>Sitten onkin vuorossa vastauksia kysymyksiinne, ja kuten edellisessä vastauspostauksessa, myös tässä olen poiminut kommenteista vain kysymykset. Kaikki kommentit löytyvät kokonaisuudessaan kysymyspostausken alta. Koska tämäkin osio venähti pituutta, kokoan loput kysymykset kolmanteen vastauspostaukseen.:)

26. Millä tuotteilla sheivaat jalkakarvasi (ja muut karvat:)? Käytätkö jotain epilaattoria, höyläätkö vai käytätkö karvanpoistoaineita? Mitä suosittelisit?

Vannon Veetin lämminvahan nimeen, eli se on ehdottomasti vakkarituotteeni! Lisää lämminvahasta löytyy täältä. Karvat pysyvät pitkään poissa eivätkä kasva kovina ja terävinä takaisin.:)

27. Ketä tunnettua henkilöä ihailet ulkonäön/tyylin perusteella? Mainitse sekä mies että nainen.

Tämä oli tosi vaikea kysymys, jonka jouduin jättämään välistä ja palaamaan tämän pariin myöhemmin uudestaan, mutten oikein yhtään vastausta rikkaampana. Seuraan niin vähän julkisuuden henkilöitä, etten oikein osaa sanoa yhtään mitään heidän tyyleistään. Mielikuvani muakaan Alexander Stubb vaikuttaa olevan aina istuvassa puvussa, ryhdikkäänä ja viimeisteltynä olematta kuitenkaan tylsä, ja hmm, eikös Michelle Obaman pukeutumista ole kovasti hehkutettu? Saamani mielikuvan mukaan hänkin kannattaa huoliteltua ja tyylikästä, asemaansa sopivaa, puketumislinjaa persoonallisella ripauskella.:)


28. Kun olet matkustanut niin paljon, kysyn sinulta, mikä olisi hyvä paikka viettää muutama talvikuukausi nauttien lämmöstä ja mielenkiintoisesta ympäristöstä? Nähtävää pitäisi olla sen verran, ettei pitkästyisi heti parisssa viikossa.

Itse suuntaisin ehdottomasti Aasian, ja vielä sellaiseen kohteeseen, josta on helppo matkustaa lähikohteisiin. Esimerkiksi Bangkokista (pidän valtavasti Bangkokista, siellä on niin paljon nähtävää!) pääsee helposti ja todella edullisesti Thaimaan muihinkin kohteisiin ja esimerkiksi Vietnamiin(rakastan Hanoita!), Laosiin, Kambodzaan, Malesiaan ja Singaporeenkin. Miksei Indonesiaankin. Pienen budjetin matkustus onnistuu siis todella helpsoti ja samalla näkee paljon ja erilaisia kohteita; voi viettää rantalomaa, shoppailla ja tutustua kaupunkeihin. Indonesia on myös upea kohde, jonne varmasti suuntaan vielä uudelleen. Itse viihtyisin pidempään varmasti Balilla, kerrassaan upea kohde (kun saaren eteläkärjen unohtaa) – todella paljon nähtävää, tekemistä ja upeita maisemia! Loisto kohde, jos maiden välillä ei halua reissailla!


29. Tiedän että palkan kysyminen on töykeää, mutta voisitko jonkun ”arvion” laittaa? Ja aikaisemmin kerroit että sait ns ylennyksen niin miten se uusi homma on lähtenyt käyntiin ja saitko palkkasi neuvoteltua suuremmaksi? :)


Hmm, mitäköhän tähän vastaisin! On vaikea laittaa ”arviota”, ilman, että paljastaisi liikaa mutta olisi silti informatiivinen. En halua eiheuttaa spekulaatioita tms. blogin aiheen kannalta epäoleellista. Hmm, sanotaanko niin, että palkka on hyvin keskiverto.

30. Millaisia ihmisiä haluaisit lähellesi?

Haluan lähelleni aitoja ja ehdottoman luotettavia ihmisiä. Säröt kaunistavat ja tekevät ihmisestä mielenkiintoisen. Eletty elämä ja kokemukset näkyvät, enkä halua, että niitä piilotellaan. En siis kaipaa siloiteltuja ja kiiltokuvamaisia ihmissuhteita, ne eivät jaksa pitää mielenkiintoa yllä.

Arvostan tasapainoisuutta, mutta ihmisessä on ehdottomasti oltava särmää. Älykkyyden puolesta ei kai voi liikaa liputtaa, mutten tarkoita älykkyydellä sitä, kuinka monta piin desimaalia ihminen osaa luetella, vaan tunneälyä ja tilannälyä, jotka kasvavat ihan muilla asioilla – valitettavasti usein kovin kasvattaja ovat vastoinkäymiset. Seesteisyys kiehtoo, mutta samoin myös tietty outous ja erilaisuus. Pidän ihmisistä, jotka eivät sovi mihinkään laatikkoon.:)

Itse koen tärkeäksi tilan hengittää, eli ystävyys ei saa olla kiinni yhteydenpidon tiheydestä, mutta toki yhdeydenottoon ei pitäisi myöskään olla kynnystä. Arvostan sitä, ettei hiljaisuutta tarvitse täyttää vaan että yhdessä voi ola myös hiljaa.

Yhteenvetona siis haluan lähelleni hyviä, aitoja, älykkäitä, tasapainoisia ja sinut itsensä kanssa olevia ja elämää nähneitä/ymmärtäviä ihmisiä. Pätemisen tarve, muiden alas painaminen ja kaksinaismoralismi nostavat karvani pystyyn.

31. Ja olisiko sinusta kauhea ajatus, jos joku blogisi lukija haluaisi tutustua sinuun paremmin ystävystymismielessä?

Ei lainkaan! Olenhan minä tutustunut esimerkiksi Ilonaan ja Pellavaiseen blogin myötä ja ystävystynyt läheisesti Eirenen kanssa – mikä on yksi parhaista asioista, mitä minulle on tapahtunut. Ja ajatella, kaikkiin heihin tutustumisesta saan kiittää blogiani (ja toki heidän aloitteellisuuttaan)!

32. Millaisia töitä teet ja mitä opiskelit?

Teen tällä hetkellä assarin töitä, toimin johdon EMEA & Latin America aluejohtajan assarina. Olen koulutukseltani tradenomi.

33. Lempimatkakohde ja miksi?
Ranska on aina lähellä sydäntäni, mutta siitä huolimatta vastaan lempikohteekseni Balin (lukuunottamatta saaren eteläkärkeä, joka on turistien valtaama). Aivan uskomattoman kaunis ja sadunomainen paikka – sinne haluan vielä takaisin, ehdottomasti!

34. Paras muisto lapsuudestasi
Kääk, paras?? Hmm, ensimmäisenä mieleen tullut on isääni liitännäinen. Se on helppo nimetä ainakin yhdeksi parhaista, sillä isäni on ollut koko ikäni paljon poissa sekä fyysisesti että henkisesti, joten ne vähäiset hyvät muistot häneen liittyen ovat kultaakin kalliimpia. Tämä mieleeni pulpahtanut muisto on siis niinkin yksinkertaisen tilanne, että selaillessani englannikielistä kirjaa vielä silloin kieltä yhtään osaamattomana, isäni tulee huoneeseeni, istuu viereeni ja kääntää minulle ääneen kappaleen kirjasta. Sitä usein unohtaa, miten paljon hyvin pienet asiat voivat merkitä.
35. Miten muuttaisit itseäsi tyttöystävänä jos pitäisi?
Hmm, tarvitsisin varmasti lisää kärsivällisyyttä. Olen aikas malttamaton..

36. Mikä on paheesi?
Olen todella perso makealle. Ruoan suhteen olen todella nirso, mutta kun puhe kääntyy herkkuihin, olenkin yllättävän kaikkiruokainen!;)

37. Suosikkileivonnainen?
Hmm, tykkään todella paljon itsetehdystä marengista (ja uunijäätelö on ihanaa), mutta ehkä siitäkin vielä voiton vie mudcake.:)

38. Mitkä kirjat (5-10 kpl:tta) ovat tehneet sinuun lähtemättömän vaikutuksen? Luetko ylipäätäänsä paljon? Jos luet, millaista kirjallisuutta (lempikirjailijat yms.)?
Luen nykyään hyvin vähän (aikoinaan luin todella paljon) ja jos luen, luen kevyttä kirjallisuutta (en kuitenkaan hömppää). Se on hyvin pitkälle tietoinen valinta, sillä olen hyvin herkkä ja olen huomannut raskaiden teosten vaikuttavan hyvin pitkään mielessäni, enkä oikein pääse niistä yli. On siis tietoinen valinta pysytellä kevyemmässä.

Romantiikka ei uppoa minuun, mutta suosin oivaltavaa ja pehmeää kirjallisuutta. Olen pitänyt todella paljon Mika Waltarin kirjoista, Sinuhe on klassikko, mutta ei turhan takia – sehän on loistava! Minuun ovat kolahtaneet täysin myös Mikael Karvajalka ja Mikael Hakim. Suuri osa Paulo Coelhon kirjoista on myös tullut luettua, joista osa on selvästi parempia ja osa huonompia. Mieleeni ovat jäänet The Alchemist, The Zahir ja Eleven minutes. Viimeisimpänä hänen teoksistaan luin Porto Bellon noidan.

Kevyenä lukemisena ovat toimineet myös Terry Pratchetin ja Arto Paasilinnan teokset, mutta myös Erlend Loen kirjat ovat hauskuuttaneet. Kun luen, luen yleensä hyvin sattumanvaraisia teoksia aina elämäkerroista fantasiaan. Tykkään myös novelli- ja runokokoelmista. Erityisesti mieleen painunut on Franz Kafkan Silta -novelli.

39. Pukeudut selvästi naisellisemmin ja tyylikkäämin kuin keskimääräisesti. Haittaako sinua se huomio tai kommentointi, jota sellainen pukeutuminen herättää?

Se vähän riippuu, millaisesta huomiosta on kyse. Positiivinen huomio ei ole koskaan pahasta (tosin, sitäkin on välillä vaikea ottaa vastaan!) ja joka kerta se yllättää minut iloisesti ja olen aina yhtä otettu – voiko sellaiseen edes tottua tai turtua?

Sen sijaan ärsyttää ns. vihjailevat kommentit, joista ei oikein tiedä miten ne on tarkoitettu, mutta kommentteja pahempaa on (koska kommenttiin voi aina reagoida) on monitulkintaiset katseet (ja varmasti niitä usein tulkitsee turhaan väärin, siksi yritänkin enemmänkin olla tulkitsematta).

Tosin noita vihjailevia kommentteja ei ole enää pitkään aikaan tullut, liekö syynä se, että tutut ovat täysin sinut ja tottuneet pukeutumistyyliini ja miesvaltaisessa yrityksessä työskennellessäni tuntuu, ettei kukaan kiinnitä mitään huomiota pukeutumiseen vaan voi laittaa päälle juuri mitä haluaa herättämättä huomiota. Olen kerännyt vain muutaman kommentit töissä vaatteistani. Ulkomailla käydessä (sekä työn että vapaa-ajan puitteissa) tuntuu herättävän paljon enemmän huomiota, ja siihen ei oikein tiedä miten pitäisi reagoida!:)

40. Missä tuo teidän uusi asunto on?
Töölössä.

41. Olisi kiva kuulla ”teidän tarinnanne”, siis missä ja miten tapasitte miehesi kanssa yms.
Aloin kirjoittamaan tähän vastausta, mutta se alkoi venähtämään ihan tolkuttomasti, joten lupaan tehdä kysymyksen pohjalta ihan oman postauksensa!:)

42. Mitä olet tänään syönyt?
Koska tänään en ole vielä hirveästi syönyt, luettelen mitä eilen söin:) :
– Bulgarian jogurtti
– Kasa babyporkkanoita
– Banaani
– Vaniljajäätelöpuikko
– Muutama suklaakarkki
– Kiinalaista take-away ruokaa: possua chilikastikkeella + kaksi pientä kevätkäärylettä
– Sämpylä juustolla
– Päärynä
– muutama viinirypäle

Joka päivä on erilainen ruokapäivä, eli tästä ei voi vetää yhtään mitään johtopäätöksiä siitä, miten yleensä päivisin syön. Paitsi bulgarian jogurttia, porkkanoita ja päärynää/omenaa syön kyllä tosi usein.:)

43. Lempiruokasi?
Tykkään paljon italialaisista ruoista, mutta myös monet itämaiset ruoat ovat mieleeni, kuten kiinalaisen-, thaimaalaisen ja vietnamilaisen keittiön antimet. Lempiruoakseni silti varmaankin nimeäisin vihreän parsan kermaisella pastokastikkeella ja nauhapastalla – kyseinen herkku löytyy täältä.;)

44. Lempiherkkusi? mitä syöt ”makean nälkään?
Hmm, tykkään paljon kaikista ihanista leivoksista ja kakkupaloista. Esimerkiksi Napoleon-kakku ja prinsessakakku ovat herkkuani!:) Siitä huolimatta makean nälän pyrin taltuttamaan useimmiten jollain pienellä, ostan esimerkiksi pienen suklaapatukan (Suffeli, Pätkis ja Da Capo ovat vakkariostoksiani). En muista milloin viimeksi olisin ostanut itselleni suklaalevyn. Makeanhimo talttuu pienelläkin herkulla, joten miksi suotta ostaa isoa.

45. Monta lasta haluaisit?
Näillä näkymin en yhtään. Edellisessä postauksessa olikin jo samaan aiheeseen liittyvä pidempi vastaus.:)

46. Mitä olet opiskellut? Mihin valmistuit?
Olen opiskellut liikketaloutta ja markkinointia amk:ssa. Olen valmistunut tusinatutkintoon, eli tradenomiksi.:)

47. Mitä poikaystäväsi/miehesi tekee työkseen?

Hän työskentelee finanssialalla, mutta jätetään loppu salaisuudeksi.

48. Anna jotain iskuvinkkejä.

Hymy!! Minusta hymy avaa kaikki ovet ja aito kiinnostus toista kohtaan kyllä huomataan. Ja muutenkin aitous, itse ainakin arvostan sitä suuresti. Hymy ja hymyilevä katse tekevät helpostilähetyttäväksi!

var pageTracker = _gat._getTracker(”UA-4209069-2”);
pageTracker._trackPageview();

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.