Oikein hyvää uutta vuotta kaikille, toivottavasti kulunut vuosi on ollut antoisa!:) Vuoden vaihteessa on aina mukava ottaa katsaus kuluneeseen vuoteen ja sen kohokohtiin, muistella mitä onkaan tapahtunut ja tullut tehtyä. Vaikka vuosi 2010 olikin kaiken kaikkiaan hyvä vuosi, odotan silti jo kovasti, mitä uusi vuosi tuo tullessaan. Uudet haasteet ja kuviot ovatkin enemmän kuin tervetulleita!:)

Ensimmäistä kertaa blogihistoriassani kokosin yhteen kuluneen vuoden asuja, niinkuin niin monessa blogissa onkin viime päivinä tehty. Kollaasi olisi venähtänyt turhan pitkäksi jos kaikkia asuja olisin yrittänyt mukaan mahduttaa, joten alla vain joitain mieluisimpia.

Hitit vaattessa ovat selvästi olleet Zaran konjakinvärinen huivi sekä Kookain housuhame, vaikka molemmat onkin hankittu vasta alkusyksystä. Sukkiksissa olen suosinut aiempia vuosia hillitympiä värejä ja kuoseja, suosikkini niissä on ollut ehdottomasti ohuet pilkkusukkikset. Poikkeuksellista kuluneen vuoden pukeutumista on ollut myös aiempaa aktiivisempi farkkujen käyttö. Farkut ovatkin eksyneet jalkaan vuosi vuodelta tiuhemmin ja tänä vuonna myös farkkuvaloikoimani on kokenut roiman kasvun.

Siitä huolimatta hameiden ja mekkojen asema ei horju, ne ovat edelleen pukeutumisessani ykkösiä. Hameiden mallit ovat sen sijaan päivittyneet, edellisenä vuonna suosiossa olleet kapeat polvipituiset kynähameet ovat vaihtuneet tulppaaninmallisiin, korkeavyötäröisiin ja hivenen lyhkäisempiinkin hameisiin.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.