Joskus näinkin, toukokuu jäi niin niukaksi loppuneiden kosmetiikkojen saralta, että oli oikeastaan parempi niputtaa kaksi kuukautta yhteen! Tässä siis parin viime kuukauden aikana tyhjentyneet pakkaukset.

Fudge Clean Blonde Damage rewind Violet-Toning Shampoo & Conditioner sopivat hiuksilleni paljon paremmin aiemmin kun hiusten sävy ja kunto oli eri. Nykyisessä tilanteessa ne tuntuvat liian voimakkaille ja kun hiusten sävy alkoi vetää tunkkaiseksi, kampaajani suositteli luopumaan näistä ja siirtymään kevyempiin hopeatuotteisiin. Tai oikeastaan hoitoaineen kanssa ei ole ollut ongelmaa, mutta shampoo on niin violettinen, ettei se enää ole paras valinta omille hiuksille. Nykyäänhän kasvattelen taas omaa sävyä takaisin ja vaaleampaan suuntaan tuskin on enää paluuta, joten siinä mielessä harvempikin käyttö hopeatuotteita riittää.

Lavera Sheet Maskit Hydro, Glow ja Straffende* olivat kaikki yksittäispakattuja vegaanisia naamioita. Kaikin puolin miellyttävät ja hoitavat tuotteet. Kangasnaamio tuo aina hieman hoitolamaista fiilistä kotona käyttäessä (tai ehkä vaan en käytä niin usein, että olisivat arkistuneet). Vaikea valita suosikkia ja oikeastaan näin jälkeenpäin enää edes hirveästi muistaa eroja, liekö edes sokkotesteissä sellaisia isosti havaitsisi, mutta kaiken kaikkiaan hinta-laatusuhteeltaan oikein hyvät kasvonaamiot! Laveraa olen muutenkin nyt viime aikoina käyttänyt paljon ja tykännyt. Helppoja ja järkevänhintaisia luonnonkosmetiikan tuotteita!

We Love the Planet Deodorant, Mighty Mintistä* tykkäsin paljon! Tätä puikkodödöä olen aiemminkin hehkuttanut ja toimii. Mighty Mint on ihan We Love-sarjan lemppareita, mutta juuri nyt käytän vähän enemmän voidedödöjä (joista kylläkin löytyy myös samainen tuoksuvariantti), sillä ne on helpompi levittää. Puikoissa koen haasteelliseksi (merkistä riippumatta) tuotteen käytön ihan loppuun, puikko on tyypillisesti niin pitkä, ettei meinaa onnistua työntämään päätä riittävän pitkälle. Muuta syytä voidemaisten suosimiseen ei oikeastaan ole, eli muutoin oikein toimiva!

Lavera Two-Phase Intensive Firming Treatment* oli tosi kiinnostava tuote! Pakkaus sisälsi seitsemän pientä lasista ampullia, jotka sekoitettiin ja rikottiin käyttöön. Eli yksi ampulli vastasi yhtä käyttökertaa. Hoidon voi tehdä intensiivihoidon tapaan, eli käyttää kaikki peräkkäisinä päivinä tai sitten ylläpitävänä kerran viikossa. Itse valitsin jälkimmäisen tavan ehkä ensisijaisesti siksi, että en kuitenkaan olisi muistanut käyttää joka päivä, joten kerran viikossa oli itselle ihan sopivasti muistettavaa.

Kaiken kaikkiaan käyttökokemus oli varsin kiva ja tuote tuntui selkeästi perusseerumia tehokkaammalta. Ihanan kosteuttava ja ihoa pehmentävä vaikutus. Käytin yötä vasten ja aamulla iho tuntui supermiellyttävälle ja kimmoiselle. Ehdottomasti voisin palata näiden pariin uudelleenkin kun kasvot kaipaavat heleyttä ja kosteutusta, voisin kuvitella olevan erinomainen esimerkiksi hellejakson jälkeen tai talvipakkasilla.

Medisoft Käsihuuhde.* Milloin ikinä ennen tätä vuotta olisin käyttänyt ison käsidesipakkauksen? Helppo vastaus, en koskaan. Reissussa on aina ollut mukana pieni käsidesi, mutta isoa en ole edes ennen korona-aikaa omistanut. Nyt näköjään sille on ollut käyttöä. Tai oikeastaan olen pumppaillut tästä pieneen käsidesipullooni, jota olen kantanut laukussa mukana. Kotona kun olen kokenut hyvän käsienpesun riittäväksi. Medisoft on kotimainen käsihuuhde ja toimii hyvin, eli miellyttävä neste, joka imeytyy nopeasti.

Cattier Paris Colour Care Mask* on spekseiltään sellainen hiusnaamio, josta olisin halunnut pitää. Vegaaninen luonnonkosmetiikan hiusnaamio Ranskasta, mutta olkoonkin kuinka hyvän kuuloinen, hiukseni eivät tykänneet tästä yhtään. Naamio tuntui jotenkin liian raskaalle eikä tippaakaan selvittävälle. Hiuksiin jäi hieman raskas tuntu ilman pehmeyttä ja tämän jälkeen täytyi lähes aina käyttää syväpuhdistavaa shampoota. Ei hyvä. Hiukseni toisaalta ovat melko huokoiset, joten paksummat tuotteet eivät ylipäätään sovi, mutta joku ainesosa tässä todennäköisesti oli, mikä kääntyi itseään vastaan hiuksissani. Sinnikkäästi käytin pakkauksen loppuun, mutta en jäänyt kaipaamaan.

*Saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.