Olen jo niin kypsä talvivaatteisiin ja valmis potkaisemaan talvikengät nurkkaan siirtyen kevyempiin kenkiin. Vaikka talvitakki vaihtuikin trenssiin eilen, kenkien suhteen en ole vielä uskaltanut keventää, mitä nyt viime lauantaina Tukholmassa olin välikausikengillä liikenteessä. Ulkona tuntuu uskomattoman keväiseltä, lämpötila huitelee hymyilyttävissä asteissa ja jalkakäytävätkin on jo pääsääntöisesti hiekattomia. Melkein siis jo voisi, mutta sään epävakaus arveluttaa ja niinpä olen pitäytynyt nilkkureissa. Saattaahan se takatalvikin sieltä vielä saapua kuten väittävät, vaikka itse en kyllä mitenkään tahtoisi uskoa. Mielessäni olen kuitenkin jo luopunut talvikengistä, tarkoittaen sitä, että kaikki asut mihin haluaisin pukeutua tuntuvat olevan sellaisia, jotka ihan välttämättä vaativat parikseen kevyemmät korkkarit eivätkä vain mitenkään toimi kulahtaneelta tuntuvien talvikenkien kanssa. En niin ala, pukeutumisinspiraatioini vaatii kevätsään jatkumista!

viininpunaiset shortsit asosNeule: Cubus (saatu) / Shortsit: ASOS / Huivi: Cubus (saatu) / Kengät: Shoeshibar / Vyö: Nini’s

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Joo, samaa mieltä noiden kenkien suhteen. Mä haudutan jalkoja tänäänkin saappaissa ja ihan kypsä olen tähän touhuun. Voi kunpa saisi jo vedellä ballerinat jalassa! Mä kuitenkin palelen aina jaloistani, niin en ehdoin tahdoin vielä palelluta itseäni pienemmissä kuin nilkkureissa.

Vastaa

Voi niinpä, ihan sama juttu! Mullakin nilkat ja jalat ylipäätään on tosi kylmäherkät, joten kengät on aina se vika talven merkki joka pukeutumisessa päivityy keväisempään versioon! Näinä viime päinä on kyllä sää ollut jo niin hilkulla, että melkein olisi tehnyt mieli kokeilla, mutta katsotaan nyt mitä tämä viikonloppu tuo tullessaan ja jos ens viikolla jatkuu tämän viikon lupaavalla linjalla, niin ehkä sitten ;)

Vastaa

Voih, taas niin kaunis asu sinulla. Ihana!!:)

Vastaa

Oi kiitos!! :) Ihanaa ja aurinkoista päivän jatkoa sinulle!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.