Sininen ei ole niitä eniten käyttämiäni värejä, ja kun puhutaan sinivalkoisen yhdistelmästä, ei mieleen tule montaa kertaa, joissa minut olisi siinä värikombinaatiossa nähty. Niinpä en ole varma, kuinka omakseni tunsin tämän selvästi sinisen asun, jonka päälle sujautin selvästi valkoisen jakun. Ei ehkä täysin minua, mutta on hauska kokeilla! Ja jos sinivalkoisuus vierastuttaa liikaa, värikomboa olisi helppo pehmentää vaikkapa konjakinvärisin asustein. :)

    sininset housut 8sininset housut 12Housut + paita + jakku: H&M / Kengät: Friis&Company

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Sinivalkoinen on kyllä väriyhdistelmä, joka meille ’vaaleille sinisilmille’ käy. :) Mutta onhan se itsellänikin sellainen hieman jotenkin vaikea yhdistelmä.. kesäisin joskus tulee käytettyä. Kivalta näyttää asu päälläsi!

Edelliseen postaukseesi viitaten, testailehan Korundi kunnolla noita eri merkkien sukkahousuja ja tee meille sitten niistä arvio. Muistan kun Ostolakossa blogin Virve teki joskus aikoinaan samantyylisen postauksen vanulapuista. :D Oli muuten hyödyllinen postaus!

Vastaa

Kiva kuulla, että toimii! Ja ihan totta, että sopii kyllä vaaleaan ihoon ja silmiin, mutta silti jotenkin hassua, että tuntuu itsestä vähän vieraalta :)

Ooh, tuo oli muuten ihan loistava idea, eipä tullut itsellä mieleenkään! Ajattelin nyt tosiaan käydä läpi useamman merkin (juurikin näistä suositelluista), joten voisinkin oikein hyvin samalla kirjoittaa pienen arvion kustakin – helpottaisi myös itseä samalla vertailussa :) Suuret kiitokset ideasta!

Vastaa

en tykkää itse mitenkään älyttömästi sinisestä farkkuja lukuun ottamatta, mutta minusta sinulle sopii vaaleahiuksisena huomattavasti paremmin. Noi farkut ovat kyllä upeat! :)

Vastaa

Sama juttu! Tai noh, sähkönsiniseen ole vähän nyt viime aikoina ihastunut ja sinisiä vaaleansinisiä kauluspaitoja olen vähän niin kuin yrittänyt tässä opetella käyttämään, mutta tuollainen taivaansininen ja muut jonnekin sinne sinisen keskimaastoon sijoittuvat sävyt eivät kyllä tunnu luontevilta valinnoilta, ainakaan vielä ;)

Kiitti, nuo farkut on kyllä hauskat – tosin ovat seisoneet aika kauan kaapissa kun en ole tiennyt minkä kanssa niitä käyttää! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.