En tiedä onko ilmassa jotain hassua vai mistä johtuu, mutta olen ollut tänään todella väsynyt, siis aivan poikkeuksellisen puhki. Ja tietenkin juuri tänään oli se viikon ohjelmarikkain päivä, joten ei auttanut muu kuin vääntäytyä aamulla aikaisin ylös ja yrittää palauttaa väsymystä uhmaten hymy kasvoille. Kahvin voimalla sekin taisi jotenkuten onnistua ja sitä onkin sitten käytetty päivän mittaan polttoaineena vähän liikaakin, mutta muuten tuskin olisin selvinnyt!

Nytkin ajatus kulkee hädin tuskin, mutta en silti malttanut olla jakamatta teille parhaita paloja tämän päivän kenkäloistosta. Poikkesin nimittäin alkuillasta LUMIn kenkäputiikin avajaisissa Kiseleffin talossa, jonka jälkeen päivä huipentui juoksemalla kotiin kaatosateessa korkkarit vettä täynnä. Pitäisi varmaan nöyrtyä ja kaivaa kumikengät esiin.

lumi nilkkurit 1 lumi store 1lumi nilkkurit 2

LUMI on itselle verrattain tuore ihastus ja kiinnostus merkkiin on syttynyt asteittain. Vielä vuosi sitten yhdistin brändin tyystin paksusankaisiin Supermarket -laukkuihin, jotka eivät iske omaan silmään sitten yhtään, mutta alkuvuonna Stockalla käyskennellessäni bongasin ihanan puuterin ja beigen sävyjä yhdistelevän Outi Satchelin ja se oli ihastusta ensi silmäyksellä. Sen jälkeen aloin kiinnittää LUMIn tuotteisiin enemmän huomiota ja mallistosta alkoi löytyä lisää ihastuksia.

Alkukesän pressipäivillä kuulin LUMIn laajentavan kenkäpuolelle ja ihastuin näytillä oleviin mustiin Angel –iltanilkkureihin ruusukultaisilla koroilla. Nyt putiikista löysin saman mallin konjakinvärisenä, enkä osaa päättää kumpi sävy on suosikkini! Toinen iso ihastukseni oli Annika Tote (limited edition -malli), joka toimii ikään kuin hauskasti kääntölaukkuna, toinen sivu on puuterinen ja toinen tummanvihreä. Päädyissä ja yksityiskohdissa sävyt sitoo yhteen kaunis viininpunainen. Jos hinta ei hirvittäisi, tämä laukku olisi kilahtanut suoraan ostoskoriin!

lumi storelumi bag storelumi laukku

Mutta vielä itse kenkämallistoon, joka on siis uusi pysyvä osa kokonaisuutta. Kengät on tehty Portugalissa ja syys-/talvimallisto on inspiroitunut Lapista – siitä hauskat kengänkärjet ja pörröiset yksityiskohdat. Sama henki tulee kuulemma näkymään myös ensimmäisessä kesämallistossa, mutta siihen nyt vielä on aikaa. Kiinnitin huomiota miellyttävän pehmeän (kasvisparkitun) nahan ja monikäyttöisen värimaailman lisäksi erittäin käyttökelpoisiin ja jalkaystävällisen oloisiin malleihin. Iltanilkkureita lukuun ottamatta korot ovat tukevia ja pohjat sopivan paksut, tuntuvat siis istuvan ihan oikeasti Suomen vaativaan talveen!

lumi kengatlumi clutch 2

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Ai jesta, syrän läpättää täälä noiden nilkkurein perään. Täydellisen ihanat! Voi ei, miten mä saisin ne! A-PU-VA ja rahapulatilanne!

Vastaa

NO ÄLÄ! En olisi halunnut irrottaa käsiäni niistä, sama juttu tuon yhden laukun kanssa. Että lottovoittoa odotellessa… :D

Vastaa

Oi, onpa kyllä todella kauniit nilkkurit! Itse kallistuisin konjakkisten puoleen, noi sävyt on ihan täydelliset!

Vastaa

Eikö olekin! Ne ovat samaan aikaan tosi klassiset ja monikäyttöiset, mutta silti persoonalliset – kärki ja korko tuo hauskaa twistiä kokonaisuuteen :) Konjakki olisi kyllä aika täydellinen väri, ensin pidin mustaa ehdottomana valintana (jos nyt edes oikeasti budjetti noiden hankintaa kestäisi, heh kunhan haaveilen), mutta hypisteltyäni aikani konjakkisia, aloin yhä enemmän kääntyä niiden puoleen :)

Vastaa

Hei vitsi, onpa noiden valikoima laajentunut! Viimeksi kun tutustuin niin törmäsin vain niihin peruslaukkuihin ja ne tuntuivat hieman liian pelkistetyiltä omaan makuuni. Nyt löysin näistä kuvista vaikka mitä kivaa! :)) Tulee kalliiksi tämmöinen.

Vastaa

No niinpä, ihan samaa mietin itsekin! Nämä uudet laukku- ja kenkämallit nimittäin kolahtavat muhun ihan täysillä! :) Yritän ihan tietoisesti vältellä houkutuksia silloin kuin shoppailubudjetti on jo poltettu, mutta vitsit, tällaiset showroomvisiitit on kyllä niin tuhoisia – vaikken kävisi kaupoissa kuolaamassa, löydän sitten näistä vaikka mitä ihanaa, mitä on ”ihan pakko saada” :D

Vastaa

Kivoja kenkiä. Asiasta toiseen: sinä kun teet usein töitä kaupungilla niin missä kahviloissa tai muissa paikoissa on parhaat langattomat yhteydet?

Vastaa

Huomaan, että mulle on muodostunut ihan luottopaikoiksi Aschan Cafe Jugend, Cafe Lasipalatsi ja Stockan kasikerroksen kahvila/ravintola :) Aschan on ihan huippu siinä, että niillä on joka pöydässä pistorasiat ja muutenkin on hyvin helppo löytää rauhallinen oma soppi. Nettiyhteys takkuaa joskus, mutta pääasiassa toimii hyvin! Stockalla on muuten mainiota, mutta siellä on tosi heikosti pistorasioita, eli jos on yhtään täydempää tai käy huono tuuri, voi joutua vaihtamaan paikkaa kun koneen akku alkaa käydä vähiin :)

Lasipalatsissa on muuten kiva (itselle erityisen helposti tavoitettavissa, pistorasiakin useimmiten löytyy ja netti toimii loistavasti), mutta usein (etenkin lounasaikaan ja muina ruuhkapiikeinä) tosi hälyisä. Moni tuntuu pitävän Kampin Johto Cafesta, mutta itse en oikein viihtynyt siellä vaikka muuten puitteiltaan tuntuikin sopivan etätyöskentelyyn! :)

Vastaa

Kiitos kun viitsit vastata! Itse en niin pistorasioita tarvitse kun oli kyse lähinnä Ipadin käytöstä jotta pääsee nettiin.

Vastaa

No se helpottaa hurjasti! :) Netti tuntuu olevan nykyään aika monessa paikassa, mutta sitten on jotain ylläreitä (kuten Cafe Esplanad), joista ei löydy vaikka voisi niin kuvitella! Starbucksista löytyy muuten kanssa hyvä (Stockan) netti ja ruuhkattomana aikana on yllättävän viihtyisä (tarjoaa otolliset paikat katsella samalla kadunvilinää) :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.