Tuntuu hassulta ajatella, että tämän viikon aikana siivoan työpöytäni ja perjantaina päivän päätteeksi jätän avaimen, kansiot ja kokonaisen yhden elämänvaiheen taakse.

Tai kun pysähdyn miettimään, tekee mieli pyyhkiä ensimmäinen lause. Se tuntuu vähän valheelle, sillä oikeastaan ei tunnu hassulle, tuntuu yllättävän luonnolliselle.

Ehkä olen tottunut muutokseen, tai sitten vain ehtinyt prosessoida tietoa riittävästi siitäkin huolimatta, että asiat lopulta etenivät melko nopeasti.

Keväällä mieleen hiipi kytevä tunne, kaipuu uuteen. Olo, että kahden vuoden jälkeen voisi olla aika haastaa itseni ammatillisesti uudella tapaa. Monta projektia oli jo hyvässä vaiheessa, ensimmäiset biohajoavat CocoVi-pakkaukset nähneet päivänvalon ja monta asiaa asettunut paikoilleen. Arjen kiireissä en kuitenkaan oikein jaksanut miettiä, mitä heränneille tunteille ja orastaneelle levottomuudelle tehdä.

Ajattelin, että pysähdyn sitten kesälomalla. Otan aikaa itselle, kunnolla lomaa ja pysähdyn miettimään. Mutta en koskaan ehtinyt sinne asti, asiat tapahtuivat nopeasti ja eteen avautui mahdollisuus, jota en halunnut ohittaa. Ennen kuin huomasinkaan, istuin allekirjoittamassa uutta työsopimusta uuteen paikkaan.

Irtisanoutuminen vihlaisi, tietenkin.

Pidän todella CocoVista (ja on ollut upeaa tehdä työtä myös FASTin ja Celsiuksen parissa, vaikka ensin mainittu onkin löytänyt syvimmän paikkansa sydämestäni) ja mitä enemmän olen nähnyt, sitä enemmän brändin takana voin seistä, niin laadullisesti kuin arvoilta. Samoin tulen kaipaamaan työkavereita. Etenkin sitä läheisintä, joka on ollut jo hyvän aikaa osa arkea kaikkien yhteisten projektien ja ylipäätään jaetun toimistoarjen kautta. Mutta luopuminen liittyy kai aina isoihin muutoksiin, ja koskaan tiedä mitä kautta ihmiset myöhemmin limittyvät elämään. Niihin asioihin voi onneksi myös vaikuttaa, ihmiset harvemmin katoavat, ellei niin anna käydä.

Siitä huolimatta päällimmäisenä on hyvä olo, tuntuu jollain tapaa oikealle. Vaikka tiedän, että syksystä tulee kiireinen ja uuteen sukeltaminen tulee imemään energiavarastot hetkellisesti, tunnen silti iloa. Koen myös jonkinlaista hämmennystä siitä, että pääsen työskentelemään itselle ikonisen brändin kanssa, jonka asiakas olen ollut jo vuosia. Tuttu se on varmasti monelle muullekin, etenkin helsinkiläiselle. Hyppään mukaan mielenkiintoiseen vaiheeseen, jossa pääsen kehittymään ja kehittämään, niin sosiaalista mediaa, brändiä ja paljon muutakin. Se tulee tuomaan mukanaan varmasti ammatillisesti paljon antavan jakson.

Sitä ennen edessä on kuitenkin kaaoksen vallassa olevan työpöydän siivoaminen. Ja loma, tietenkin. Tämän viikon jälkeen jään neljän viikon lomalle ja elokuun puolivälissä aloitan uudessa. Vaikka sopimus onkin allekirjoitettu, kerron vasta lähempänä enemmän uudesta. Siihen on kuitenkin vielä yli kuukausi aikaa.

Katso myös nämä

14 comments

Vastaa

Onnea uusiin haasteisiin! :)

Vastaa

Kiitos!! <3

Vastaa

Onnea uusiin haasteisiin.

Vastaa

Kiitos kovasti! :)

Vastaa

I wish you the best of luck!

Vastaa

Thank you! :)

Vastaa

Onnittelut! Oi että, itselläkin ollut kaipuu vaihdokseen ja uusiin tuuliin työpaikan suhteen jo jonkin aikaa, joten tällaisten uutisten lukeminen saa aikaan kivan kuplinnan omassakin mielessä. Nyt tosin akuuteimpana mielessä vain ensi viikolla siintävä loma! :)

Hyvää lomaa sinnekin ja freesiä starttia – sitten kun sen aika elokuussa koittaa!

T: Minni M

Ps. Noihin Mennäkkö kampaajalle -fiiliksiin, joista kirjoitit viime postauksessa, mene ihmeessä! Mäkin pidin pitkän tauon kampaajasta ja kasvatin oman värin, mutta kyllä vaan olin tyytyväinen, kun vihdoin kävin kampaajalla vähän freesaamassa. Pelkäsin just tota, että meneekö kasvatus hukkaan, mutta ei se mennyt, kun vain ohuita raitoja ja jotain sävyjä lykättiin.

Vastaa

Oi kiitos! Loma kyllä on erinomainen ensilääke työmietteisiin ja toisaalta myös tarjoaa loistavaa etäisyyttä mietintöihin :) Nauti siis vapaista, toivottasti saataisiin kivat kesäsäät takaisin!!

Ja kiitti rohkaisusta! Varasin nyt kampaajan ensi viikolla ja hieman jännittää, ihan uusi ihminen vastassa ja tietty muutenkin viime kerrasta ikuisuus. Mutta ajattelin just jotain tuollaista, kevyttä aurinkoraitafreesausta ja latvan siistimistä, sellaista, joka lähinnä kohentaa omaa fiilistä, muttei tee hallaa vuosien kasvatustyölle. Toivotaan, että tulee kiva lopputulos lomaa vasten! :)

Vastaa

Wautsi, paljon onnea! Kuulostaa hyvältä. CoCoVi on muuten ihana brändi, oli varmasti kiva tehdä sille töitä.
Heh, itselläni alkaa samassa koulussa 20. vuosi… Ihan samaa duunia. Silti jokainen vuosi on erilainen, mun työ kun on hyvin vauhdikasta luonteeltaan. ;)
Ihanaa heinäkuun jatkoa!

Vastaa

Kiitos tuhannesti!! CocoVin parissa on kyllä ollut niin ihanaa työskennellä, että kieltämättä on haikeutta jättää taakse. Onneksi kuitenkin pääsen jatkossakin työskentelemään itselle läheisen brändin kanssa, minkä koen tosi tärkeäksi :)

Eikä työpaikan vaihto säännöllisest ole mitenkään itseisarvo, tärkeintä on, että viihtyy ja työ pysyy mielekkäänä!

Kiitos kovasti kommentistasi ja samoin, ihanaa heinäkuun jatkoa! <3

Vastaa

Onnea, onnea, onnea!

Itsekin otin lopputilin vähän yli vuosi sitten paikasta, jossa olin ollut 10 vuotta. Kolme kuukautta toivuin ja sitten aloitin nykyisessä työssä. Hetki sitten laitoin työhakemuksen eteenpäin ja toivon, että siitä jotain urkenee. Mikään ei ole nykyisessä työssä varsinaisesti huonosti, mutta en ole onnellinen. Työ vie kuitenkin niin suuren osan elämästä, että ei saisi näin liisteriä olla.

Vielä kerran onnea!

Vastaa

Kiitos kovasti! <3

Oi, toivottavasti tärpää uusien kuvioiden suhteen! Ja tiedän niin tuon tunteen. Työ todellakin on niin iso osa arkea, että jos vain voi vaikuttaa paikkaan ja sisältöön, niin miksei pyrkisi sellaista kohti, joka antaa enemmän. Silloin varmasti myös itsestä laittaa enemmän työhön mukaan ja tietenkin jaksaa niin paljon paremmin :) Tuhannesti onnea uusien kuvioiden etsintään!

Vastaa

Onnittelut, olen iloinen sun puolesta :) Olen ollut lukija jo vuosia, tosi harvoin vaan kommentoin mitään. Tykkään sun tyylistä, kokonaisuutena oot kymppi :D Myös Minskin matkajuttu tuli mulle kuin tilauksesta, tekis itsekin mieli päästä sinne. Hyvää kesää kaakonkulmalta toivoo Saara

Vastaa

Oi, niin ihanaa kun kommentoit! Ja kiitos tuhannesti, olipa ihanasti kirjoitettu <3 Onpa kiva kuulla, että Minsk kiinnostaa! Suosittelen, se on hauska viikonloppukohde, jonne on helppoa ja edullista päästä - näin kesäkautena varmasti vielä kivempi kuin alkukevään koleudessa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.