Vaikka kesää jo kovasti odotan, niin en ole vielä edes kunnolla hypännyt kevätkauteen. Viime vuonna tähän aikaan viiletin oikein tyytyväisenä kevyessä kevätbleiserissä, nyt pidän tiiviisti kiinni villakankaisesta takistani. On nii-in kylmä, hyrr. Olen kyllä ollut siinä liipaisimella ottaa käyttöön talvitakkia asteen verran keveämpi versio, mutta viileät aamut ovat saaneet pysymään villassa ja nahkatakkeja en ole viitsinyt vielä edes kaivaa muuttolaatikoista. Mutta enää ei voi mennä kauaa, ehkä jo ensi viikonloppuna uskallan jättää paksun takin kotiin, talvikengistä puhumattakaan… Ainakin lumi on vähentynyt kovaa vauhtia, ja hankien alta paljastunut rusehtava maisema antaa ymmärtää kevyemmän vaatetuksen sopivan jo katukuvaan.

Välikausitakkivalikoimani koki perjantaina pientä päivittymistä, joten nyt viimeistään olisin aivan valmis kevätlukemiin. Zaralta ostin beigen trenssin, joka on ajaton ja istuu loistavasti kevääseen ja syksyyn. Vaalean lyhyemmän mallisen omistankin jo, joten tämä tuli sopivasti täydentämään takkitarvetta. Tai noh, eihän sitä tarvetta virallisesti ole, pärjännyt ilmankin olisin, mutta olen jo viime keväästä katsellut trenssejä sillä silmällä, jos tällainen pidempi ajaton malli vaikka sattuisi tulemaan vastaan.

spring jackets 1Asteen verran trenssiä kevyempi on SheInsiden musta bleiseri, jonka sain yhteistyön puitteissa. Kävin hakemassa vaatepaketin postista perjantaina, ja paketista paljastuneista erityisesti tätä en olisi halunnut ottaa päältä pois siihen kerran sujahdettuani. Malli istuu täydellisesti ja sivuvetoketju tekee siitä mielenkiintoisen niin auki kuin kiinni pidettynä. Vielä on aivan liian kylmä tämän käyttöön ottoon (vaikka mallinsa puolesta toimisi sisäkäytössäkin), mutta toivottavasti lämpötilat nousevat nopeasti ja pääsen ulkoiluttamaan pian molempia takkeja.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Tuo musta bleiseri näyttää mielenkiintoiselta, varmasti hyvännäköinen päälläsi.:)

Vastaa

Kiitos :) En malta odottaa, että ulkokelit sallivat kevyemmät takit, mutta tänään kotimatkalla hytistessä totesin, ettei kyllä ihan vielä uskalla talvitaksita luopua. Miten onkin näin viileä, vaikka luonto on jo selvästi keväässä!

Vastaa

Miullakin on musta takki, jossa sivuvetoketju ja on se vaan niin ihana! Kohta alkaa kelit olemaan sellaiset, että sen voisinkin jo ottaa käyttöön. Nyt olen vielä talvitakilla mennyt, mutta se on alkanut olla vähän liian kuuma. Tosin tuolla ulkona näyttää olevan jatkuva sade, joten näin aluksi vedenkestävä North Face on parempi. Eiköhän se kevät ja kesä kohta tule. Sitä odotellessa… :)

Kivan näköisiä ovat nuo molemmat takkisi! :)

Vastaa

Niinpä, itsekin odottelen joka päivä, että josko tänään uskaltautuisi ulos kevyemmissä vaatteissa, mutta ihan vielä ei vilukissa ole uskaltanut luopua talvivaatteista. :) Sateen kestävät vaatteet olisivat kyllä paikallaan, mulla on sateensuoja eksynyt jo matkaan mukaan, mutta paikallaan olisi kyllä kumiset kengät. Ja tuollainen North Facen välikausitakki olisi nyt oiva hankinta jo tulevaa Islannin matkaakin ajatellen… ostoslista sen kuin kasvaa!

Noh, tavallaan hyvä että sataa, että saadan vikatkin lumenrippeet pois, silti samalla sitä kuitenkin kaipaisi lämpöä ja aurinkoa jo niin kovasti. Onneksi ollaan jo ihan kesän tuntumassa, ja ei vain voi mennä enää kauaa! :)

Vastaa

Päädyin vaihtamaan vuoritettuihin trensseihin eilen. Aikaisin aamulla matkaan lähtiessä on ollut vielä hyvinkin kylmä ja pakkasta, mutta iltapäivällä villakangastakki alkoi tuntua hieman turhan talviselta! Työmatka taittuu onneksi autolla, ja aamun kylmyydestä selviää lämmityslaitteen voimalla.

Beige trenssi toimii takuvarmasti, ja yhdistyy oikeastaan lähes mihin vain. Hieno klassikko joka vaatekaapistani puuttuu. Trenssejä löytyy punaisena, valkoisena, mustana ja yksi pirtsakan keltainen, jota en kuitenkaan ole vielä oasnnut laittaa päälleni… se päällä ei pääse piiloon :).

Kiva nähdä miltä musta takki näyttää päällä. Malli vaikuttaa hienolta hengarilla, joten odotellaan innolla niitä lämpimiä päiviä !

Vastaa

Vuoritettu trenssi olisi kyllä näppärä – tai sitten se auto ;) Olen niin viluinen ja kun busseista en koskaan tiedä, niin e uskalla ottaa riskiä, että joutuisin hytisemään liian kauan aamupysäkillä. Mutta heti kun asteet tästä vielä hieman nousevat, niin talvitakki lentää kaaressa nurkkaan! :)

Trenssit ovat kyllä super monikäyttöisiä ja todella ajattomia, ne tuskin koskaan menevät pois muodista. Punainen trenssi erityisesti kelpaisi minullekin ja keltainen kuulostaa ihanan pirteältä, beigen ohella olen haaveillut myös vähän tummansinisen perään, ja olisi mustallekin sija kaapissa… :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.