Sideways – day 1

Festarikesäni starttasi eilen ja jatkuu vielä paremmalla sykkeellä tänään. Sideways saapui teurastamolle ja koska tapahtuma jäi viime kerralla välistä, nyt halusin ehdottomasti mukaan. Festari teki vaikutuksen intiimiydellään, ei täyteen pakattua tunnetta vaan kivaa kiireettömyyttä, väljyyttä ja leppoisaa menoa. Oikein kiva!

Oma mieli ehkä hapuili eilen vähän alamaissa, mutta tänään herätessä päätin kiriä sen kuntoon, joten en malta odottaa, mitä tämä Sideways-päivä tuo tullessaan! Ainakin superhyvää seuraa – Eino, Elsa, Saara ja ties ketä muita kivoja kohtaamisia! Ja sääkin näyttää hurmaavalle. Lupaavaa, ehdottomasti!

Sometukset jäivät eilen, kameraa en edes ottanut mukaan ja kännykkäänkin kertyi vain muutama räpsy, lähinnä nämä. Ehkä ihan hyvä juttu. Puolivahinkoinen someloma lienee välillä varsin hyvä asia!

Asu:
Mekko: & Other Stories (ihan lempparimekko tällä hetkellä!) / Reppu: Re-Kånken / Loaferit: Aerosoles, saatu blogin kautta

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Pin on Pinterest

Ilahduta kommentilla!

avatar
Ansku

Blogi on ollut auki noin neljä minuuttia ja jo olen sua haastamassa ;)

http://www.anna-mariak.com/2017/06/10/saaren-kansanpuiston-jarvimaisemissa-mieli-palautuu-vaivattomasti/

Maija
Maija

Heippa!

Ihania kuvia, olet varsinainen kaunotar :)

Millaista kokoa tuo &otherstoriesin mekko on? Siis tuo musta jossa on pieniä pilkkuja, se on ihana! Kutistuuko pesussa, lyheneekö mitta? Mitä kokoa itse käytät? Arvon tässä 36 ja 38 välillä…

wpDiscuz