Makian takki metsässä

Näissä asukuvissa on jotain hirveän syksyistä, vaikka ovatkin alkukesältä. Ehkä sen takia ovat jääneet roikkumaan julkaisemattomina, mutta nyt kuvakansioita järjestellessä sattuivat vastaan ja ajantasaisten asukuvien puutteessa käyvät mainiosti. Ja toisaalta, paikoinhan syksyiseltä tuo sää on näyttänyt näin keskikesälläkin. Ei oikein tiedä mitä odottaa kun lähtee liikkeelle, vastassa voi olla hetken ihana lämpö tai sitten tyhjästä ilmestynyt sade. Tai jotain muuta.

Joka tapauksessa, kesävaatteet ovat päässeet aivan liian vähälle käytölle ja mietin samaa kuin monena muunakin vuonna, kannattaako noita kesäjuttuja enää järin ostaakaan kun käyttö jää niin vähille ja näyttäisi pärjäävän hyvin niilläkin, mitä kaapista löytyy. Myönnän silti pari alehankintaa tehneeni, mutten niinkään vain kesäsesonkiin käyviä vaan sellaisia ajattomia (mustia, heh) vaatteita, jotka käyvät eri tavoin yhdisteltynä talvellakin.

Raitapaita: Marimekko / Farkut: Monki / Takki: Makia / Tennarit: Superga, saatu blogin kautta
Kuvat: Ilona / Torpan tyttö

2 Comments

  1. Kiva ja monikäyttöinen takki. Ehkä viikonloppuna saamme hieman aurinkoa. Kirjoitat ihanasti erilaisista asioista blogissasi. Jäin koukkuun, kun luin kirjoituksiasi.

    • Oi, onpa aivan ihana kuulla, että olet pitänyt!! Kiitos ihanasta kommentistasi! <3

Leave Your Reply