Instagramissa mainitsinkin jo, että tänä vuonna lahjoin itseäni vähän ennakkoon. Ensimmäinen lahja on aineeton, ja enemmänkin lupaus itselle. Syksy on ollut superkiireinen, mikä toki on hieno asia näin vasta-aloittaneelle yrittäjälle, mutta nyt joulunajan aion ottaa rauhassa ja alkuvuonna jätän kalenteriin kunnolla tilaa itselle ja tulevan suunnittelulle.

Toinen lahja taas on puhtaasti materialistinen. Olen jo ties kuinka kauan silmäillyt, hypistellyt ja testaillut Moimoin ruskeaa bucket-mallista Marilin-laukkua, ja nyt viimein päätin hankkia sen. Joululahja itselle oli hyvä tekosyy, vaikka oikeasti olisin sen varmasti muutenkin jossain vaiheessa lopulta kuitenkin hankkinut. Käyttöön se on päässyt jo muutamaan otteeseen, tänä viikonloppuna päivittäin ja sitä ennen Tallinnan joulutorilla. Toivon, että nahka vähän käytössä pehmenisi, mutta muuten se on ihana. Tulee sopimaan hyvin myös kesään, sitten joskus kun se lopulta tulee.

Tummansininen takki taas on suosikkeja jo kait kolmatta talvea ja yksi niistä hyvin säilyneistä takkihankinnoista, vaikka olikin varsin kohtuuhintainen. Neuleenkin voinee jo nimetä lemppariksi, vaikka vasta viime talvena ostettu onkin, sen verran paljon käytetty ja ihastuttaa edelleen.Takki: Esprit / Neule: & Other Stories / Hame: Zara / Laukku: MoiMoi / Kengät: Tamaris

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.