Hups. Syyskuu on lähes ohi enkä ole vielä vetänyt yhteen elokuun aikana loppunutta kosmetiikkaa. Taitaa olla ihan poikkeuksellista näin pitkälle venähtäminen. Kertookohan se siitä, että on ollut niin paljon parempaa muuta – aiheita ja ohjelmaa?

1. EVO Mane Tamer Smoothing Shampoo ja Hoitoaine* on yksi parhaista hiustenpesuseteistä, mitä olen pitkään aikaan käyttänyt. Olen muutenkin tykästynyt EVOn hiustenhoitotuotteisiin, ne ovat laadukkaita ja brändiltään kivan leikkisiä. Lisäksi pakkaukset on mukavan simppeleitä. Vaikka toki, brändi ja pakkaus on toisarvoista jos sisältö ei pidä mitä lupaa, mutta EVO:n kohdalla sitä ongelmaa ei ole.

Tämä shampoo ja hoitoainekombo sopi ihan loistavasti herkästi takkuuntuville hiuksilleni, silotti ihanasti ja muutenkin jätti hiukset pehmeiksi ja poikkeuksellisen helposti käsiteltäviksi. Näitä tuotteita on ollut todella ikävä nyt syyskuun aikana muita pesutuotteita käyttäessä!

2. BALMAIN Ash Toner* oli ihana. Olen ylipäätään ihastunut hoitaviin lämpimiä sävyjä neutraloiviin tuotteisiin, kuten sävyttäviin vaahtoihin ja suihkeisiin. Tokihan suihkeiden vaikutus ei ole mitenkään heti silmin nähtävä, mutta kaikki mikä yhtään ylläpitää hiusten viileää sävyä on erittäin ilolla vastaanotettu apuvoima kylppärin kaappiini. Muutenkin käytän jätettäviä hoitoaineita, joten tämä sopi komboon. En siis pelkästään tämän voimin saa hiuksia selväksi, mutta yhdistettynä muihin toimii hyvin.

3. RICH Volumising Mousse* oli ihanan kevyt muotovaahto. Olen tosi nirso muotovaahtojen suhteen enkä pidä yhtään siitä jos hiuksiin jää tippaakaan mähmäinen tunne. Tämä jätti hiukset mukavan ilmavaksi ja muutenkin oli sillä tapaa turvallinen käyttää, ettei ollut riskiä sopivan ja liian määrän välillä. Eli kivan helppo pohjatuote.

4. NIVEA Creme oilt Peals Caring Shower Gel* oli todella perustuote. Ajoi siis loistavasti asiansa, mutta ei tuntunut järin riittoisalta ja lisäksi en ihan syty näille Nivean tummille pakkauksille. Mutta kiva tuoksu ja miellyttävä koostumus itse suihkugeelissä.

5. ACO Nail Polish Remover* ei oikein vakuuttanut. Tai siis tuote kyllä teki mitä piti, eli poisti tehokkaasti kynsilakat, mutta tuntui todella tujulta. Lähes hajuttomia kynsilakanpoistoaineita käytettyäni olin jo unohtanut, miten pahalta ne voivat haista. Todella voimakas haju siis, ja muutenkin sen verran voimakas tuote, että tuntui kuivattavan kynttä paljon. Kivan simppeli pakkaus ja järkevä hinta, mutta ei silti ihan omaan makuuni.

6. LUMENE Kuulas Beauty Illuminating Elixir* on ollut käytössä ennenkin ja hyväksi havaittu. Hyvin kevyt freesevaa geelimäinen voide sopi loistavasti kesäiholle (tai muulloinkin rasvaiseen taipuvalle iholle). Jos iho huutaa enemmän kosteutusta, ei tämä yksin riitä vaan vaatii tymäkämmän voiteen päälle. Kesäkautena riitti mainiosti itselle ja käytin pääsääntöisesti öisin, jolloin vältän voidemaisia tuotteita muutenkin.

7. LUMENE Radiance Boosting Cleansing Foam* oli ihan kiva. Jos en ihan väärin muista, niin jo toistamiseen käytössäni, eli perus hyvä ja hinta-laatusuhteeltaan kelpo. Vähän kuitenkin kirvelee silmiäni, mikä saikin tämän kerran jälkeen vaihtamaan toiseen, luonnonkosmetiikan putsariin.

8. Estelle&Thild Biocleanse Multi-Action Facial Toner* oli ihana. E&T:llä on monia ihan superihania tuotteita; putsarit on hyviä, kasvovedet erinomaisia ja vartalovoiteet ylellisiä. Ei siis tarvinnut pettyä tälläkään kertaa!

9. Neutrogena Visibly Clear Pore&Shine Daily Scrub* oli positiivinen ylläri. Puhdistava ja kuoriva voidemainen tuote, joka sopii päivittäiseen käyttöön. Eli kivan kuoriva, mutta kuitenkin riittävän hellävarainen. Ihan loistava aamusuihkun yhteyteen ja erinomainen rasvaiselle iholle! Tykästyin niin paljon, että heti tämän loputtua kävin ostamassa uuden.

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.