Miten upea syysloisto nyt onkaan! Pysähtelin tänään päiväkävelyllä vähän väliä ihmettelemään ruskan ihania sävyjä ja katselemaan toinen toistaan kauniimpia syksyn värittämiä lehtiä. Kuulas, kirkas syysaurinko paistoi ja oli täydellinen hetkiä istua päiväkahville isojen ikkunoiden ääreen syöden juuri uunista tullutta korvapuustia. Niitä viikonlopun hyviä ja raukeita hetkiä, samoin kuin vaikka hitaan aamupäivän aikana katsottu Bohemian Rhapsody -elokuva tai rauhallinen aamupala.

Kääntöpuolena, jota juuri nyt en jaksaisi ajatella (sillä heti tämän postauksen jälkeen joudun tarttumaan näihin teemoihin) ovat päälle vyöryvät työasiat, ja olenkin viikonlopun aikana hyppinyt rauhallisista hetkistä hoitamaan asiakkaiden somejuttuja ja käsittelemään valmiiksi viikolla asiakkaalle otettuja kuvia. Vastannut sähköposteihin ja someviesteihin.

Tuntuu, että tällä hetkellä olen koko ajan askeleen jäljessä, minkä takia on vaikea ottaa aikaa itselle ja rentoutua täysin. Sinällään ristiriitaista, että kaikki meneillään projektit ovat oikeasti tosi mielenkiintoisia, mutta nyt vain on niin monta erilaista työtä rinnakkain ja lomittain meneillään, että mieli tuntuu hetkittäin kaoottiselta yrittäessä pysyä kalenterin perässä. Mutta tämä on osin ihan tietoinen vaihe, ensi kuusta olen kuitenkin puolet ajasta poissa, joten siksi olen haalinut nyt lokakuulle paljon töitä, paikatakseni loman menoja ja myös menetettyjä tuloja. Ja toisaalta, loman ajattelu auttaa. Eikä siihen ole enää kuin kuukausi! Huh, miten aika lentää.

Mutta näiden tämänpäiväisten kuvien ja rennon vapaapäivän asun saattelemana siirryn vielä hoitamaan muutaman työjutun, ennen kuin pystyn rauhallisin mielin suuntaamaan nukkumaan. Ihanaa alkavaa uutta viikkoa kaikille!

Neule: & Other Stories / Takki: Mango / Laukku: Coccinelle / Hame: H&M / Kengät: Palmroth

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Pidän kovasti kuvistasi, upea syksyinen tunnelma!
Näytät upealta, kuten aina.

Vastaa

Oi, ihana kuulla! Kiitos tuhannesti :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.