Terkut sängynpohjalta! Orastava flunssa päättikin pois menon sijaan iskeä, joten tänään oli pakko etsiä kadonnut kuumemittari todetakseni, ettei kroppa lämpötilankaan puolesta ole mallillaan.

Otin vähän aikaa sitten käyttöön Zadaan 2nd hand -myyntiin tarkoitetun sovelluksen ja vielä treenailen sen käyttöä. Varastoon on kertynyt iso kirppisvaatepino, mutta nykyisessä arjessa ei koskaan tunnu olevan aikaa varata pöytää, hinnoitella ja kiikuttaa vaatteita paikan päälle – puhumattakaan jatkuvasta pöydän järjestelystä. Niinpä ajattelin antaa mahdollisuuden, sillä onhan kännykkäsovellus tsiljoona kertaa helpompi käyttää kuin perinteinen kirppistely.

Harmillista toki on, että hinnat täytyy laittaa vähän korkeammiksi provikoiden vuoksi, jotka ovat selvästi suuremmat kuin vaikka aiemmin käyttämäni kirpparin. Toisaalta pöytämaksua ei ole ja ostajan näkökulmasta parin kilon paketin toimitushinta on neuvoteltu varsin kilapailukykyiseksi, eli neljään euroon.

Tämä ei ole yhteistyöpostaus, mutta tulin blogin kautta nostetuksi Zadaan showroomin puolelle putiikin muodossa. Jos siis sovellus on ladattu, sitä kautta pääsee käsiksi tuotteisiini. Tosin siellä ei näy kaikki, eli kannattaa mennä vielä nimen kautta profiiliin, jonne päivittyy uudetkin tuotteet. Jos innostaa, ota seurantaan, sillä pääsiäisen aikana todennäköisesti tulossa vielä uutta myyntiin kun on aikaa kuvata.

Putiikkini Zadaassa

Kaikki tuotteeni näkyvät täältä, mutta tosiaan, ostaakseen täytyy olla Zadaa kännykkään ladattuna. Ostoksen voi maksaa samalla vaikka paypalilla.

Jos suuntaat ostoksille, nappaa käyttöön myös koodi AA9019 niin kerrytämme molemmat rahaksi käännettäviä pisteitä (kuka tahansa myyjä voi luoda oman koodin asetusten kautta).

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.