Blogissa on tehty viime aikoina vähän remppaa ja vielä pientä hienosäätöä tulee tapahtumaan. Teille tämä tuskin mainittavasti näkyy ulospäin, mutta taustalla on tapahtunut aika paljonkin, kuten vaikka bloginin fyysinen muutto palveluntarjoajalta toiselle. Tähän projektiin olisi pitänyt investoida jo aikaa sitten, mutta vasta näin syvällä syksyssä sain rykäistyä asian käyntiin ja tilattua työn ammattilaiselta. Toistaiseksi ainakin sisällöntuotanto on ollut niin paljon nopeampaa ja muutenkin kaikki sujunut yli odotusten, että blogiakin taas kivempi pitää kun ei tarvitse taustalla kiukkuilla tyhmien teknisten haasteiden kanssa.

Päivityksen aikaansaamassa motivaatiopuuskassa ajattelin heittää ilmaan säännöllisen harvoin blogiin tipahtaneen kysymys-vastaus -postauksen. Sen tiimoilta pystyn sukeltamaan paremmin teitäkin kiinnostaviin aiheisiin ja muutenkin tarjota arkisia yksityiskohtia kaikkien näiden asukuvien lomaan!

Nyt on siis mahdollisuus kysyä, mitä mieleen tulee – jos tulee! Voihan olla, että kaikki on jo teindän näkökulmasta riittävän hyvin koluttu.

Joka tapauksessa jos vanhaan kaavaan voi luottaa, seuraava mahdollisuus tulee vasta parin vuoden kuluttua, jos tulee – kukapa nyt niin nipitkälle blogin suhteen osaisi ajatella. Jos kysymykset tai esiin nousevat aiheet sen sallii, saatanpa tehdä jonkinlaisen videonkin niiden pohjalta.

Sana on siis vapaa! Ylipäätään mukava kuulla teistä ja tietty olisi superkiva kuulla, jos mieleen nousee kysymyksiä, pieniä tai isoja. Erittäin innolla otan myös vastaan aihetoiveet!

On aina ihanampaa ja itselle innostavampaa tarttua teemoihin sekä vastata sellaisiin kysymyksiin, joiden tiedän oikeasti kiinnostavan myös teitä, mutten välttämättä itse tule ajatelleeksi. Omassa tekemisessä ei aina osaa hahmottaa, mitä ruudun toiselle puolelle välittyy.

Ihanaa jos ehdit jättämään kommentin!

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Vaikea kysymys, mutta kiinnostaisi kuulla analyyttisia ajatuksiasi.

Eli:

Mistä tietää, milloin suhde on kaluttu loppuun ja aika lähteä eri suuntiin, eikä jäädä odottamaan kenties parempia aikoja? Entä milloin kannattaa pitää toivosta kiinni vaikka viimeiseen asti ja yrittää, vaikka olisi vaikeaa?

Ja sitten kevyempi aihe:

Millainen olisi unelmakotisi? Sijainti, neliöt, arkkitehtuurin tyylisuunta jne. :)

Mikä matkakohde on erityisesti jäänyt mieleesi? Miksi?

Ja vielä loppuun syvällisempi kysymys:

Millainen olisi elämäsi bucket list?

Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi! <3

Vastaa

Oi, kiitos ihanasta kommentista ja kysymyksistä, palaan näihin <3

Vastaa

Minua kiinnostaisi kuulla enemmän liikuntaharrastuksista. Mitä harrastit lapsena, entä mitä nyt vakituisesti. Onko joku laji mitä haluaisit kokeilla? Entä suorititko golfissa green cardin? Muistelen, että jossain vaiheessa kävit ainakin kokeilemassa. (itsellä on green card, mutta olen pelannut äärimmäisen vähän, eikä tasoitus ole laskenut)

Ja matkustamisesta. Jos pitäisi valita yksi kohde, johon aina matkustaisit, mikä se olisi? Entä oletko matkustanut paljon Suomessa?

Ihanaa viikon jatkoa!

Vastaa

Oi, kiitos näistä!! Ja samoin, ihanaa viikkoa <3

Vastaa

Kysymys millainen on musiikkimakusi?

Vastaa

Haluatko naimisiin? Luuletko, että tulet joskus menemään naimisiin?

Vastaa

Haaveiletko vielä tai aiotko joskus asua/työskennellä ulkomailla? Mitä ajattelet lapsista/naimisiin menosta , ovatko nämä tulevaisuuden haaveita sinulle? Kiitos mielenkiintoisesta blogistasi. Erityisesti elämän pohdinnat ja tapasi kirjoittaa iloista/suruista ovat vaan niin hyviä. Rakkautta ja kaikkea hyvää sinulle.

Vastaa

Oi, kiitos ihanasta kommentista! <3

Vastaa

Heippa!

Vietimme tässä tyttöjen iltaa kilistellen onnistuneille ja vähemmän onnistuneille elämänvalinnoillemme. Mietimme mitä olimme parikymmentä vuotta sitten (olemme neljäkymppisiä naisenalkuja) ja mitä olemme tänä päivänä, mitä olemme saavuttaneet ja mitä menettäneet. Tuolloin oli myös eurojacpotin 14 miljoonan arvonta, mietimme sellaisen rahan mukanaantuomia asioita, asioita, jotka muuttuisivat ja jotka eivät.
Onko jotain valintoja, joita menneisyydessä olisit toivonut tekeväsi toisin, valinnut vaikka kokonaan eri polun? Mikä on se the thing, suuri asia, joka on tehnyt sinusta juuri sinut, sen, joka olet tänä päivänä? Entä tahtoisitko muuttaa tuon asian? Jos olisit miljonääri, eikä tarvitsisi miettiä elämän taloudellisia puolia, millaista elämää eläisit, millä tavoin se eroaisi nykyisestä?
Tällaisiin olisi kiva kuulla sinunkin mietteitäsi :) iltamme oli toki pidempi kun näitä mietimme, itkimme ja nauroimme taivaltamme, mutta sen aikana hahmotimme itseämme paremmin, olemme kiitollisia siitä mitä meillä on ja mitä mahdollisuuksia vielä elämässä tulee kun elämäntilanteet muuttuvat :)

Vastaa

Voi ihana, olipa monella tapaa huikean kaunis kommentti! Kiitos näistä tärkeistä kysymyksistä ja muutenkin sanoistasi – kuulostipa aivan ihanalle iltanne!! <3

Vastaa

Nyt en ole hetkeen käynyt lukemassa, joten voi olla että sukellus arkistoon (perehdyn piakkoin) tyydyttää tämän kaipuun, mutta kaikenlaiset kauneusjutut kiinnostavat aina. Ihonhoitorutiini, arkimeikki, lempparihuulipuna, vuodenaikojen tai mielentilan vaikutus meikkiin, paras kauneusneuvo, asiat joita et koskaan toteuttaisi omassa meikissäsi, ennakkoluulot jotka ovat vuosien varrella karisseet, meikkimuusa…siis esimerkiksi. :)

Terkuin, kauneusnörtti-86 :D

Vastaa

Moikka :)
Löysin blogisi muutama viikko sitten sattumalta ja tästäpä tulikin eka blogi, jota ryhdyin aktiivisesti seuraamaan. Sama sattuma johti niin kukkamekon hankintaan kuin osaltaan vahvisti omaa päätöstäni alkaa kasvattaa omaa hiusväriäni takaisin :D
Pidän tyylistäsi ja tavastasi sekä pohtia asioita että kirjoittaa niistä. Ystävystymisestä kertova postauksesi kolahti aika kovaa sinetöiden sen, että seuraan blogiasi aktiivisesti.
En tähän saumaan kysele mittään, vaan innolla odottelen uutta matskua!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.