmin on kiva katsoa tyylin kehittymistä vastaavien kollaasien kautta :)

Vastaa

Ihania asukokonaisuuksia, tykkään tyylistäsi todella paljon, kiva kun uskallat kokeilla kaikenlaista ja jaksat panostaa ulkonäköösi ja pukeutumiseen.

Koska olet kiinnostunut muodista ja pukeutumisesta, sulla taitaa olla hurja määrä vaatteita ja asusteita, ja olisin utelias tietämään, miten oikein säilytät niitä? Onko osa ullakolla/kellarissa, vai saatko kaikki mahtumaan kaappeihin? Asun itsekin miehen kanssa pienessä kaksiossa, ja tuntuu että meidän vaatteetkaan ei meinaa mahtua tänne, olisi kiva saada sitäkin varten vinkkejä. Ja noin muuten olisi kiva nähdä asuntoannekin enemmän :)

Vastaa

Oi, kiitos kivasta kommentistasi! :)

Voih, vaatteiden säilytys! Ikuinen murheen kryyni näissä neliöissä :D Me ollaan tosiaan jouduttu tekemään tässä kohtaa vähän luovia ratkaisuja, mutta toistaiseksi kyllä ei ole tarvinnut turvautua vinttiin, mutta toki päällysvaatteet ja kengät tulee vaihdettua näkyville/piiloon kauden mukaan :) Kiitos toiveesta, voisinkin yrittää ottaa tuosta pukeutumiskulmaviritelmästä kuvia kunhan koittaa vähän valoisampi päivä! Olkkarista napsinkin kuvia jo ennen reissua, joten ne ainakin pitäisi tulla blogiin ihan muutaman päivän sisään :)

Vastaa

Ihania asuja ja taidokkaita kuvia!

Vastaa

Oi, kiitos kovasti! :)

Vastaa

Tässä vaihtelee fiilikset ilosta masikseen. On iloista nähdä, miten joku osaa pukeutua hyvin ja panostaa siihen ja onnistuu siinä, ja toisaalta vaivun lattianrakoon nielemään tomua kun mietin omia viritelmiäni. Mutta hei, mulla on sentään vielä varaa parantaa! :-D

Vastaa

Haha, jos sun on viritelmiä niin mun on yritelmiä :D Kaikkien värien ja kuosien kanssa kokeillen onnea ja jotkut natsaa yhteen paremmin ja toiset huonommin :) Mietin just näitä kuvia katsellessa, että onkohan joku väri jäänyt kokonaan edustamatta sillä jos niin on, se olisi pakko nostaa tänä vuonna kokeiltavaksi. Mutten vielä keksinyt. Toiset kyllä vilkkuvat vaatetuksessa selvästi vähemmän, mutta lähinnä puolivahingossa. Taidan nostaa tänä vuonna enemmän esiin siis ainakin vihreää, vaaleansinistä ja mitä muuta? Marjapuuronpunaista? :)

Vastaa

Ihania asuja & kuvia! Suurimman osan muistankin hyvin. Mutta miksi tässä ei ole mun lempikuvaa??? :D se missä olet jossain päin reissussa ulkomailla ja olet parvekkeella hienossa mekossa, täytyy sanoa että se kuva on mieletön! Hyvää uutta vuotta <3

Vastaa

Oi, kiitti!! Nyt piti ihan pysähtyä miettimään, että olenkohan unohtanut välistä jonkun (mikä on hyvin mahdollista, muistin nimittäin tässä miettiessä yhden toisenkin asun, joka mielestäni pitäisi olla viime vuoden vaatekerta, muttei näköjään ole kollaasissa mukana) :) Hmm, mieleen tulee vaan 2013 vuoden parveke + valkoinen (mustilla tehosteilla) mekko Espanjasta, oiskohan se? Tai sitten vain en ole muistanut poimia just sitä matkaan :)

Mulla menee nykyään (kiitos järjettömän nopeasti kiitävän ajan) sekaisin vuodet ja monta kertaa olen päässyt huokailemaan, että onneksi on blogi kun voi tarkistaa päivämääriä (ja muita yksityiskohtia) täältä kun muuten ei omaan muistiin voi luottaa :)

Ihanaa uutta vuotta myös sinulle!! <3

Vastaa

Aivan ihania asuja! Niin erilaisia yhdistelmiä, mutta tyyli säilyy kaikissa. Miten joku noin sen voikin osata?? Oma tyyli on niin perus, mutta kiinnostus kaikkeen kauniiseen ei onneksi niinkään :) Näistä kuvista saa kyllä inspiraatiota itsekin.

Vastaa

Voi kiitos ihana! <3 Estetiikan nälkä ja luovuus purkautuu ihmisillä tosi eri kanaviin, mikä on pelkästään ihana asia! Sitä voi sitten ammentaa itse niistä muiden luovuuden lähteistä ja purkaa omaa estetiikan kaipuutaan itselle sopiviin väyliin, mikä sanomattakin selvästi taitaa omalla kohdalla olla just vaatteet :D Vastaavasti taas itse nautin vaikkapa meikkiluomusten ihastelusta tai taidenäyttelyiden sadosta, sellaisista jutuista, joihin itsellä ei rahkeet yhtään riittäisi vaikka katsominen inspiroi ja ilahduttaa mielettömästi! :)

Vastaa

Aivan mahtavan hieno kollaasi, kiitos!

Ihailen erityisesti kykyäsi ja uskallustasi yhdistellä erilaisia (voimakkaitakin) printtejä ja saada ne toimimaan. Lisäksi huivisi ja se, miten asettelet ne, ovat maininnan arvoinen yksityiskohta monessa asussa :)

Kiitos inspiroivasta blogistasi, ja kaikkea hyvää kuluvalle vuodelle :)

Vastaa

Oi, kiitos ihanasta kommentistasi! Tosi kiva kuulla, että pidät <3

Kiitos sinulle sanoistasi ja aivan ihanaa alkanutta vuotta!!

Vastaa

Sä olet kyllä aina niin upea ja tyylikäs! <3

Vastaa

Voi kiitos ihana!! <3

Vastaa

Tsiisus, mikä määrä asukuvia! :D Hatunnosto sulle, muru. ;) Kaunista katsottavaa kuvissa, ei siitä pääse mihinkään. <3

Vastaa

Oi, kiitti ihana <3

Vastaa

Monipuolisia ja hyvin yhdisteltyjä tyylikkäitä asuja. Vaikea nimetä näistä suosikkia, mutta pisti silmään kivan värikkäät asut joissa oranssia, sinistä ja pinkkiä. Beessi ja kukkakuvio sopivat myös sinulle todella hyvin

Vastaa

Kiitos kovasti!! :) Väriä on kiva käyttää ja tuntuu, että vähänkään värikkäämmät vaatekappaleet/asut ovat sellaisia, jotka usein nousevat massasta edukseen esiin. Kirkkailla väreillä saa paljon aikaan ja ne piristävät kummasti niin mieltä kuin asuakin :)

Vastaa

Olet kyllä mielettömän tyylikäs! Ja mikä mekkovalikoima, vau! Itsekin olen viime aikoina valaistunut mekkojen ja hameiden ihanuudesta, mutta erityisesti ohuet mustat sukkahousut harmistuttavat kestämättömyydellään – varmasti maailman huonoin sijoitus. Mitä sukkahousuja sinä suosit ja olisiko heittää jotain vinkkiä miten ne ei menis heti rikki? :) Kiitos mielenkiintoisesta blogista!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.