Luvassa viikon asukuvahetki, eli huono kuvatilanne jatkuu ja asukuvien tahti on vieläkin surkea kuvat per viikko. Toiveikkaana ajattelen, että ehkäpä joululoma korjaa asian ainakin hetkeksi kun mieskin on vapaalla ja siten myös valoisaan aikaan kotona kokonaisen parin viikon ajan. Tai sitten vain on antauduttava sisäkuville, mikä kyllä houkuttaa vuosi vuodelta vähemmän…

Tämä asu on parin päivän takaa. Kaivoin ylipolvensaappaat esiin vaikka en enää ole järin ihastunut juuri näihin yksilöihin. Pitkät saappaat kyllä polttelevat, mutta haluaisin varresta ohuemmat ja säärtä mukailevammat, esimerkiksi mokkaiset ja ihan sysimustat (tai harmaatkin kyllä kävisi). Nämä tuntuu jotenkin tosi massiivisilta ja ehkäpä toimisivatkin paremmat kylmemmillä keleillä sekä talvisemmassa maisemassa, mutta nyt olisin kaivanut lisää keveyttä!

Over The Knee Boots 7over the knee boots 019over the knee boots 24Over The Knee Boots 9over the knee bootsover the knee boots 029Neule, takki ja shortsit: Zara / Saappaat: Topshop / Laukku: Marc Jacobs

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

17 comments

Vastaa

Kauniita kuvia – varsinkin tuo viimeinen on todella kiva! :)

Vastaa

Oi, kiitos kovasti! :)

Vastaa

No huh. Noi on TÄY-DEL-LI-SET saappaat!

Vastaa

Kiitos paljon!! <3 <3

Vastaa

Ihana kokonaisuus, tykkään erityisesti takin erikoisesta murretusta sävystä.

Vastaa

Oi, kiitos kovasti! Tämä takki on muodostunut ihan tämän syksyn/alkutalven lempparikseni, kiitos herkullisen värin, joka tuntuu sopivan hauskasti yksiin yllättävän monen muun värin ja vaatteen kanssa :)

Vastaa

Ihku yhdistelmä! Shortsit, takki ja saappaat on erikseenkin ihan huiput, mutta yhdessä ne suorastaan rokkaavat. Mä tykkään <3 (MITEN sä voit kävellä noilla koroilla???)

Vastaa

Oi jee, ihan huippua kuulla, että toimii! Hih, nää on yllättävän hyvät jalassa – platform lievittää kulmaa ja ovat oikeasti varsin mukavat. Siis mun mielestä :D

Vastaa

Sulle sopii mustavalkoinen ihan superhyvin! Ja saappaat on kauniit ko mitkä. :) Mua kanssa pännii tää helkkarin pimeys, aina kun on päällä jotain siistiä, niin paikalla ei ole muita kuin minä ja alle kaksivuotiaita henkilöitä. Ota ny siinä sitte jotain asukuvia… :D

Vastaa

Kiitos, kiva kuulla!! :) Voi niinpä, ihan tosi kurjaa kun ei saa kuvia ja sitä kautta matskua blogiin. Tulistapa pian valoa, kesä on kai turha vielä toivoa, joten lunta edes :)

Vastaa

Tosi ihana kokonaisuus (ja vaatteet erikseenkin)! Totta että saappaiden varret voisi ehkä olla vähän tiukemmat, mutta menee noinkin. Itse en varmaan tuntisi oloani kotoisaksi noin rohkeassa alaosassa, mutta näyttää kyllä hyvältä, vähän täällä tunnen asukateutta… :)

Vastaa

Oi, kiitos kovasti kommentistasi! Tosi kiva kuulla, että toimii :)

Vastaa

Ihan mielettömän kaunis kokonaisuus ja sopii sulle huikean hyvin! Myönnän, että en noissa saappaissa pystyisi kyllä kovin kauaa kävelemään kun liian tottunut olen mataliin.

Vastaa

Kiitos ihana! Hih, onneksi ei ollut liukasta, sitten olisi saattanut tehdä tiukkaa mullakin pystyssä pysyminen :)

Vastaa

Kaunis asukokonaisuus. Varsinkin takki on aivan huikea :)

Vastaa

Oi, kiitos kovasti!! :)

Vastaa

Wow mitkä saappaat!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.