Kuten jo tiedätte, poden kroonista matkakuumetta ja edellisestä reissusta tulee huomenna kuluneeksi kahdeksan viikkoa. Siis hei, todella ikuisuus. Hinku hypätä lentokoneeseen polttelee takaraivossa ja aika seuraavaan reissuun tuntuu aivan liian pitkältä, mutta ainakin on seuraava reissu, kalenteriin isketty ja matka kaikkineen bookattu! Eikä mikä tahansa reissu, vaan yksi todella pitkään haaveilemistani matkakohteista odottaa meitä toukokuun lopussa seikkailemaan. Olenko unohtanut jo hehkuttaa, vaikka kaikki on jo tovin ollut kalenterissa?? Nooh, osa on ainakin jo Facebookin kautta päässyt jäljille…

IMG_5719IMG_5619IMG_5662

Kyllä, matka keväiseen Islantiin on ostettu! En malta odottaa, mutta vielä pitäisi samanmoinen aika malttaa kuin mitä menneeseen matkaan on ehtinyt kulua. Odotusta lievittämässä onneksi on kuukauden päässä odotteleva viikonloppureissu Osloon. Mainitsinko siitäkään vielä? Syyttäkää unohduksista muuttoa, sitä voi tällä hetkellä syyttää vähän kaikkesta…

Koska Islanti täytyy ehdottomasti kokea ja nähdä kunnolla, varasimme omatoimisen autopaketin lomaviikolle Saga Matkoilta, joten luvassa valtava määrä ajokilometrejä, mutta epäilemättä myös unohtumattomia näkymiä ja tunnlemia. Tuleva ajoreitti kaartaa saaren ympäri, ja ohittaa pitkän listan erilaisia nähtävyyksiä, kehuttuja luontokohteita. Sillä reissulla korkkarit jäävät kotimaahan, ja matkaan lähtee ihan muita kenkiä. Viime aikoina nettiputiikkeja selaillessa ei ruudulla ole vilahtaneet kesämekot, vaan veden pitävät takit, valelluskengät ja kumisaappaat. Keväinen Islanti kun kuulemma on kostea.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Oi, ihanalta kuulostaa! Keväinen Islanti on varmasti näkemisen arvoinen paikka (:

Vastaa

Niinpä, odotan jo innoissani – Islanti on kiikkunut matkahaaveiden listallani jo ainakin kymmenen vuotta! :)

Vastaa

Kivalta kuulostaa! Islannissa on hienot maisemat, ehkäpä upeimmat koko Pohjois-Euroopassa?

Vastaa

Niinpä, juuri niitä maisemaelämyksiä, ihan tyystin toisenlaisia kuin muualla, odotankin älyttömästi! Liki kaikki sieltä palanneet ovat kehuneet paikkaa niin paljon, etten voi muuta kuin palaa halusta nähdä kaikki omin silmin :)

Vastaa

Wau! Myös minun unelmakohde! Sinne on vielä joskus päästävä. Tuollainen autopaketti kuulostaa hyvältä ja nähtävää varmasti riittää. Toivotaan sitten paljon kuvia blogiin :)

Vastaa

Hih, kuvia tulossa aivan varmasti – jos vain mielikuvat paikasta pitävät yhtän paikkaansa, kameran muistikortti täytty alta aikayksikön ;) Ihana päästä viimein kohteessa, joka on pyörinyt mielessä jo niin kauan!

Vastaa

Oi ihanuus! Islanti on ollut minunkin haaveissani jo pitkään! Olen kuullut siellä käyneiltä, että ilma on poikkeuksellisen puhdasta ja kevyttä hengittää, ja luonto muutenkin pysähdyttävän kaunis. Odotan raporttiasi innolla..

Aurinkoista muuttopäivää ja tsemppiä muuton puuhiin! Pian olette saman katon alla, ja arki varmasti helpottuu!

T. Tupuna

Vastaa

Islannista palanneet tuttavat ovat olleet sen verran mykistyneitä menneen matkan näkymistä, etten voi olla odottamatta tätä reissua erityisen paljon! Kunpa vain säät suosisivat, ja näkymistä pääsisi nauttimaan sateettomasti tai edes vähäsateisesti. Voih, sille reissulle täytyy kyllä varata mukaan tyhjä ja suuri muistikortti, kuvia tulee aivan varmasti napsittua paljon :)

Kiitos paljon, muuton suurin fyysinen ponnistus on nyt ohi, mutta vielä pitäisi löytää paikka kaikille näille tavaroille. Niin, ja ylipäänsä jaksaa aloittaa se järjestelytyö :) Noh, onneksi ei ole kiire nyt minnekään, joten kun tavarat on yhdessä paikassa, voi järestelyä tehdä hiljalleen!

Vastaa

Olin huhtikuussa 2012 lyhyellä lomalla Islannissa (tukikohtana Reykjavik). Siitä asti olen kaivannut sinne takaisin. Haluaisin nimenomaan kierrellä ja nähdä enemmän. Itselläni ei ole ajokorttia ja matkaseura on niin ja näin, eli täytyy vähän miettiä kuinka reissu numero 2 kannattaisi totettaa. Teillä tulee olemaan upea matka! :)

Vastaa

Oi, odotan jo Reykjavikin näkemistä, mutta itselläkin on haaveissa siirtänyt juuri Islannin näkeminen sen koko monimuotoisuudessaan, mikä tarkoittaa juuri väistämättä ajokilometrejä ja tietty aikaakin enemmän. Onneksi nyt järjestyi molemmat, ja matkaseurakin tuntuu innostuneen kohteesta, niin mikäs sen parempaa :) En malttaisi odottaa!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.